Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.
 • 5 gode grunner
  1. Romslig familie-SUV
  2. Smarte seteløsninger
  3. Opptil 7 sitteplasser
  4. 4WD og avansert sikkerhet
  5. Klasseledende bagasjeromsplass
 • TrimImage
  Loading

  Pris fra:

  391 900kr

  Outlander Instyle+ 2.0 Liter 2WD MIVEC CVT ASG 7-seter

  Pris fra 387 900kr
  Lakkpris 4 000kr

  Veiledende pris levert forhandler i Drammen inklusive leveringskostnader. Frakt til forhandler utenfor Drammen kommer i tillegg.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

Les mer
 • Tilbehør

  Tilbehørspakker
  Innvendig styling
  Utvendig styling
  Sikkerhet og komfort
  Transport og fritid
  Annet tilbehør og utstyr
Les mer
 • Brosjyrer og priser

 • Forhandlersøk 11112014

  Finn forhandler

  Liker du denne modellen, trykk på linken under for å finne nærmeste forhandler

Les mer
 • NYE MOTORER 

   


  Outlander-engine1
  pajero-engine2 
  2.2 DI-D DIESEL

  2,2 liters dieselmotoren tilbyr gode ytelser og kombinerer dette med enestående lavt forbruk. Motoren leverer 150 hk ved 3500 o/min, og hele 380 Nm dreiemoment allerede fra 2500 o/min på manuelt girede versoner, og 360 Nm på modeller med automatgir.

  2.0 MIVEC BENSIN

  Den nye 2,0 liters bensinmotoren tilbyr høyere ytelser enn tidligere, samtidig som støynivået er redusert. Motoren yter maksimalt 150 kh ved 6000 o/min. Den nye MIVEC-teknologien bidrar til bedre miljøvennlige ytelser ved å redusere vekten, og samtidig forbedre forbruket. 

  AERODYNAMISK DESIGN

  AUTO STOP & GO (AS&G)

  LETTVEKTSKAROSSERI

  eco-drive-aerodynamic-design.jpg

  eco-drive-auto-stop-go.jpg  ECO-7 

  OUTLANDER har et design som er utviklet for å minske luftmotstanden. Ved gjentatte tester og analyser i vindtunnel, har OUTLANDER klart å kombinere et tiltalende ytre med enestående aerodynamiske egenskaper. Cd-verdien er 0,33, som igjen er en 7 % reduksjon fra forrige modell. Disse egenskapene bidrar til forbedret drivstofføkonomi og økt stabilitet i høye hastigheter.

  OUTLANDER er utstyrt med en tomgangsbegrensning kalt Auto Stop & Go (AS&G), som automatisk stopper motoren når man står stille på rødt lys eller stillestående kø. Denne funksjonen aktiveres av seg selv ved normal kjøring. Står bilen stille i fri og med clutchen ute, vil motoren stoppe av seg selv.

  Mange høyfaste stålplater ble brukt for å signifikant redusere vekten av rammen uten å svekke kollisjonssikkerheten.

  ECO-MODUS SYSTEM 

   


  Eco_mode_control

  Eco_drive_assist Eco_score 

  ECO-MODUSKONTROLL

  Trykk inn ECO-moduskontrollknappen for å slå på sparingsmodus for motor, klimaanlegg og 4WD.

  ECO-KJØREASSISTENT

  Viser hvor økonomisk man kjører til en hver tid.

  ECO-POENG

  ECO-kjørescoren viser deg hvor økonomisk du har kjørt over en gitt periode. Miljøvennlig kjøring premieres med flere grønne blader.

  MILJØVENNLIGE YTELSER 

     
  eco-drive-eco-drive-overview.jpg

     

  OUTLANDER overgår forventningene for miljøvennlig kjøring, som har blitt et essensielt aspekt for biler. I tillegg til motorer med enestående egenskaper og ytelser, har de nye MIVEC og DI-D-motorene oppnådd sjeldent lave utslipp og meget lavt forbruk. Videre gir start/stopp-funksjonen (AS&G) og den nye ECO-modusen deg hjelp til å kjøre enda mer økonomisk og miljøvennlig. OUTLANDER har fått forbedret aerodynamikken og blitt vesentlig lettere for å yttligere redusere forbruket. Alle disse tiltakene er gjennomført uten at OUTLANDER ofrer noen av sine gode kjøreegenskaper, som vil tilfredstille selv den mest kresene sjåfør. OUTLANDER er enestående med tanke på miljøvennlige ytelser og kjøreegenskaper.


