Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.

 • ECLIPSE CROSS

  Vi er stolte av å vise frem vår helt nye bilmodell, Eclipse Cross – en ny kupé-type SUV. Bilen frister med et stilig, aerodynamisk og sofistikert design, gjennomgående komfort og nytenkende teknologi. Det sportsorienterte chassiset, kombinert med toppmoderne turbomotorteknologi og det kraftige allhjulsdrevede systemet gjør det umiddelbart klart: praktisk, sporty og moro er mulig på én og samme tid. 

  Eclipse Cross kombinerer mer enn 80 år med allhjuldrift og SUV- ekspertise med raske gener av en kupé.  Hvor mye moro denne blandingen er, kan du finne ut selv.  

  Eclipse cross city night


 • Eclipse Cross tilbyr Smartphone Link Display Audio system.

  apple sda

  Smartphone Link Display Audio støtter Apple CarPlay* og iPhone*. Føreren kommuniserer med Siri* eller kan benytte en trykkfølsom skjerm for å få tilgang til kartverk og navigasjon, ringe eller ta imot samtaler, sende tekstmeldinger og lytte til musikk som ligger lagret på egen smarttelefon.

  *Apple CarPlay, iPhone og Siri er varemerker registrert i USA og andre land av Apple Inc.

  android sda

  Smartphone Link Display støtter også Android Auto* som tilbyr stemmestyring av Google Maps*, Google Play* musikk og andre applikasjoner. (Foreløpig ikke tilgjengelig i Norge)

  *Android Auto, Google Maps og Google Play er varemerker eller registrerte varemerker av Google Inc.

  Touch-flate

  Eclipse Cross kan leveres med en trykkfølsom kontrollplate i senterkonsollen. Touch-flaten tillater intuitiv bruk av Smartphone-Link Display Audio, basert på det menneskelige maskingrensesnittkonseptet og er også kompatibelt med Apple CarPlay operasjon. (Android Auto er foreløpig ikke tilgjengelig i Norge.)

  touchflate1

  Markør: Dra 1 finger 
  Velg: Trykk 1 finger

  touchflate2

  Volum: Vri 2 fingre opp / ned 
  Kanalvelger: Dra 2 fingre til venstre / høyre

  Head-up Display  

  head-up display

  Head-up displayet* øker sikkerheten fordi fører får presentert data fra aktive sikkerhetssystemer og annen nødvendig informasjon med mindre bevegelser av øyet. Du kan justere bildenes lysstyrke og skjermhøyde for å passe dine preferanser, og tidspunkt på dagen. 

  *Avhenger av utstyrsnivå

  Siri  

  Siri ratt

  Bare hold nede rattknappen for å ringe opp, med Siri. "Spill musikk", "Hvor er nærmeste bensinstasjon?" ... Siri er den perfekte partneren for en kjøretur


 • Dynamisk bakende

  bak eclipse jpg

  Et design-høydepunkt på den nye Eclipse Cross er den høye baksiden med det tilbøyelige bakrommet og de dynamiske LED baklyktene.

  Oppmerksomhetsfangende baklykter

  utrykkelig illustrasjon

  Unikt uavhengig - den karakteristiske baklykten med LED-teknologi, sammen med det høye, alltid synlige LED-bremselyset strekker seg over hele kjøretøyets bredde og utstråler kun selvforsikring.

  Frontlykt design

  front eclipse

  Uansett om det er dag eller natt: Lysdesignet til Eclipse Cross er alltid en oppmerksomhetsfanger. Med slående LED-lys og aksentbelysning. Tåkelysene* og blinklysene er plassert lavere på kraftig front, mens hovedlysene og LED-kjørelysene tiltrekker seg ytterligere oppmerksomhet.

  *Utstyrsavhengig

  Fremtredende front

  front sidelengs eclipse rød

  På forsiden av Eclipse Cross blir Mitsubishi sitt eget design-språk "Dynamic Shield" tydelig uttrykket, og gir bilen en flytende følelse. Skinnende, sporty og elegante krombøyler gir den svarte støtfangeren en stilig ramme, mens den brede radiatorgitteret og de fokuserte frontlysene overfører kraft og dynamikk. 

  Avslappende kupé design

  sidelengs suv design

  De skarpe linjene til en sportsbil, den robuste dynamikken til en SUV og det typiske Mitsubishi design-språket av Eclipse Cross fascinerer. Slående sportslig.

   Fantastisk farge

  farge eclipse med logo

  Eclipse Cross skinner med dynamikk. Takket være det forseggjorte og innovative 5-lags belegget, gir den nye fargen Red Diamond (Pearl) en fantastisk fargedybde og glans.


