Eksteriør

Ny front, panser og støtfanger får L200 til å se ut som den bunnsolid pickupen den faktisk er. Men eksteriøret er mye mer enn bare et barskt utseende

Dynamic Shield

Årets ansikt

«Dynamic Shield» er inkorperert i den nye fronten på L200. Det gir bilen et ansikt med markante linjer og gjør bilen mer strømlinjeformet. I tillegg gir en forbedret form på panseret og lavere utgangsposisjon for vindusviskerne, enda bedre sikt.

Hi-Tech LED Frontlykter

Lyser opp hverdagen

Meget effektive, store kombinasjonslykter har blitt plassert lenger ut på fronten for å lyse opp enda mer av veien foran deg. Bak, har store kombinasjonslykter blitt plassert lenger ut på bilkroppen. Lyktene er også mer responsive slik at bilene bak deg ser at du bremser umiddelbart. 

Farger du legger merke til

Stå ut i mengden

Den nye L200 er tilgjengelig i en rekke friske farger. Hvis du virkelig vil stå ut mengden, hvorfor ikke velge Sunflare Orange Pearl?

Stort lasteplan

Last og brast

L200 er både robust, pålitelig og enkel å laste. Lasteplanet har forsterkede hjørner for å kunne ta noen smeller dersom lasten flytter på seg. L200 er dessuten fleksibel slik at den kan håndtere mange ulike typer last, og passer derfor glimrende både til jobb og fritid.

Elektriske speilhus med blinklysfunksjon

Fleksible speil

L200 har elektriske speilhus som felles inn når du står parkert. Speilene er også utstyrt med blinklys.

Nye designdetaljer

Barsk og elegant

Oppdag detaljene som gjør den nye L200 så iøynefallende og praktisk. 

Nøkkelløst operativsystem

Praktisk og trygt

Det nøkkelløse operativsystemet lar deg låse opp og starte bilen bare ved å ha nøklene i nærheten. Alt du trenger å gjøre for å låse deg inn er å trykke på en knapp på dørhåndtaket. Start og stopp av motoren er også nøkkelløs, bare trykk på startknappen så er du klar til å kjøre.

Gå videre til "Interiør" for å utforske innsiden i nye L200