Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.

 •  

  Mitsubishi Outlander PHEV med eksklusiv 7 års Norgesgaranti

   
   

  1. januar 2018 ble det innført 7 år/ 140.000 km fabrikkgaranti på den ladbare hybridbilen og salgssuksessen Outlander PHEV. Garantiutvidelsen gjelder kun for nye biler som selges av en autorisert Mitsubishi-forhandler. 

  Kvalitetsbiler
  Etter snart 15.000 solgte Outlander PHEV i Norge i løpet av kun 4 år viser erfaringene at Outlander PHEV er en over gjennomsnittlig driftssikker bil. Mitsubishi har tradisjonelt hatt god kvalitet på sine biler og var først ute med 5 års garanti i Norge. De gode erfaringene hittil med Outlander PHEV gjør at fabrikken nå åpner opp for denne garantiutvidelsen.

  Eksklusivt for Norge
  7 år/ 140.000 km fabrikkgaranti gjelder eksklusivt for Norge, og kun for Outlander PHEV importert av den norske importøren. Outlander PHEV som er parallell- eller bruktimportert vil dermed ikke få den merverdien som ligger i 7 års garanti.

   

  Les mer om forskjellen på autorisert import og bruktimport Bestill prøvekjøring av Outlander PHEV Les mer om Outlander PHEV

Kontakt en forhandler for service