Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.

 • Forbehold

  Informasjonen på denne siden skal være oppdatert til en hver tid, men endringer i modeller, design, tekniske spesifikasjoner, utseende og annen informasjon kan fravike de faktiske forhold. Vi forbeholder oss retten til å endre dette. Finner man en feil på siden tar vi gjerne i mot tilbakemeldinger på dette.  

  Copyright

  Alle bilder, tekst og annet materiell på denne siden er Mitsubishi Motors Europe sine eiendeler. Disse kan ikke bli reprodusert eller på annen måte brukes av en tredjepart uten samtykke fra Mitsubishi Motors Europe. Kopiering, distribusjon og videresendelse av dette materialet uten skriftlig samtykke er forbudt.

  Personlig informasjon

  MMC Norge AS samler ikke personlig informasjon så fremt det er ikke er på frivillig basis, dog anses utfylling av et søknadskjema som et samtykke til dette, og videre kan denne informasjonen benyttes til markedstiltak. Se også vår personvernerklæring.