Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.

 • Grønn teknologi

  Vi tar de globale utfordringene relatert til CO2-utslipp på alvor. Derfor har vi i mange år ligget helt i tet med utviklingen av avansert elbilteknologi. Samtidig som vi jobber med nytenkning og fremtidens løsninger, har Mitsubishi Motors utviklet innovativ teknologi som Auto Stop & Go – teknologi som gir oss renere luft og lavere drivstofforbruk allerede i dag. Et godt eksempel på vårt miljøfokus er Green Plastic. Moderne biler bruker mange komponenter laget av oljebasert plast. Hvorfor ikke utvikle alternative materialer fra hurtigvoksende planter som forbruker CO2 gjennom sitt livsløp?

 • Cleartec

  Renere og smartere, Mitsubishi CrearTec 5 og 3-dørs kommer fullt utstyrt med det siste innen miljøansvarlige løsninger som drastisk reduserer både CO2-utslipp og bensinforbruk. Auto Stop & Go er standard, det samme er dekk med lav rullemotstand, bedre girutvekslingsforhold og smart dynamo for regenerering av batteriet ved deakselerering og brems. Hver Mitsubishi har også en smart girskifteindikator. Kombinert kutter disse funksjonene CO2-utslipp under bykjøring med over 20%.

 • Elektrisk!

  Mitsubishi i-MiEV elbil er en av de første elektriske bilene fra en større bilimportør som er lansert i Europa - og vil revolusjonere måten du tenker på bil. Mitsubishi Innovative Electric Vehicle, i-MiEV, representerer Mitsubishi Motors fokus på mer miljøvennlig teknologi og er et symbol på vår kontinuerlige innsats for å redusere vår påvirkning på naturen. Mitsubishi i-MiEV elbil har null utslipp, er morsom å kjøre og en praktisk bil som representerer vårt mål om å bygge en bærekraftig framtid.

 • Vår favorittfarge er grønn

  Mitsubishi Motors tar miljøproblematikken på alvor. Vi har undersøk alle aspekter av vår forretningsvirksomhet fra aerodynamikk og drivstoffeffektive kjøretøy - til reduksjon av utslipp ved våre fabrikker. Vi jobber også med å øke prosentandelen av resirkulerbare deler i våre biler. Vi bruker den nyeste teknologi for å redusere energiforbruk og avfall, samtidig som vi forbedrer kvaliteten til våre produkter. Designere ved våre japanske fabrikker kan designe og "kjøre" virtuelle biler på realistiske veier. Dette sparer energi, materialer og drivstoff nødvendig for å bygge og teste fullstørrelse prototyper. En av de mest innovative endringene i våre prosesser var å skifte til vannbasert lakkmaling. Dette gir eliminert utslipp av tungmetaller i avløpsvannet ved lakkering.

 • Ditt bidrag

  Det er mange ting du kan gjøre for å redusere din bils påvirkning på miljøet. En bil som går dårlig, er overlesset eller kjøres uaksomt og uøkonomisk bruker mer drivstoff og slipper ut mer CO2. Det er dyrt både miljøet og lommeboka - men våre råd for mer miljøvennlig kjøring kan hjelpe.

Kontakt en forhandler for service