Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.

 • Elektrisk!

  40yearsev.jpg
  40years.png
  40

  år med elbiler

  Hos Mitsubishi Motors jobber vi hardt for å takle problemer relatert til forurensning og global oppvarming, som behovet for å gå over til andre energikilder og redusere avhengingheten til fossilt brennstoff. Derfor har vi lagt høyeste prioritet på utviklingen av elektriske biler med null utslipp.

  Vi har fire tiår med erfaring rundt elbiler å støtte oss på. Første forsøk med elbilteknologi startet på 60-tallet og resulterte i den første Mistubishi-bygde elbil i 1971. Bilen ble kalt Minica EV og ble drevet av tradisjonelle blybatterier. Mitsubishi forsynte myndighetene i Japan med rundt 150 biler for testkjøring. Enda mer sofistikerte elbiler kom på 80- og 90-tallet, men det virkelige gjennombruddet kom ikke før lettere lithium-ion batterier kunne tas i bruk etter år 2000. Batteriene blir produsert av Lithium Energy Japan, etablert av Mitsubishi Motors, Mitsubishi Corporation og GS Yuasa.

  Mitsubishi har tatt begrepet elbil til et nytt nivå, men utforsker også mulige retninger for elbiler i framtiden med blant annet i-MiEV SPORT, først vist på Tokyo Motor Show i 2007. Bilen er tøffere og har mer styrke enn i-MiEV, og konseptet ble dratt enda lenger på Geneva Motor Show i 2009 med i-MiEV SPORT AIR.

 • promo hopplandslaget

  Hoppgjengen tester Smartphone Link Display Audio

  Se videoen ved å klikke på "LES MER"

Kontakt en forhandler for service