Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.

 • Vår favorittfarge er grønn

  4
  green-by-design
  Grønn

  design

  Global oppvarming er et prekært problem og bilindustrien jobber hardt for å forbedre drivstofføkonomi og utslippstall. God aerodynamikk er viktig for å få ned utslippstallene, særlig ved høye hastigheter. Våre ingeniører utvikler stadig mer aerodynamiske design og eksperimenterer med modellbiler i vindtunnel samt datasimulatorer. Forskningssenteret har utviklet sofistikert Virtual Reality teknologi for å teste aerodynamikken til prototyper, selv før de blir laget. Designere kan dermed "kjøre" en realistisk rute og oppleve bilmodellen fra synspunktet til en bilfører med en annen høyde. Dette sparer energi, materiale og drivstoff i forhold til å teste en prototyp.

  Våre designere tester også mer miljøvennlige materialer for bruk i framtidige biler. Noen av disse ble vist i Concept-cX, inkludert Green Plastic: en familie plantebaserte plastikkdeler. Green Plastic kan blant annet brukes i gulvmatter, dører, seteryggpanel og andre interiørdetaljer.

 • promo hopplandslaget

  Hoppgjengen tester Smartphone Link Display Audio

  Se videoen ved å klikke på "LES MER"

Kontakt en forhandler for service