Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.
 • Outlander ICE vers

  5 GODE GRUNNER

  1. Klasseledende bagasjeromsplass
  2. Både 5- og 7 seter
  3. 4WD og avansert sikkerhet
  4. Inntil 2 tonn tilhengervekt
  5. Tilgjengelig som diesel- og bensinversjon
 • Outlander MY15:

  Loading

  Pris fra:

  398 000kr

  Outlander MY15 Intense+ 2WD 2.0-150 Bensin CVT 5-seter

  Pris fra 398 000kr

  Veiledende pris levert forhandler i Drammen inklusive leveringskostnader. Frakt til forhandler utenfor Drammen kommer i tillegg.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

les mer
 • Brosjyrer og priser

 • Mitsubishi Forhandlere

  Vil du bli kontaktet av en selger?

  Finn din nærmeste Mitsubishi-forhandler her!

Les mer
 • NYTT DESIGNKONSEPT

   
  The Outlander's Embodiment of Dynamic Shield Rear Design

  DYNAMIC SHIELD

  Mitsubishi Motors nye frontdesign "Dynamic Shield" uttrykker Mitsubishis nye designspråk, som også ventes å komme på nye modeller i fremtiden. Det svarte midtpartiet uttrykker kraft og ytelse, og designet symboliserer beskyttelse av både menneske og maskin.

  Designet handler ikke bare om form, men er også betydelig forankret i funksjon, og det vil fungere som et fundament for utformingen av fremtidens Mitsubishi-modeller.

  TANKEN BAK DYNAMIC SHIELD

  Den store, mørke midtseksjonen foran gir en følelse av sportslighet, og er omgitt på tre sider, fra venstre og høyre støtfanger og nedenfra, for å skape et beskyttende "skjold."

  I motsetning til tidligere tilnærminger til design, som henviste tilmiljø og cutting edge-teknologi og ble formidlet uten å være påtrengende, er tanken bak denne dristige endringen en dynamisk tolkning som bringer essensen av Mitsubishi i førersetet. Denne bilen markerer et vendepunkt hvor design utvikler seg som et middel for å forsterke Mitsubishi Motors følelse av tilstedeværelse.

  BAKRE DESIGN

  Baksiden av bilen formidler, i likhet med resten av bilens design, en følelse av bredde og stabilitet. Da tidligere modeller hadde et design som avsluttet på sidene, omslutter det nye designet også hjørnene og skaper et bredere uttrykk.

   DYNAMISK STYLING

  DESIGN FOR FORSKJELLIGE MILJØER

  A Design that Only Outlander Can Pull Off

  DYNAMISK STYLING

  Med sitt nye sporty utseende vitner den nye Outlander PHEV om enestående eleganse, robusthet og fantastiske kjøreegenskaper. Fra den nye selvsikre fronten til den attraktive bakluken, uttrykker nye Outlander et løfte om kjøreglede uten sidestykke.

  ET DESIGN EGNET FOR BYKJØRING

  I tillegg til den energiske og kraftfulle fronten, gjør front- og baklysene bruk av LED, som bidrar til å skape et avansert og sofistikert image egnet for urban kjøring.

  ET DESIGN FOR TØFFERE TERRENG

  Det nye, levende designet har arvet mye fra den funksjonelle siden av Pajero og Lancer Evolution, og gjør seg godt også i tøffere terreng.

 • MOTORER

   


  Outlander Motorer

  2.2 DI-D DIESEL

  2,2 liters dieselmotoren tilbyr gode ytelser og kombinerer dette med enestående lavt forbruk. Motoren leverer 150 hk ved 3500 o/min, og hele 380 Nm dreiemoment allerede fra 2500 o/min på manuelt girede versjoner, og 360 Nm på modeller med automatgir.

