Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.

 •  

  Elbil fra Mitsubishi

   
   

  Elbiler har blitt svært populære for leasing og kjøp de siste årene. I takt med økt miljøbevissthet og smart økonomi har elbilen blitt en favoritt for flere og flere. Uten utslipp, uten dyrt drivstoff og med avgiftsfritak kommer elbilen ofte best ut økonomisk når du sammenlikner biler med fossilt brennstoff i samme klasse.

  I Mitsubishi har vi i dag én ren elbil, i-MiEV. i-MiEV var den første masseprodusere elbilen som ble solgt i Norge. i-MiEV er fortsatt et godt valg, og har kort leveringstid og meget lav pris.

  Det er per 18. juni 2018 3.552 solgte i-MiEVer i Norge.


  Ulike typer elbiler

  EV
  Electric Vehicle. En bil som drives av én eller flere elmotorer som får strøm fra en batteripakke.

  HV
  Hybrid Vehicle. En bil som drives av en kombinasjon av en eller flere elmotorer fra en batteripakke, og en bensin- eller dieselmotor.

  PHV
  Plug-in Hybrid Veichle. Hybridbil som drives av en kombinasjon av en elektrisk motor og en bensin- eller dieselmotor. PHV-biler kan ikke lades gjennom bensin- eller dieselmotoren.

  PHEV
  Plug-in Hybrid Electric Vehicle. PHEV er en ladbar hybridbil som kan kjøres med elmotor(er) og en bensin- eller dieselmotor. Fremdriftsbatteriet lades opp med motoren som et aggregat, eller ved en ladestasjon (et 220V/ 10A strømuttak eller hurtigladestasjon som en elbil). Les mer om hybrid og forskjellene på hybrid og ladbar/plug-in hybrid.

   
   

  i-MiEV - elbil (EV)

   
  i-MiEV
   

  i-MiEV er den perfekte bybil, eller som bil nummer to. Liten i størrelse, billig i drift og innkjøp - i-MiEV passer aller best for hverdagskjøring som å handle dagligvarer, hente/levere unger på skole/barnehage og å kjøre til og fra jobb. Med 160 km elektrisk rekkevidde (NEDC-tall) kommer elbilen i-MiEV godt med i hverdagen.
  *NEDC står for New European Driving Cycle. Verdien av elektrisk rekkevidde er basert på ECE R 101.

  Les mer om i-MiEV | Bestill prøvekjøring

   
   

  Outlander PHEV - ladbar hybrid (PHEV)

   

  Phev kategori

   

  Outlander PHEV er en ladbar hybrid med to elektriske motorer og en bensinmotor. Ladbare hybrider har de siste årene blitt veldig populære i Norge, da de kan kjøres på langtur med bensinmotoren, og kjøre på ren elektrisitet i hverdagen. Outlander PHEV er bygget som en elbil fra bunnen, i motsetning til de fleste andre ladbare hybrider. Outlander PHEV har mulighet for hengerfeste og kan trekke henger på hele 1.500 kg.

  Les mer om Outlander PHEV | Bestill prøvekjøring

   


Kontakt en forhandler for service