Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.

 • Grønn teknologi

  Grønn Teknologi - Outlander PHEV
  home-diesel-engine.png
  Plug-in

  hybrid

  Outlander PHEV - verdens første plug-in hybrid 4WD SUV.

  En effektiv og miljøvennlig SUV som kan trekke tilhenger på opptil 1500 kg og som har en total rekkevidde på 880 km? Ja, det finnes faktisk! Den nye Mitsubishi Outlander PHEV er unik. På alle måter. Outlander PHEV er verdens første plug-in hybrid SUV. En rendyrket SUV med standard firehjulsdrift, automatgir og en høy sittestilling, i tillegg til alle fordelene elektrisk bilkjøring tilbyr. Kombinasjonen av en 2.0-liters bensinmotor og to elektriske motorer er drivkraften bak denne unike bilen.

  Den meget avanserte drivlinjen med 2 elmotorer og en bensinmotor kombinerer S-AWC 4WD, fremkommelighet og miljøbevissthet på en svært effektiv måte. Outlander PHEVs integrerte kontrollsystem gir et fast veigrep, solid stabilitet og imponerende kjøreegenskaper selv på krevende underlag. Dette kombinert med aktiv stabilitetskontroll og antispinnkontroll med elektronisk styrt 4WD sørger for en optimal kjøreopplevelse. Elektromotorene forsyner bilen med ren strømenergi som i sin tur gir null utslipp og forbruk. I elektrisk modus går bilen veldig stille, samtidig som du kjører miljøvennlig.

  Outlander PHEV har en egen energiindikator som viser deg hvor effektivt du kjører. På bilens ratt finnes nivåvelger for regenerativ bremsing. Her kan du selv enkelt bestemme grad av regenerasjon på seks ulike nivå. På denne måten er det mulig å spare strøm på batteripakken til f.eks. bykjøring eller kjøring i tettbygde strøk. I tillegg til all «grønn teknologi» tilby Outlander PHEV selvfølgelig også all komforten du forventer å finne i en SUV. Som standard er den utstyrt med fem komfortable seter med god benplass. Med den høye sittestillingen som sikrer perfekt sikt i alle retninger, god lastekapasitet og det svært lave støynivået, vil du oppleve kjøreegenskaper utenom det vanlige.

  Mitsubishi Motors bygde sin første elbil allerede i 1971. I 2009 lanserte de verdens første masseproduserte elbil med modellen i-MiEV. Siden lanseringen er det solgt over 50.000 eksemplarer globalt av alle varianter av bilen. Bak nye Mitsubishi Outlander ligger over 40 års erfaring med utvikling av elbiler og over 70 års stolt historie som en av pionerne innen firehjulsdrift.

  Les mer om vår populære plug-in hybrid Mitsubishi Outlander PHEV

 • promo hopplandslaget

  Hoppgjengen tester Smartphone Link Display Audio

  Se videoen ved å klikke på "LES MER"

Kontakt en forhandler for service