  2.0 MIVEC BENSIN

  Den nye 2,0 liters bensinmotoren tilbyr høyere ytelser enn tidligere, samtidig som støynivået er redusert. Motoren yter maksimalt 150 HK ved 6000 o/min. Den nye MIVEC-teknologien bidrar til bedre miljøvennlige ytelser ved å redusere vekten og samtidig forbedre forbruket.

  AERODYNAMISK DESIGN

  AUTO STOP & GO (AS&G)

  LETTVEKTSKAROSSERI

  Aerodynamic design

  AS&G  Lightweight body 

  Outlander har et design som er utviklet for å minske luftmotstanden. Ved gjentatte tester og analyser i vindtunnel, har Outlander klart å kombinere et tiltalende ytre med enestående aerodynamiske egenskaper. Cd-verdien er 0,33, som igjen er en 7 % reduksjon fra forrige modell. Disse egenskapene bidrar til forbedret drivstofføkonomi og økt stabilitet i høye hastigheter.

  Outlander er utstyrt med en tomgangsbegrensning kalt Auto Stop & Go (AS&G), som automatisk stopper motoren når man står stille på rødt lys eller stillestående kø. Denne funksjonen aktiveres av seg selv ved normal kjøring. Står bilen stille i fri og med clutchen ute, vil motoren stoppe av seg selv.                      

  Mange høyfaste stålplater ble brukt for å signifikant redusere vekten av rammen uten å svekke kollisjonssikkerheten.               

  ECO-MODUS SYSTEM

   


  ECO mode control

  ECO drive assist ECO score 

  ECO-MODUSKONTROLL

  Trykk inn ECO-moduskontrollknappen for å slå på sparingsmodus for motor, klimaanlegg og 4WD.


  ECO-KJØREASSISTENT

  Viser hvor økonomisk du til en hver tid kjører.


  ECO-POENG

  ECO-kjørescoren viser deg hvor økonomisk du har kjørt over en gitt periode. Miljøvennlig kjøring premieres med flere grønne blader.

  .  

  MILJØVENNLIGE YTELSER

     
  ECO drive overview

     

  Outlander overgår forventningene for miljøvennlig kjøring, som har blitt et essensielt aspekt for biler. I tillegg til motorer med enestående egenskaper og ytelser, har de nye MIVEC og DI-D-motorene oppnådd sjeldent lave utslipp og meget lavt forbruk. Videre gir start/stopp-funksjonen (AS&G) og den nye ECO-modusen deg hjelp til å kjøre enda mer økonomisk og miljøvennlig. Outlander har fått forbedret aerodynamikken og blitt vesentlig lettere for å ytterligere redusere forbruket. Alle disse tiltakene er gjennomført uten at Outlander ofrer noen av sine gode kjøreegenskaper, som vil tilfredsstille selv den mest kresne sjåfør. Outlander er enestående med tanke på miljøvennlige ytelser og kjøreegenskaper.


 • SIKKERHETSOVERSIKT

  AVANSERT SIKKERHET

   
  Safety overview

  Adaptive cruise control (ACC)
  Forward collision mitigation (FCM) 

  For virkelig å nyte de fremragende kjøreegenskapene, er sikkerhet og tillit essensielt. For å gi førerne overlegen beskyttelse og den tryggheten de fortjener, er nye Outlander utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner. Et nytt system for å unngå kollisjoner gir nye Outlander evnen til å oppdage potensielle farer og gjøre forebyggende tiltak. Et system med syv kollisjonsputer, inkludert knekollisjonspute for fører, er standardutstyr.

   

  ADAPTIVE CRUISE CONTROL (ACC) 

  Den adaptive cruise controllen benytter en 77 GHz radar som er installert i bilens front for å bestemme avstanden til kjøretøyet foran. Systemet vil følge farten til kjøretøyet foran og bli med i hastigheter helt ned til stopp. Denne funksjonen gir deg en mer behagelig kjøretur om man skulle havne i kø eller møte mye trafikk på motorveien.

