Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.

 • Nye Outlander PHEV imponerer rallyekspert

  Bestselgeren er nå forbedret, spekket med nyheter. Motorsportkommentator og bilentusiast Anders Hagen mener PHEV svarer til forventningene.  

   

  De siste årene har miljøvennlig transport blitt mer og mer aktuelt for bilkjøpere, og bare de siste fire årene er det kjøpt over 15.000 av vår ladbare hybrid SUV, Outlander PHEV. Den ladbare hybriden er folkets favoritt, og nå kommer den i en ny og bedre utgave. Facelift, og forbedringer i motoren er høydepunktene til nye Outlander PHEV.

  Vi i Mitsubishi ønsket at en passende profil skulle teste nye  Outlander PHEV, og valget falt fort på Anders Hagen som har mange års erfaring med bilsport og en brennende bilinteresse. 


  Bestill prøvekjøring

   
    PHEv19 content
   
   

  – Jeg har alltid sett på Mitsubishi som solide biler. I mine yngre dager konkurrerte jeg faktisk som kartleser i rally i både en Mitsubishi Lancer og Galant, så nå er jeg spent på hva PHEVen er god for, forteller Anders.

  Større batteripakke

  Da Anders fikk teste Outlander PHEV sørget han for å teste den skikkelig. Med en landlig hytte-adresse utenfor Kongsberg, med bratte stigninger og langt til nærmeste nabo kunne PHEVen virkelig settes på prøve.

  – Til og fra butikken er det nærmere tre mil. Med PHEVen har jeg faktisk muligheten til å kjøre denne turen bare på elmotoren, og fortsatt ha nesten halvparten av batterikapasiteten igjen når jeg kommer hjem, sier en fornøyd Anders.

  Med den oppgraderte batteripakken, som gir 10 prosent bedre ytelse og 15 prosenter større kapasitet, kan denne turen tas på miljøvennlig vis. Du lader bilen enkelt, rett fra stikkontakten (ca. 5,5 t) eller ved å benytte hurtiglader (80% fulladet ca. 25 min).

  – Med bare turer til og fra butikken kan jeg faktisk kjøre hele sommeren uten å fylle en eneste dråpe bensin. 

  Bestill prøvekjøring

   
   
  phev 19 content
   
   

  En kraftigere firehjulstrekker

  Motorene på nye Outlander ladbar hybrid er også forbedret. Den har fått større 2,4 liters bensinmotor som yter hele 135 hestekrefter. Du får også 95 hestekrefter fra elmotoren, som kombinert måler hele 230 hestekrefter (tidligere 202 Hk).

  – Jeg er overrasket over hvor godt bilen drar. Man har rikelig med kraft og umiddelbar gassrespons. Dette er små detaljer jeg setter veldig pris på, sier Anders.

  Med to nye moduser «Sport-» og «Snow mode» er Outlander ladbar hybrid utrolig nok enda gøyere å kjøre enn før. Sportsmodus gjør PHEV mer responsiv og gir mer direkte kontroll. I Snømodus optimaliseres veigrepet på snø og glatt underlag for tryggest mulig kjøring under krevende forhold, noe som nordmenn vil sette stor pris på.

  – Bilen er ekstremt lettkjørt med presise og gode kjøreegenskaper, selv med bagasjerommet fullt av ved. På tøff skogsbilvei så kjenner man knapt dumper og hull. Jeg kan endelig drikke kaffen min uten å søle, sier Anders. 

  Bestill prøvekjøring

   
  phev 19 content1
   

  Frekkere design

  Outlander PHEV har i tillegg fått flere designmessige forandringer, derav ny grill i bikubeutførelse, nye Bi-LED lys, nye flotte felger, skinnseter med diamantsøm og takspoiler for alle modeller.

  – Jeg er vanligvis ingen SUV-type, men denne bilen har fått meg til å tenke meg om to ganger. Den er spenstig, har fine linjer og er rett og slett ålreit å se på når den står parkert på gårdsplassen.

  Bak rattet er også Anders godt fornøyd.

  – Jeg sitter høyt, med behagelig sittestilling og god sikt alle veier. Instrumentene er oversiktlige og jeg tar meg selv i å kose meg når jeg kjører. PHEVen svarte definitivt til forventningene, og vel så det!

   
     

  Mitsubishi Outlander PHEV

     
   

  BESTILL PRØVEKJØRING | FINN DIN LOKALE FORHANDLER | LES MER OM OUTLANDER PHEV

   


Kontakt en forhandler for service