 • SIKKERHETSOVERSIKT 

  AVANSERT SIKKERHET 

   
  Safety-4

  safety-advanced-safety-acc.jpg
  safety-advanced-safety-fcm.jpg 

  For å kunne nyte de enestående egenskapene til OUTLANDER er sikkerhet en viktig faktor. For å gi føreren den beste beskyttelsen er OUTLANDER utstyrt med en rekke sikkerhetsutstyr som bistår sjåføren. Et nytt kollisjonsavvegringssystem er på plass for å oppdage farer som ikke fører har fått med seg. Karosseriet er også designet for å gi best mulig beskyttelse hvis ulykken først skulle inntreffe. Nytt er også kneairbag for fører. 

  ADAPTIV CRUISE CONTROL (ACC)

  Den adaptive cruise controllen benytter en 77 GHz radar som er installert i grillen for å bestemme avstanden til kjøretøyet foran. Systemet vil følge farten til kjøretøyet foran og bli med i hastigheter helt ned til stopp. Denne funksjonen gir deg en mer behagelig kjøretur om man skulle komme til trafikk på motorvei, eller kø.

  FRONTKOLLISJONSASSISTENT (FCM)

  77 GHz radaren som benyttes til den adaptive cruise controllen benyttes også til å identifisere hindringer foran bilen. Deretter vil det først komme en alarm for å advare fører om en potensiell kollisjon. Om fører ikke da griper inn vil bilen automatisk bremse opp for å unngå en kollisjon, eller redusere hastigheten så mye som mulig.

   

  ACTIVE SAFETY 

   
  safety-advanced-safety-ldw.jpg

  Safety-5  Safety-MY14-2 

  KJØREFELTVASLER (LDW)

  Et kamera overvåker posisjonen til bilen i kjørebanen. Om systemet oppdager at bilen er på vei ut av feltet vil en alarm lyde for å varsle fører. 

  ELEKTRONISK STYRT 4WD

  OUTLANDERs 4WD-system gir deg det grepet du trenger til en hver situasjon. Systemet lar deg raskt bytte mellom de tre programmene som passer til en hver situasjon. 4WD ECO-modus tilbyr den mest miljøvennlige innstillingen. 4WD AUTO-modus er den vanligste innstillingen på vinterstid. 4WD LOCK-modus gir deg full 4WD.


  SUPERBREDE HID XEONLYS

  Ved å bruke en bredere lyskjegle, oppnår man en bedre opplysning ut mot sidene enn det lyset som kom på forrige generasjon av OUTLANDER.

  safety-active-safety-hsa.jpg 

  Safety-9
  Safety-10 

  BAKKESTARTASSISTENT (HSA)

  Med bakkestartassistent er det enkelt å starte i motbakke, Når systemet oppdager en helning, vil systemet automatisk holde bremsen nede til du møter med clutchen.

  JUSTERBAR FARTSBEREGNER

  Fartbegrenseren begrenser bilsens fart slik at bilen ikke kan akslerere forbi den angitte hastigheten. Om den satte hastigheten overskrides i en nedoverbakke, vil det lyde en alarm for å oppfordre fører til å bremse ned til angitt hastighet.

  REDESIGNET SIDESPEIL OG A-STOLPE

  For å forbedre sikten fremover er A-stolpen endret. Videre er også speilene senket. Disse endringene gir føreren en markant forbedret utsikt i forhold til utgående modell.

  ASC

  ABS-EBD
  safety-elevated-seats.jpg 

  AKTIV STABILITETSKONTROLL (ASC)

  Mitsubishis aktive stabilitetskontroll er designet for å forbedre OUTLANDERs egenskaper på glatte underlag. For å gi optimal stabilitet og grep, vil sensorer konstant rette overstyring og understyring. Om systemet oppdager at bakhjulene slipper vil det ytre fremre hjulet bremse slik at bilen kommer tilbake i sin opprinnelige linje. Om fremre hjul glipper vil bilen automatisk bremse bakhjulene slik at understyringen korrigeres.

  ABS MED EBD

  OUTLANDER er utstyrt med store skivebremser foran og bak for best mulig bremseytelser. For å ytterligere forbedre sikkerheten er det standard med ABS, elektronisk bremsekraftfordeler og bremseassistanse. ABS-systemet vil hjelpe deg med å svinge samtidig som man bremser. Bremsekraftfordeleren fordeler bremsekraften til hvert enkelt hjul for kortest mulig bremselengde uten at man mister kontroll. Når systemet oppdager en panikkbrems vil bremseassistenten automatisk gi deg maksimal bremsekraft.