  FRONTKOLLISJONSASSISTENT(FCM) 

  77 GHz radaren som benyttes til den adaptive cruise controllen benyttes også til å identifisere hindringer foran bilen. Deretter vil det først komme en alarm for å advare fører om en potensiell kollisjon. Om fører ikke da griper inn vil bilen automatisk bremse opp for å unngå en kollisjon, eller redusere hastigheten så mye som mulig.

   

  AKTIV SIKKERHET

   
  Lane departure warning (LDW)

  Electronically controlled 4WD  LED headlamps with LED daytime running lamps 

  FILSKIFTEVARSLER (LDW)

  Et kamera overvåker posisjonen til bilen i kjørebanen. Om systemet oppdager at bilen er på vei ut av feltet vil en alarm varsle føreren.                      

  ELEKTRONISK STYRT 4WD

  OUTLANDERs 4WD-system gir deg det grepet du trenger til en hver situasjon. Systemet lar deg raskt bytte mellom de tre programmene som passer til en hver situasjon. 4WD ECO-modus tilbyr den mest miljøvennlige innstillingen. 4WD AUTO-modus er den vanligste innstillingen på vinterstid. 4WD LOCK-modus gir deg full 4WD.                    

  .


  LED HOVEDLYS MED LED NÆRLYS 

  LED hovedlysene benytter LED-teknologi på nærlysene, noe som bedrer sikten og sikkerheten både dag og natt.

  Bakkestartassistent  

  Fartsberegner  
  Reformed shape for the front pillar 

  BAKKESTARTASSISTENT (HSA)

  Med bakkestartassistent er det enkelt å starte i motbakke, Når systemet oppdager en helning, vil systemet automatisk holde bremsen nede til du møter med clutchen.

  JUSTERBAR FARTSBEREGNER

  Fartbegrenseren begrenser bilsens fart slik at bilen ikke kan akslerere forbi den angitte hastigheten. Om den satte hastigheten overskrides i en nedoverbakke, vil det lyde en alarm for å oppfordre fører til å bremse ned til angitt hastighet.  REDESIGNET SIDESPEIL OG A-STOLPE

  For å forbedre sikten fremover er A-stolpen endret. Videre er også speilene senket. Disse endringene gir føreren en markant forbedret utsikt i forhold til utgående modell.
  Active stability control (ASC)

  ABS with EBD
  Elevated seats 

  AKTIV STABILITETSKONTROLL (ASC)

  Mitsubishis aktive stabilitetskontroll er designet for å forbedre OUTLANDERs egenskaper på glatte underlag. For å gi optimal stabilitet og grep, vil sensorer konstant rette overstyring og understyring. Om systemet oppdager at bakhjulene slipper vil det ytre fremre hjulet bremse slik at bilen kommer tilbake i sin opprinnelige linje. Om fremre hjul glipper vil bilen automatisk bremse bakhjulene slik at understyringen korrigeres.

  ABS MED EBD

  Nye OUTLANDER er utstyrt med store skivebremser foran og bak for overlegen bremseytelse. For å øke sikkerheten ytterligere, inkluderer standard utstyr ABS (blokkeringsfrie bremser), elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) og bremseassistent. ABS lar deg styre rundt en hindring mens du bremser. EBD kan variere bremsetrykket for hvert hjul for å maksimere bremsekraft, samtidig som du opprettholder kontroll. Hvis panikkbremsing oppdages, noe som indikerer at en kollisjon er sannsynlig, vil bremseassistenten automatisk utvikle maksimal bremsekraft.
  HØYT PLASSERTE SETER

  Sitteposisjonen i OUTLANDER er hevet for å gi bedre utsyn rundt hele bilen.


   

  PASSIVE SIKKERHETSSYSTEMER

   
  Immobiliser
   
  Brake override system  RISE (Reinforced impact safety evolution) body 

  STARTSPERRE

  Nøkkelen sender en unik kode som må stemme overens med koden programert i bilen for at den skal starte. Motoren vil ikke starte uten den spesielle  startsperreren bygget inn i Mitsubishis nøkkel.