 • Panorama soltak

  Soltak panorama eclipse

  De stilige doble soltakene, som er mulig å åpne, skaper en helt egen atmosfære for sjåføren og passasjerer. Begge vinduene kan betjenes separat, for å slippe inn forfriskende sollys.

  Oppvarmbar frontrute

  Oppvarmet rute eclipse

  Oppvarmede ledninger gjennom hele frontruten fjerner tåke eller frost fra ruten, for å sikre at sjåføren har tilstrekkelig oversikt og sikt i mindre tid enn ved å bruke varmeanlegg/defroster. 

  Setevarmere

  setevarmer eclipse 

  Begge forsetene, og to bakseter er utstyrt med setevarmere. varmen er lokalisert i puten og ryggen på nevnte seter. Denne funksjonen kan aktiveres og deaktiveres enkelt, med lett tilgjengelige brytere.

  Oppvarmbart ratt

  Oppvarmbart ratt eclipse

  Det oppvarmbare rattet gir en mer komfortabel drift i kjølig vær. Strømbryteren er beleilig plassert på sentrumpanelet. 

  Regnsensor

  Eclipse regnsensor

  Regnsensoren aktiverer vindusviskerne automatisk når fukt blir oppdaget på frontruten. 

  Nøkkelløst operativsystem

  Nøkkelløst operativsystem KOS

  Når du bærer nøkkelen kan du trykke på en knapp på utsiden av frontdørene eller bakluken for å låse eller låse opp alle dørene og bakluken, og deretter trykke på start/stopp knapp for å state/stoppe motoren. 


 • Lengdejusterbare bakseter

  bakseter i eclipse

  De komfortable baksetene med 9-trinns liggende og 200 mm skyvejustering kan glides helt tilbake, for å oppnå en klasseledende benplass. Selv da er det rikelig med lagringsplass i bagasjerommet, og 60:40 delte bakseter kan felles for enda mer lagringsplass. 

  Bakvindu

  delt bakvindu

  Sikten bakover er tydelig gjennom de to bakvinduene, med minimal forstyrrelse fra de høydejusterbare nakkestøttene i baksetet som er designet for å holde seg lave, samtidig som de gir komfortabel hodestøtte

  Smale sidekanter 

  smale sidekanter på eclipse

  Sidekantene er slanke og beskyttet mot smuss under kjøring, slik at alle komfortabelt kan komme inn og ut av bilen uten å gni bena på bilen og få skitne klær og flekker.

  Enkel montering av barnesete

  barnesete, lite

  Barnesete som enkelt kan festes til bilen med de smarte ISO-FIX festene. 
  Varenummer: MZ313045B
  Veiledende fra-pris: kr. 4.420,- 

  Duo Plus, ISO-FIX barnesete for barn mellom 8 mnd og 4 år.


   
 • 1.5 liters direkte innsprøytet  turboladet bensinmotor

  Bensinmotor eclip

  Den nyutviklede motoren gir deg øyeblikkelig akselerasjon når du ønsker det. Dette har blitt enda bedre med den nye 8-trinns CVT girkassen.

  Ulike girkasser

  Girspaker eclipse

  Det avanserte CVT-systemet støtter jevn, kraftig akselerasjon og fremragende drivstoffeffektivitet med ny trinnskiftkontroll som skaper en tilfredsstillende følelse når giret skifter. En ny lettvekt 6-trinns manuell girkasse er også tilgjengelig.

  S-AWC (Super-All Wheel Control)

  sawc 4wd eclipse

  S-AWC øker tilliten din på en hvilken som helst vei ved å kombinere elektronisk styrt 4WD med Mitsubishi Motors Active Yaw Control (AYC), som bruker bremsing for å fordele dreiemomentet til venstre og høyre hjul optimalt. Selv om du uforstyrret bremser eller akselererer for hardt rundt en snødekt sving, kan du opprettholde kontroll uten ekstra styring, fordi S-AWC registrerer veiforhold i sanntid og justerer bremsing, samt kobling i bakre differensial, for å forbedre bilens ytelse. En indikator i instrumentpanelet holder deg informert om S-AWC-status. Du kan velge AUTO, SNOW eller GRAVEL kjøremodus, avhengig av veiforhold for å øke svingnøyaktigheten, stabilitet og manøvrerbarhet på glatte veier.

   


 • eclipse slutt-header

  karusell1

  karusell2

   

  karusell3

Kontakt en forhandler for service