Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.

 • Vår favorittfarge er grønn

  5
  home-greener-factories.png
  Grønnere

  fabrikker

  Mitsubishi Motors har som mål å være en av de beste bilprodusentene i verden med tanke på miljø. NedCar-fabrikken i Nederland er i samsvar med ISO 14001 og EMAS, og sikrer at alle miljøaspekter, selv lokale plager som støy, blir evaluert, rapportert og redusert gjennom kontinuerlige forbedringer. Hver detalj i vår forretningsvirksomhet følger 3R-prinsippene: Reduce, Reuse og Recycle (Reduser, Gjenbruk og Resirkuler).

  Introduksjonen av nye prosesser har redusert utslipp av tungmetaller i avløpsvannet med 99% siden 1989. Vi har også redusert bruk av vann i hele produksjonsprosessen totalt sett. Introduksjonen av vannbasert lakkmaling har redusert utslipp av hydrokarboner og vi produserer mindre avfall og bruker mindre innpakkningsmateriale gjennom kontinuerlig vurdering og optimalisering av alle våre prosesser.

  Mitsubishi Motors er forsiktig med støy i tilknytting til fabrikkområder. Ved NedCar er det innført isolerte støysoner slik at naboer slipper fabrikkrelatert trafikk. 

  Vi vil kontinuerlig redusere energikonsum og karbondioksidutslipp, samt optimalisere resirkuleringsegenskaper for nye materialer.

 • promo hopplandslaget

  Hoppgjengen tester Smartphone Link Display Audio

  Se videoen ved å klikke på "LES MER"

Kontakt en forhandler for service