  BREMSEOVERSTYRINGSSYSTEM

  Bremseoverstyringssystemet gir bremsene prioritet over motoren, noe som gir fører mulighet til å stoppe selv om bilen gir full gass.


  *Bildet viser en tidligere modell

  RISE-SIKKERHETKAROSSERI

  RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) er en unik karosseristruktur som er utarbeidet av Mitsubishi Motors. RISE karosseriet er laget med en veldig sterk kjerne som beskytter passasjerene, og med komprimeringssoner foran og bak. Det er også lagt inn stålbjelker i dører for bedre beskyttelse ved en eventuell sidekollisjon.

  Seven SRS airbags


   

  SYV SRS KOLLISJONSPUTER

  OUTLANDER er tilgjengelig med syv SRS kollisjonsputer som jobber sammen med det kraftige RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) karosseriet med å absorbere og lede bort kraften ved en eventuell kollisjon.


     


 • PREMIUM KVALITET

  FLEKSIBELT INTERIØR

   
  Premium quality

  Electric tailgate
  Seat arrangement & third row seats 

  Når man åpner døren og setter seg inn blir man møtt med et innbydende og komfortabelt miljø. Alt fra stoffvalg til materialer brukt i midtkonsollen er designet for maksimal komfort. Outlander fremstår som et godt sted å være. Videre har Outlander en rekke utstyr for å gi deg den rette følelsen: to-sone klimaanlegg, fleksible seteløsninger, nøkkelfri adkomst og elektrisk bakluke er noen av disse. Outlander kombinerer kvalitet og funksjonalitet på en enestående måte.                      

  ELEKTRISK BAKLUKE

  Bakluken kan åpnes og lukkes fra førersetet, eller med fjernkontrollen til sentrallås-systemet.

   

  SETELØSNINGER

  Den andre og tredje seteraden i Outlander kan arrangeres fleksibelt. Dette gjør at man kan utnytte kupeen til sitt maksimale potensiale, uavhengig av om du skal frakte mennesker, bagasje eller begge deler.

     

  INTERIØR

  Underfloor storage

  Cargo capacity
  Premium interior texture 

  EKSTRA LAGRINGSPLASS

  I motsetning til tidligere modeller er ikke lenger tredje seteraden montert under gulvet. Dette gjør det mulig å installere en bagasjeboks for å øke lagringskapasiteten.


  BAGASJEKAPASITET

  Bagasjerommet kan utvides med hele 335 millimeter ved å rette opp ryggen på andre seterad.


  PREMIUM INTERIØR

  OUTLANDER har økt komfort, og mye mer fleksible seteløsninger. Setekonfigurasjonen tillater at man kan tilpasse setene avhenging av bagasjemengde eller antall passasjerer


  Premium seat comfort

  Advanced quitness  Dual-zone automatic air-conditioning 

  PREMIUM SITTEKOMFORT

  Setene har fått bedre sidestøtte, og nakkestøttene har blitt forstørret for å gi bedre beskyttelse mot nakkesleng.


  STILLEGÅENDE 

  Nye Outlander er bemerkelsesverdig stillegående. Dette har man oppnådd ved å redusere vibrasjoner fra motoren, og ved å redesigne A-stolpene, speilene og andre elementer som fremprovoserer vindstøy. I tillegg til dette har dashbordet, gulvteppene og taktrekket blitt utviklet med tanke på å minske støy. Alt dette for å øke din kjøreglede. 

  TO-SONE AUTOMATISK KLIMAANLEGG

  Gir deg muligheten til å sette temperaturen individuelt på hver side av bilen.