  HØYT PLASSERTE SETER

  Sitteposisjonen i OUTLANDER er hevet for å gi bedre utsyn rundt hele bilen.

   

  PASSIVE SIKKERHETSSYSTEMER 

   
  Performance-safety
   
  Safety-13  Safety-12 

  STARTSPERRE

  Nøkkelen sender en unik kode som må stemme overens med koden programert i bilen for at den skal starte. Motoren vil ikke starte uten den spesielle  startsperreren bygget inn i Mitsubishis nøkkel.

  BREMSEOVERSTYRINGSSYSTEM

  Bremseoverstyringssystemet gir bremsene prioritet over motoren, noe som gir fører mulighet til å stoppe selv om bilen gir full gass.

  *Bildet viser en tidligere modell

  RISE-SIKKERHETKAROSSERI

  RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) er en unik karosseristruktur som er utarbeidet av Mitsubishi Motors. RISE karosseriet er laget med en veldig sterk kjerne som beskytter passasjerene, og med komprimeringssoner foran og bak. Det er også lagt inn stålbjelker i dører for bedre beskyttelse ved en eventuell sidekollisjon.

  safety-airbags.jpg


   

  NI SRS KOLLISJONSPUTER

  OUTLANDER er tilgjengelig med opptil ni SRS kollisjonsputer som jobber sammen med det kraftige RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) karosseriet med å absorbere og lede bort kraften ved en eventuell kollisjon.

     


 • PREMIUM KVALITET 

  FLEKSIBELT INTERIØR 

   
  premium-quality-overview.jpg

  premium-quality-powertailgate.jpg
  premium-quality-seat-arrangement.jpg 

  Når man åpner døren og setter seg inn blir man møtt med et innbydende og komfortabelt miljø. Alt fra stoffvalg til materialer brukt i midtkonsollen er designet for maksimal komfort. OUTLANDER fremstår som et godt sted å være. Videre har OUTLANDER en rekke utstyr for å gi deg den rette følelsen: to-sone klimaanlegg, fleksible seteløsninger, nøkkelfri adkomst og elektrisk bakluke er noen av disse. OUTLANDER kombinerer kvalitet og funksjonalitet på en enestående måte.

  ELEKTRISK BAKLUKE

  Bakluken kan åpnes og lukkes fra førersetet, eller med fjernkontrollen til sentrallås-systemet.

  SETELØSNINGER

  Den andre og tredje seteraden i OUTLANDER kan arrangeres fleksibelt. Dette gjør at man kan utnytte kupeen til sitt maksimale potensiale, uavhengig av om du skal frakte mennesker, bagasje eller begge deler.

     

  INTERIØR 

  premium-quality-underfloor-storage.jpg

  premium-quality-cargo-capacity.jpg
  premium-quality-interior-texture.jpg 

  EKSTRA LAGRINGSPLASS

  I motsettnimng til tidligere modeller er nå tredje seteraden ikke montert under gulvet. Dette gjør det mulig å installere en bagasjeboks for å øke lagringskapasiteten. 

  BAGASJEKAPASITET

  Bagasjerommet kan utvides med hele 335 millimeter ved å rette opp ryggen på andre seterad.

  PREMIUM INTERIØR

  OUTLANDER har økt komfort, og mye mer fleksible seteløsninger. Setekonfigurasjonen tillater at man kan tilpasse setene avhenging av bagasjemengde eller antall passasjerer. 

  premium-quality-interior-texture.jpg

  Premium-12  Premium-10 

  PREMIUM SITTEKOMFORT

  Setene har fått bedre sidestøtte, og nakkestøttene har blitt forstørret for å gi bedre beskyttelse mot nakkesleng.

  STILLEGÅENDE

  OUTLANDER har blitt vesentlig mer stillegående enn sin forgjenger. Dette har man oppnådd ved å redusere vibrasjoner fra motoren, og ved å redesigne A-stolpene, speilene og andre elementer som fremprovoserer vindstøy. I tillegg til dette har dashbordet, gulvteppene og taktrekket blitt utviklet med tanke på å minske støy. 

  TO-SONE AUTOMATISK KLIMAANLEGG

  Gir deg muligheten til å sette temperaturen individuelt på hver side av bilen.

