Norgesfavoritten blir ny

Nye Outlander PHEV fra kr 399.900.

Nye muligheter med nye Outlander PHEV

Outlander PHEV har vært Norges mest kjøpte ladbare hybrid hele fem år på rad. Nå har bestselgeren fått flere oppdateringer.

Hva betyr PHEV?

PHEV betyr Plug-in Hybrid Electric Vehicle, og blir oversatt til ladbar hybrid på norsk. Outlander PHEV er en ladbar hybrid, altså en elektrisk bil med to elmotorer og en bensinmotor. Den største fordelen med en ladbar hybrid er at du kan kjøre som ren elbil på ærender eller i nabolaget, samtidig som du har en bensinmotor du kan bruke når du skal på langtur. Du har faktisk opptil 45 km elektrisk rekkevidde som elbil og 600 km kombinert rekkevidde, målt med den nye og strengere målemetoden WLTP.

Mange nye funksjoner

  • Forbedrede seter
  • Nye funksjoner i dashbord
  • Ny lakkfarge
  • Nytt audiosystem
  • «Connected car»
Foto: Nytt lydanlegg

Nytt audiosystem

Vi har laget et helt nytt lydanlegg som skaper nye og bedre lydopplevelser for deg og dine passasjerer. Med oppgraderinger og 8 kraftige høyttalere kan du enkelt kose deg med favorittbandet ditt.

Foto: Nye Outlander PHEV i Red Diamond

Forbedrede seter

Den nye Outlander PHEV har fått korsryggstøtte i førersetet som er elektrisk justerbar. Forbedringen gjelder alle varianter. I tillegg har baksetene fått bedre sidestøtte, slik at alle passasjerer kan sitte enda mer behagelig på lange og korte kjøreturer.

Nye funksjoner i dashbord

Flere brytere og funksjoner i dashbord og midtkonsoll endrer design og flytter plass. Dette gjør at du som sjåfør enklere kan justere på varmeanlegget, skru på ECO-modus og liknende aktiviteter.

Ny lakkfarge – Red Diamond

Den flotte lakkfargen som ble spesiallaget til Eclipse Cross er nå videreført til nye Outlander PHEV. Red Diamond er en pearl-lakk som er lagt i tre lag. Dette skaper en helt unik og klar rødfarge i høy kvalitet, og gir en helt spesiell finish.

Smartphone Display Audio Link

Touch-skjermen (SDA) har blitt større, og er nå åtte tommer. Vi kan også friste med halvert oppstartstid og mye større skjermoppløsning enn forgjengeren.

I tillegg til dagens system for mobiltilkobling (Android Auto og Apple Carplay) blir det nå mulighet for navigasjon via SD-kort for S Edition. Det vil si at du kan velge ekstern navigasjon via TomTom.

Illustrasjon: SDA med TomTom navigasjon

Super All Wheel Control

S-AWC 4WD

Outlander PHEV er den eneste bilen med to elmotorer kombinert med S-AWC (Super All Wheel Control)-teknologi. Opprinnelig var S-AWC laget for rallybilene våre, det avanserte firehjulstrekksystemet distribuerer og tilpasser kraften til hvert hjul individuelt. Det gir bedre stabilitet og veigrep på både asfalt og grusveier.

Outlander PHEV

Veil. prisliste