Kjøreopplevelsen

Opplev stålkontroll med L200. Gjørmete spor? Sleip snø? Steinete fjellvei? L200 tar det på strak arm.

Super Select 4WD-II

Full kontroll

Takket være Super Select 4WD-II, takler L200 alle typer terreng. Dette toppmoderne firehjulstrekksystemet kontrollerer kraften og bremsingen til hvert enkelt hjul for maksimal stabilitet og veigrep, uansett underlag.

Du kan enkelt bytte mellom innstillinger i midtkonsollen. Velg 2H-modus for normale veiforhold eller 4H for krevende kjøreforhold – du kan bytte innstillinger i hastigheter opptil 100 km/t. Når forholdene blir ekstra vanskelige, eller om du skal kjøre off-road, kan du stoppe og bytte til enten 4HLc- eller 4LLc-modus.

Off-road modus

Bedre veigrep når du trenger det

Gjør veigrepet enda bedre med off-road modus. Bare trykk på knappen til ønsket modus vises i instrumentpanelt på dashboardet. Velg mellom Gravel, Mud/Snow, Sand eller Rock*

Nedstigningskontroll (HDC)

Full kontroll i bratte nedoverbakker

Bruk HDC-knappen for å aktivere nedstigningskontrollen. L200 vil da automatisk bremse ned for å opprettholde en jevn fart. Dette gjør at du kan konsentrere deg om styring med større sikkerhet uten at du må bremse manuelt.

Frontventilerte skivebremser

Utmerket bremseeffektivitet

Modeller med 18 tommer hjul er utstyrt med frontventilerte fremre skivebremser kombinert med tostempels kalipper som gir en utmerket bremseeffektivitet. Nok et eksempel på at den nye L200 klar for alt den kan møte på sin vei.

6-trinns automat

Sportslig kjøreglede med Sport Mode

Med en 6-trinns automatgirkasse med Sport Mode kan du nyte kjøreturen uten å ofre sportsligheten. Sport Mode lar deg gire opp eller ned, som gir en sporty kjøreopplevelse.

6-trinns manuell

Girskifte som en personbil

Med den manuelle 6-trinns girkassen har du kontroll under alle kjøreforhold. Den solide girspaken med en kort og tilfredsstillende girutveksling, gir deg en enkel og behagelig kjøreopplevelse som føles mer som en personbil enn en pickup.

Lettvekt 2.2-liter Turbo Diesel Motor

Kraftig, økonomisk motor

L200 har en 2.2-liter aluminiumslegert motor som gjør bilen meget drivstoffeffektiv og økonomisk, samtidig som den har all den kraft og dreiemoment du trenger for både arbeid og fritid. 

Stabil og komfortabel støtdemping

Humpete veier på strak arm

Foran på L200 har du et robust, dobbelt forhjulsoppheng med spiralfjærer og stabilisatorstag. Dette er koblet sammen med en solid bakaksel med multisteg bladfjærer. Sammen gir dette en stabil og komfortabel kjøreopplevelse i selv de tøffeste terreng. 

Gå videre til eksteriør for å lese mer om L200.