  Premium and glamorous interior

  Electronically controlled sunroof
  Seat material

  ET PENT INDRE

  Når man åpner døren og setter seg inn blir man møtt med et innbydende og komfortabelt miljø. Alt fra stoffvalg til materialet brukt i midtkonsollen er designet for maksimal komfort. Outlander fremstår som et godt sted å være.


  TAKLUKE

  Takluke leveres ikke i Norge.


  SETEMATERIALE

  Setene i Outlander benytter kun materialer av høy kvalitet, som også har blitt spesielt designet for å tåle røff bruk. Velger man en utgave med skinnseter får man også 8-veis elektrisk justering av førerstolen. 


   

  EKSTERIØR

   
  Justerbart ratt
  Wide and stable appearance

  Lettmetallfelger

  HØYDE- OG LENGDEJUSTERBART RATT

  I tillegg til en tiltemekanisme har rattstammen nå fått en lengdejustering, som gir deg som sjåfør bedre mulighet til å finne den optimale sittestillingen.


  ROBUST UTSEENDE

  Frontens solide utrykk kommer fra en trapesformet grill med røtter tilbake til foregående Mitsubishi SUV design. Samtidig som bakendens design gir inntrykk av elegante og solide kjøreegenskaper.

  LETTMETALLFELGER

  Lettmetallfelgene med premium utførelse gir Outlander et tøft og sporty uttrykk, men viktigst av alt et godt veigrep på alle typer vei. • NYE MOTORER 

   

  ELEKTRONISK STYRT 4WD

  2.2 DI-D engine 2.0 MIVEC engine
  Electronically controled 4WD 

  2.2 DI-D DIESEL

  2,2 liters dieselmotoren tilbyr gode ytelser og kombinerer dette med enestående lavt forbruk. Motoren leverer 150 hk ved 3500 o/min, og hele 380Nm dreiemoment allerede fra 2500o/min på manuelt girede versoner, og 360Nm på modeller med automatgir.


  2.0 MIVEC BENSIN

  Den nye 2,0 liter bensinmotoren tilbyr høyere ytelser enn tidligere, samtidig som støynivået er redusert. Motoren yter maksimalt 150 hk ved 6000 o/min. Den nye MIVEC teknologien bidrar til bedre miljøvennlige ytelser ved å redusere vekten og samtidig forbedre forbruket.  Outlanders 4WD-system gir deg det grepet du trenger til enhver situasjon. Systemet lar deg raskt bytte mellom de tre programmene som passer til en hver situasjon.

  4WD ECO-modus tilbyr den mest miljøvennlige innstillingen.

  4WD AUTO-modus den vanligste innstillingen på vinterstid.

  4WD LOCK-modus gir deg full 4WD fremkommelighet.


  GIRHENDLER 

     
  Shift paddles Cruise control New CVT


  På modeller med CVT eller automatgir finner man girhendler bak rattet som lar deg velge gir uten at du trenger å flytte hendene fra rattet. Dette gir et sporty inntrykk og maksimal komfort.

  CRUISE CONTROL

  Bilens hastighet opprettholdes automatisk uten å holde foten på gasspedalen, slik at du kan kjøre lengre turer mer avslappet. Ved å trykke på bremsepedalen frigjøres systemet. 

  NY CVT GIRKASSE

  Den nye CVT (Continuously Variable Transmission) girkassen gir deg mykere respons under alle kjøreforhold samt raskere respons ved lave turtall. 

     
  S-AWC (Super all wheel control)

  S-AWC (SUPER ALL WHEEL CONTROL)

  S-AWC (Super All Wheel Control) gir deg et utrolig godt veigrep, bedre stabilitet og fantastiske kjøreegenskaper selv i utfordrende terreng. Dette oppnås ved å kombinere ASC (Aktiv stabilitetskontroll) med 4WD og AYC (Active Yaw Control). • NYTTIGE FUNKSJONER

     
  Adjustable rain sensor
  Hidden washer nozzle
  Keyless operation system


  REGNSENSOR

  Regnsensoren aktiverer vindusviskerene automatisk når fukt oppdages på frontruten. Lysstyrken i instrumentpanelet vil også automatisk justere seg etter lysforholdene. Om du for eksempel kjører igjennom i en tunnel eller du kjører i skumring, vil lysestyrken automatisk justere seg etter dette. Disse funksjonene gjør kjøringen enda enklere og tryggere under alle forhold.


