Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.

 • Smart kjøring

  19
  startstop
  Hverdagskjøring


  Multidisplay

  Viktig kjøreinformasjon på et blunk.

  Via multidisplayet finner du en mengde nyttig informasjon om tid, dato, lydinnstillinger, utetemperatur og data fra høydemåler og barometer. Du finner også informasjon som gjennomsnittlig hastighet, drivstofforbruk og de resterende kjørelengde med dagens drivstoffnivå. Har bilen din Mitsubishi Multi Communication System (MMCS), vises informasjonen på bilens 7" skjerm i dashbordet.

  Med barn i bilen

  9 nyttige tips:

  1. La aldri barn være alene i bilen.

  2. Kjør aldri med barn i bilen uten at de er fastspent i godkjente barneseter.

  3. Ikke bytt barnesetene frem og tilbake mellom flere biler da disse bør ha faste plasser.

  4. Installer setene ordentlig. Må du ta setene ut og inn av bil - dobbeltsjekk at setene er forsvarlig montert.

  5. Påse at barnet har riktig sete etter barnets størrelse. 

  6. Barn under 12 år og under 150 cm høye må bruke barnesete både i bilenes for- og baksete. Bruk ikke barneseter som er bakovervendt i passasjersete foran når bilen er utstyrt med kollisjonsputer. Alle nyere Mitsubishi-modeller har muligheten til å koble ut kollisjonsputen i passasjersetet dersom du ønsker å sette inn barnesete.

  7. Er det varmt og mye sol kan det være lurt å utstyre bilen med solskjermer - særlig om du kjører med spedbarn og småbarn.

  8. Hold oppmerksomheten på veien. Unngå mobilbruk og spising bak rattet så langt det er mulig. 

  9. Det stemmer at de fleste ulykker skjer i hjemmet eller nær hjemmet. Behold fokus på veien hele turen og husk at bilturen ikke er over før bilen er parkert.

  ETACS

  Din personlige assistent.

  Med Mitsubishi Motors' Electronic Total Automobile Control System (ETACS), kan du enkelt betjene en hel rekke systemer for enda bedre sikkerhet og komfort. Spesielle ETACS komfortsystemer kan du enten gjøre selv eller få din lokale Mitsubishiforhandler til å gjøre. Sjekk instruksjonsboken for mer informasjon.

  Automatisk lys- og regnsensor
  Lyssensorer aktiverer automatisk hovedlampene når det blir mørkt. Regnsensoren aktiverer vindusviskerne automatisk når det oppdages fuktighet på frontruten.

  Nøkkelløst system 
  Gjør det mulig å låse og låse opp dørene og bagasjerommet, og å lukke vinduene med fjernkontroll.

  Nøkkelløst operativsystem
  Nøkkelløst operativsystem som gjør at du kan åpne, lukke, starte og stoppe bilen mens nøkkelen ligger i lommen eller i vesken. 

  Blinklys med komfortmodus
  Når blinklyshendelen berøres lett vil blinklyset blinke 3 ganger og så stoppe automatisk. Benyttes ved for eksempel filbytte. 

  Åpen dør-alarm
  Er noen av dørene åpne, eller ikke ordentlig lukket vil du bli varslet av en alarm.

  Automatisk slukking av hovedlys
  Når du har slått av tenningen og går ut av bilen, vil hovedlysene automatisk slå seg av slik at batteriet ikke blir tappet.

  Elektriske vinduer med timer-funksjon
  Etter at tenningen er slått av kan bilens elektriske vinduer åpnes eller lukkes i inntil 30 sekunder.

  Hastighetsfølsomme vindusviskere
  Hastighetssensorer justerer viskerhastigheten avhengig av bilens hastighet,

  Fold and hide
  Et fleksibelt interiør har blitt en nødvendighet for de fleste. Fold and Hide-systemet, en Mitsubishi-innovasjon, er det ypperste eksemplet på dette. Nøye planlegging og kreativ tenking har bidratt til utviklingen av dette praktiske systemet som er tilgjengelig på Mitsubishi Outlander, Pajero og Grandis. Dette gir deg muligheten til å lagre to seter under 3. seterad og frigir dermed et større og helt flatt bagasjerom. Setene kan enkelt taes opp igjen for å gjøre plass til til personer.

  I Mitsubishi Outlander, ASX og Lancer Sportback er 2. seterad også enkel å stue vekk. Men en enkel håndbevegelse faller seteryggen fremover og frigjør enda større bagasjerom.

  Dashbord
  Innovasjon og stil

  Når du kjører Mitsubishi er du omringet av et høyteknologisk dashbord fullpakket med innovative og praktiske system som holder deg trygg og komfortabel. Her er noen eksempler:

  1. Designdetaljer
  Dashbordet i alle Mitsubishis modeller er spekket med designdetaljer. For eksempel i Pajero er girskifter og rattet laget i myk skinn og sølv mens sporty instrumenter lyser opp kupeen samtidig som de gir deg god oversikt. Om kvelden bades kupeen i en innbydende belysning.
   
  2. Rockford Fosgate 
  I Pajero finner du et førsteklasses lydanlegg, spesialdesignet for Pajero av Rockford Corporation. Du er omgitt av 12 optimalt plasserte høyttalere (max 860W) noe som gir en av de mest spektakulære lydopplevelsene som er å oppdrive i en bil. Bak er det plassert en basshøyttaler som gir deg en dyp, kraftig bass mens de øvrige 11 høyttalerne lar lyden strømme ut i kupeen. I Outlander, ASX og Lancer finnes tilsvarende Rockford Fosgate anlegg med 9 høyttalere og 710W. For en lyd og for en utsikt!
   
  3. Underholdning og teknologi
  Pajero, Outlander, ASX og Lancer kan alle tilpasses Mitusbishi Mulit Communication System (MMCS) med 40 GB harddisk, HHD navigasjon og musikkserver. En 7" touchskjerm gir et fantastisk klart bilde og er enkel å bruke. Systemet tilbyr en rekke underholdningsmuligheter, radio, DVD (CD/CD-R/CD-RW/DVD video kompatibel) og musikkserver med kapasitet for 2 000 sanger. Musikkserveren fungerer som en CD-database med musikkgjenkjenning som støtter MP3/WMA og kan kobles direkte til eksterne MP3 spillere via AUX inngang. Fjernkontrollene til lydanlegget sitter på rattet, hvor du også finner kontroller for Bluetooth handsfree-systemet. Bilene er også tilgjengelig med ryggekamera som viser området bak bilen på skjermen. Dette forenkler rygging og lukeparkering. 

  4. Design på utstilling 
  I displayet på MMCS-anlegget finner du informasjon om tid, dato, informasjon fra lydanlegget, utvendig temperatur, høyde og lufttrykk, samt gjennomsnittshastighet, drivstofforbruk og gjenstående distanse. Du finner også et sofistikert 4WD systemdisplay.
   
  5. Hands-free
  De fleste av Mitsubishis modeller kommer med et bluetooth hands-freesystem som lar deg koble mobiltelefonene via bluetooth til bilens høyttaleranlegg. Telefonen kan betjenes via rattet, slik at du kan benytte telefonen lovlig under kjøring. 

 • Vedlikehold og service - Mitsubushi

  Serviceinformasjon

  Trenger du mer informasjon vedrørende service? Din forhandler kan fortelle deg mer.

Kontakt en forhandler for service