Sikkerhet

L200 har opparbeidet seg et renommé som en av de mest pålitelige og robuste bilene i sin klasse. Den nye L200 er utstyrt med en rekke intelligente funksjoner som tar sikkerhet til et nytt nivå.

Sensorbasert antikollisjonssystem (UMS)

Sikker parkering

For å bidra til å unngå parkeringsrelaterte kollisjoner vil et lydsignal samt et varsel i displayet advare deg når noe nærmer seg sensorene foran eller bak. Farten vil også automatisk kontrolleres dersom du ved et uhell skulle akselerere.

Blindsonevarsler (BSW)

Alltid på vakt

Sensorer på støtfangerne registrerer og varsler om biler nærmer seg i blindsonen din. Hvis en potensiell fare er i ferd med å oppstå blinker et lys i sidespeilet. Hvis du aktiverer blinklysene mot et kjørefelt der en bil nærmer seg, vil Kjørefeltvarsleren (LCA) gi deg et lydvarsel.

Multi Around Monitor

Oversiktlig parkering

Multi Around Monitor gjør det lett å orientere seg ved parkering. L200 er utstyrt med kameraer foran, bak og på sidene (inkludert fugleperspektiv) som viser hva som er i blindsonene og gjør selv kronglete parkeringer enkle. I tillegg kan det hjelpe deg å se evt. biler, fotgjengere og syklister som krysser bak bilen.

Frontkollisjonsvarsel med bremseassistanse (FCM)

Passer på

Når dette intelligente sikkerhetssystemet registrerer en mulighet for kollisjon forfra, vil den automatisk redusere bilens hastighet.

Krysstrafikk bak varsling (RCTA)

Trygg rygging

Når man rygger ut fra en parkeringsplass eller en oppkjørsel overvåkes sidene bak på bilen med en radar og fører varsles dersom det kommer en bil. Kommer det en bil fra en av sidene bak og kollisjonsfaren er høy, gis det et lydsignal, det indikeres på instrumentpanelet og lampene i speilhusene tennes.

7 SRS kollisjonsputer

I trygge hender

For å gi deg mest mulig trygghet er L200 utstyrt med syv kollisjonsputer. Dette inkluderer frontkollisjonsputer, sidekollisjonsputer foran, knekollisjonspute for fører og gardintype kollisjonsputer.

RISE sikkerhetskarosseri

Sikkerhet i et nøtteskall

For å beskytte deg og dine passasjerer når du trenger det mest, har L200 et solid RISE sikkerhetskarosseri. Det er konstruert med ekstra forsterkninger strategisk plassert på kritiske punkter for å absorbere og fordele kraften fra kollisjonsenergien.

Robust lettvektskarosseri

Full beskyttelse

Karosseriet til L200 er ekstremt robust, og fordi den er konstruert med høyfast stål har bilen en relativt lav vekt. Sammen med RISE gjør det L200 til en meget sikker bil.