Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.

 • Grønn teknologi

  1
  home-electric-vehicles.png
  Elektriske

  biler

  Hos Mitsubishi Motors har vi forpliktet oss til utvikling av miljøvennlige transportløsninger for framtiden. Som en del av denne forpliktelsen har vi i mange år fokusert på avanserte løsninger og utvikling av elektriske kjøretøy. Den første Mitsubishi Motors elbil ble bygget så langt tilbake som i 1971!

  Vårt arbeid med lithium-ion batterier har resultert i økt hastighet og rekkevidde på elektriske biler takket være batteriets høye energidensitet. Ettersom batteriene kan lade mer pr. kg sammenlignet med nikkel-kadmium eller blybatterier har i-MiEV et overlegent kraft/vekt forhold.

  i-MiEV inneholder 88 battericeller brutt ned i 22 moduler av 4 celler hver. Bilen er fullelektrisk (sammenlignet med en hybrid) og det er batteriene som gir kraft til den elektriske motoren. Under nedbremsing vil den samme elektriske motoren lade batteriene og utvide bilens rekkevidde.

 • promo hopplandslaget

  Hoppgjengen tester Smartphone Link Display Audio

  Se videoen ved å klikke på "LES MER"

Kontakt en forhandler for service