Interiør

Inne i L200 finner du en rekke egenskaper du ikke forventer av en pickup:
En romslig kupé, høykvalitetsseter og lydisolering som sikrer stillegående, komfortabel kjøring.

Senterpanel og konsoll

Designet med deg i sentrum

På dashboardet gir senterpanelet og den tilhørende konsollen en følelse av at du sitter i en kraftig SUV, og ikke i en pickup. Senterpanelet er også der du finner mange av on-board kontrollerne, slik har du alt innen rekkevidde.

Komfortabel kupé

Myke verdier

For å øke komforten og kjøregleden; har gulvkonsollen, armlenet og dørinteriøret polstring og dobbeltsøm.  Vi har også utstyrt kupéen med lydisolering og vibrasjonsdemping. Den høye kvaliteten på finish og subtil belysning forbedrer kupéen ytterligere. 

Brukervennlig design

Fokus på detaljene

Fordi vi er nøye med hver minste detalj, vil du finne mange praktiske løsninger, som smarttelefonholder foran og bak, USB-ladeporter og masse lagringsplass til personlige eiendeler.

Godt med plass

Romslig kupé

L200 Club Cab er romslig og har godt med benplass. Hvis du velger Double Cab, får du mulighet for plass til tre baksetepassasjerer med full komfort.

Instrumentpanel

Lyse, klare kontroller

Instrumentene har en høy kontrast og god grafikk slik at de enkelt lar seg lese. Mellom instrumentene, er det et fullfarge LCD Multi-Information Display som gir deg nyttig informasjon som f.eks. 4WD-status og sikkerhetsvarsler. 

Smartphone Link Display Audio (SDA)

Utvid horisonten

Smartphone Link Display Audio System (SDA) er en trykkfølsom skjerm som er kompatibel med smarttelefonen din. SDA gjør at du kan bruke Android Auto® eller Apple CarPlay® til å integrere mobilen i bilens system. Da kan du bruke Spotify®, Google Maps® og andre apper. Du kan også selvsagt ringe, ta imot anrop og sjekke svareren hands free, så du kan ha fullt fokus på veien.

Forseter av høy kvalitet

Sitt godt

Setene formes etter kroppen og gir meget god støtte til skuldre og rygg. L200 er også tilgjengelig med elektrisk justerbart førersete, oppvarmede frontseter og skinnkantede seter som valgmulighet.

For å vite mer om sikkerhetsteknologien til L200, gå til Sikkerhet.