  Premium-9

  premium-quality-sunroof.jpg
  premium-quality-seat_material.jpg

  ET PENT INDRE

  Når man åpner døren og setter seg inn blir man møtt med et innbydende og komfortabelt miljø. Alt fra stoffvalg til materilaet brukt i midtkonsollen er designet for maksimal komfort. OUTLANDER fremstår som et godt sted å være.

  TAKLUKE

  Takluke leveres ikke i Norge.

  SETEMATERIALE

  Setene i OUTLANDER benytter kun materialer av høy kvalitet, som også har blitt spesielt designet for å tåle røff bruk. Velger man en utgave med skinnseter får også førersetet elektrisk 4-veis justeringsmuligheter.

   

  EKSTERIØR 

   
  Premium-3
  premium-quality-wide-stable.jpg

  premium-qualit-wheel.jpg

  HØYDE- OG LENGDEJUSTERBART RATT

  I tillegg til en tiltemekanisme har rattstammen nå fått en lengdejustering, som gir deg som såfør bedre mulighet til å finne den opptimale sittestillingen.

  ROBUST UTSEENDE

  Frontens solide utrykk kommer fra en trapesformet grill med røtter tilbake til foregående Mitsubishi SUV design. Samtidig som bakendens design gir inntrykk av elegante og solide kjøreegenskaper.

  LETTMETALLFELGER

  Lettmetallfelgene med premium utførelse gir OUTLANDER et tøft og sporty uttykk, men viktigst av alt et godt veigrep på alle typer vei.


 • NYE MOTORER 

   

  ELEKTRONISK STYRT 4WD 

  Performance-3 Performance-4
  Performance-2 

  2.2 DI-D DIESEL

  2,2 liters dieselmotoren tilbyr gode ytelser og kombinerer dette med enestående lavt forbruk. Motoren leverer 150 hk ved 3500 o/min, og hele 380Nm dreiemoment allerede fra 2500o/min på manuelt girede versoner, og 360Nm på modeller med automatgir.

  2.0 MIVEC BENSIN

  Den nye 2,0 liter bensinmotoren tilbyr høyere ytelser enn tidligere, samtidig som støynivået er redusert. Motoren yter maksimalt 150 hk ved 6000 o/min. Den nye MIVEC teknologien bidrar til bedre miljøvennlige ytelser ved å redusere vekten og samtidig forbedre forbruket.


  OUTLANDERS 4WD-system gir deg det grepet du trenger til enhver situasjon. Systemet lar deg raskt bytte mellom de tre programmene som passer til en hver situasjon.

  4WD ECO-modus tilbyr den mest miljøvennlige innstillingen.

  4WD AUTO-modus den vanligste innstillingen på vinterstid.

  4WD LOCK-modus gir deg full 4WD fremkommelighet.

  GIRHENDLER  

     
  Performance-1     


  På modeller med CVT eller automatgir finner man girhendler bak rattet som lar deg velge gir uten at du trenger å flytte hendene fra rattet. Dette gir et sporty inntrykk og maksimal komfort.

     


 • NYTTIGE FUNKSJONER 

     
  amenity-rain-sensor.jpg
  Amenity-1
  amenity-kos.jpg


  REGNSENSOR

  Regnsensoren aktiverer vindusviskerene automatisk når fukt oppdages på frontruten. Lysstyrken i instrumentpanelet vil også automatisk justere seg etter lysforholdene. Om du for eksempel kjører igjennom i en tunnel eller du kjører i skumring, vil lysestyrken automatisk justere seg etter dette. Disse funksjonene gjør kjøringen enda enklere og tryggere under alle forhold.


  SKJULTE VINDUSSPYLERDYSER

  Vindusspylerdysene, som tidligere var lokalisert på toppen av panseret, er nå installert på undersiden av panseret.


  NØKKELLØST BETJENINGSSYSTEM MED START/STOPP-KNAPP

  Den nøkkelløse betjeningen lar def låse opp eller igjen, og starte eller stoppe bilen uten å ta nøkkelen opp av lommen eller vesken. For å starte bilen trenger du bare å holde foten på bremsen og trykke inn startknappen. 

  Amenity-3
  Amenity-10
  Amenity-9

  MULTIFUNKSJONSRATT

  Multifunksjonsrattet er utstyrt med knapper som lar deg styre musikken og navigasjonen uten at du må flytte hendene fra rattet. Ved å trykke på stemmestyringsknappen kan man gjennom det innebygde Bluetooth-systemet operere eksterne enheter og ringe gjennom telefonen.


