Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.

 • Smart kjøring

  services-2-3
  Sikker

  kjøring

  Sikker kjøring med regenerering av bremser på Mitsubishi PHEV og i-MiEV.

  Bruk av regenerering av bremsing over tid kan medføre at bremseskiver får et rustbelegg da bremseklosser ikke benyttes i bremsingen. Vi anbefaler at bremsene betjenes jevnlig for å sikre sikker bremse funksjon.

  Aktiv stabilitetskontroll (ASC)

  ASC-systemet bruker sensorer til å analysere bilens bevegelser og oppdage om et av hjulene skulle slippe. Ved å styre motorstyrke og bremsekraft til hjulene etter behov vil ASC-systemet hjelpe deg å holde bilen stabil og under kontroll.

  Traction control (antispinn)

  Når systemet oppdager at et hjul spinner, vil motor- og bremsekraft tildeles det aktuelle hjulet for å forhindre tap av dreiemoment, og bidra til smidig start og akselerering.

  ABS med EBD OG bremseassistent

  Under hard nebremsing på glatt underlag, eller hard nedbremsing, vil ABS-systemet (Anti-lock Braking System) forhindre at ett eller flere hjul låses, slik at fører beholder kontroll og mulighet for styring. EBD (Electronic Brake-force Distribution) vil fordele bremsekraften til alle hjul etter hva som er mest hensiktsmessig for å sikre den mest effektive bremsingen.

  Sikkerhet under alle omstendigheter

  Understyring er en situasjon som kan oppstå når du f. eks kjører inn i en sving og forhjulene mister veigrepet. Ved overstyring tar bilen en større sving enn hva hjulene indikerer, bakhjulene mister veigrepet og bilen kan spinne ukontrollert rundt.

   

 • Vedlikehold og service - Mitsubushi

  Serviceinformasjon

  Trenger du mer informasjon vedrørende service? Din forhandler kan fortelle deg mer.

Kontakt en forhandler for service