Kjøreopplevelsen

Kjenn kraften. Kjenn kontrollen. Kjenn et helt nytt nivå av komfort. L200 er en pickup utenom det vanlige, og er kåret til årets pickup fire år på rad av velrenommerte Auto Express UK.
Foto. L200 kjøremodusvelger

Super Select 4WD-II firehjulstrekksystem

Full kontroll uansett kjøreforhold

L200 er bygget for maksimal stabilitet og veigrep. Den er utstyrt med firehjulstrekksystemet Super Select 4WD-II slik at du er klar for alt du møter på veien. Bytt fra den smidige 2WD-innstillingen til den robuste 4WD-innstillingen i hastigheter opptil 100 km/t. Overfør dreiemomentet til alle fire hjul enkelt med bruksmodusvelgeren. 4H-modus og 4L-modus gir lavere girutvekslinger og høyere dreiemoment for kjøring i lavere hastighet i ulendt terreng. Når forholdene blir ekstra røffe, kan du låse senterdifferensialen med 4HLc (4WD høygir)- og 4LLc (4WD lavgir)-innstillingene. (Bilen må stå stille for å bytte mellom disse innstillingene).
Foto. L200 front.
Fremkommelighet under alle forhold

Du kommer deg frem - uansett

Uansett hvilke prøvelser forholdene setter deg på, er L200 er laget for å komme over, rundt eller gjennom selv det tøffeste terrenget.
Illustrasjon: L200 svingradius på 5,9 meter
Klasseledende svingradius

Snur på en femøring

L200 er utstyrt med den korteste svingradiusen i sin klasse – kun 5,9 meter. Selv i krevende terreng og med full last kan L200 ta de skarpeste svingene uten å blunke.

2,4-liter turbodiesel motor

Sterk og smart

Takket være den lette, aluminiumslegerte motoren har bilen meget god drivstoffeffektivitet. I tillegg har du all kraft og dreiemoment du trenger for tøffe arbeidsoppgaver og turer i ulendt terreng.
Foto. 5-trinns automat
5-trinns automat med Sport Modus

Sporty type

Med 5-trinns automatgirkasse med Sport Modus kan du nyte kjøreturen uten å ofre sportsligheten. Sport Modus lar deg gire opp eller ned for en sporty, manuell-lignende kjøreopplevelse.
Foto. Manuell 6-trinns girkasse
6-trinns manuell girkasse

Manuelt arbeid

Med den manuelle 6-trinns girkassen har du full kontroll under alle typer kjøreforhold. Du får en kortere, mer tilfredsstillende girutveksling, og en mykere clutch gir deg en behagelig kjøreopplevelse.
Foto. Girhendler bak ratt.
Girhendler

Skift gir uten å ta hendene av rattet

Med sporty girhendler bak rattet kan du gire uten å ta hendene av rattet.
Foto. Auto Stop & Go System (AS&G)
Auto Stop and Go (AS&G)

Smartere kjøring, mindre sløsing

AS&G stanser motoren når trafikken stopper. Det betyr mindre sløsing av drivstoff og lavere CO2-utslipp uten å forstyrre de elektroniske systemene i bilen. Når du vil kjøre igjen starter motoren øyeblikkelig.
L200
For å se mer om utseendet til L200, gå til eksteriør