  Merk: Bluetooth er et registrert varemerke fra Bluetooth SIG Inc.

  USB-INNGANG

  USB-inngangen lar deg koble opp din bærbare mediaspiller slik at du enklelt kan spille av din egen musikk i premium kvalitet. 

  RYGGEKAMERA OG MONITOR

  Monitoren viser linjer som angir din kurs bakover, samt et detaljert bilde av hva som befinner seg bak bilen.

  ENTERTAINMENT

     
  Amenity-5

  Amenity-8

  Amenity-7

  1CD AUDIO

  Radio-/CD spilleren gir et godt lydbilde spesielt designet for OUTLANDER. En USB port er plassert i gulvkonsollen for å gi deg muligheten til å koble til egene mediespillere.

  DAB-RADIO MED BERØRINGSSKJERM

  Balansen mellom enkelt design og brukervennlighet ble oppnådd gjennom en stor trykkfølsom LSD-skjerm for funksjonsstyring.

  SD NAVIGATIONSYSTEM

  OUTLANDER kommer med et multifunksjons navigasjonssystem med tydelig skjerm og god brukervennlighet. Navigasjonsfunksjonen og musikksystemet styres med letthet gjennom breøringsskjermen. Skjermen viser også et høyoppløselig bilde fra ryggekameraet.

  Merk: Informasjonen i displayet varierer mellom modelltypene.

  clear_wide_screen 3d_map_view audio_system_control

  HØYOPPLØSELIG DISPLAY

  Informasjonen kommer tydelig frem på den skarpe og brede VGA-skjermen

  3D KARTVISNING

  3D polygon landmerker og bykart vises på kartet.

  PREMIUM MUSIKKANLEGG 

  Musikkanlegget har lettbetjente funksjoner for lydinnstillinger og musikkavspilling.

  2_screens_viewing

  Metre_display Eco_function_information 

  SIMULTANVISNING AV TO SKJERMBILDER

  Simultanvisning av for eksempel kart og musikkinformasjon på samme skjermbilde.

  NAVIGASJONSDETALJER PÅ INSTRUMENTPANELET

  Enkel navigasjonsinformasjon vises også på instrumentpanelet.

  ECO-FUNKSJON

  Viser informasjon om ECO-funksjonene som din ECO-score m.m.


  Amenity-6

  Amenity-5-1

  Amenity-4

  ROCKFORD FOSGATE PREMIUM MUSIKKANLEGG

  Inkluderer en rekke finesser, ni høytalere, subwoofer og er spesielt satt opp for OUTLANDER. Nyt lydbildet i din OUTLANDER som går utenpå et hvert konvensjonelt musikkanlegg.

  1  3.5cm diskant  
  2  16cm polypropylene kjeglehøytalere 
  3  16cm polypropylene Koaksial 2-veis høytalere  
  4  25cm subwoofer  
  5  710W 8 kanals forsterker

  DAB+

  Digitalradio (DAB+) gir deg muligheten til å se informasjon om sangene du hører på radio og gir deg en oppgradert radioopplevelse med svært lite støy. 

  HØYOPPLØSELIG LCD MULTIINFORMASJONSDISPLAY

  Multiinformasjonsdisplayet er designet for god synlighet og brukervennlighet. Displayet gir deg informasjon om bilen, som blant annet tripteller og utendørs temperatur. Med den store 4,2 tommers skjermen er det meget lett og få med seg informasjonen som blir vist. Skjermen gir deg også informasjon om ECO-modus, og andre hjelpemidler for fører.

Les mer
 • model-sm-1

  service
  &
  vedlikehold

  best mulig service

  Det er viktig for oss å kunne tilby den beste servicen som mulig. For å sikre dette har alle våre autoriserte Mitsubishi-verksteder godt opplærte og utstyrte medarbeidere som benytter seg av Mitsubishi originaldeler. Vi har prisgaranti for å sikre at bilen din får best mulig oppfølging.

 • service-model2-1

  service
  &
  veiassistanse

  førsteklasses veiassistanse

  Våre produkter er blant de aller beste når det kommer til kvalitet og holdbarhet, allikevel ønsker vi å sikre deg hvis noe skulle skje. Det er derfor vi har Mitsubishi Assistance Programme (MAP), denne veiassistansen dekker våre biler som er innenfor dette programmet i hele Europa.