  SKJULTE VINDUSSPYLERDYSER

  Vindusspylerdysene, som tidligere var lokalisert på toppen av panseret, er nå installert på undersiden av panseret.


  NØKKELLØST BETJENINGSSYSTEM MED START-/STOPPKNAPP

  Den nøkkelløse betjeningen lar deg låse opp og igjen, og å starte eller stoppe bilen uten å ta nøkkelen opp av lommen eller vesken. For å starte bilen trenger du bare å holde foten på bremsen og trykke inn startknappen. 


  Steering wheel with remote control switches
  USB port & accessory 12V socket
  Rearview monitor/camera

  MULTIFUNKSJONSRATT

  Multifunksjonsrattet er utstyrt med knapper som lar deg styre musikken og navigasjonen uten at du må flytte hendene fra rattet. Ved å trykke på stemmestyringsknappen kan man gjennom det innebygde Bluetooth-systemet operere eksterne enheter og ringe gjennom telefonen.


  Merk: Bluetooth er et registrert varemerke fra Bluetooth SIG Inc


  USB-INNGANG

  USB-inngangen lar deg koble opp din bærbare mediaspiller slik at du enklelt kan spille av din egen musikk i premium kvalitet. 

  .
   

  RYGGEKAMERA OG MONITOR

  Monitoren viser linjer som angir din kurs bakover, samt et detaljert bilde av hva som befinner seg bak bilen.


  ENTERTAINMENT

     
  CD/MP3 player

  Display audio

  SD navigation system

  1CD AUDIO

  Radio-/CD spilleren gir et godt lydbilde spesielt designet for OUTLANDER. En USB port er plassert i gulvkonsollen for å gi deg muligheten til å koble til egene mediespillere.   

  DAB-RADIO MED BERØRINGSSKJERM

  Balansen mellom enkelt design og brukervennlighet ble oppnådd gjennom en stor trykkfølsom LSD-skjerm for funksjonsstyring.


  SD NAVIGATION SYSTEM

  OUTLANDER kommer med et multifunksjons navigasjonssystem med tydelig skjerm og god brukervennlighet. Navigasjonsfunksjonen og musikksystemet styres med letthet gjennom breøringsskjermen. Skjermen viser også et høyoppløselig bilde fra ryggekameraet.

  Merk: Informasjonen i displayet varierer mellom modelltypene.

  Clear wide screen 3D map view Audio system control

  HØYOPPLØSELIG DISPLAY

  Informasjonen kommer tydelig frem på den skarpe og brede VGA-skjermen

  3D KARTVISNING

  3D polygon landmerker og bykart vises på kartet.

  PREMIUM MUSIKKANLEGG 

  Musikkanlegget har lettbetjente funksjoner for lydinnstillinger og musikkavspilling.


  2 Screen viewing

  Metre display of guidance points ECO function information 

  SIMULTANVISNING AV TO SKJERMBILDER

  Simultanvisning av for eksempel kart og musikkinformasjon på samme skjermbilde.


  NAVIGASJONSDETALJER PÅ INSTRUMENTPANELET

  Enkel navigasjonsinformasjon vises også på instrumentpanelet.


  ECO-FUNKSJON

  Viser informasjon om ECO-funksjonene som din ECO-score m.m.  Rockford fosgate premium sound system

  DAB

  Colour liquid crystal multi-information display

  ROCKFORD FOSGATE PREMIUM MUSIKKANLEGG

  Inkluderer en rekke finesser, ni høytalere, subwoofer og er spesielt satt opp for OUTLANDER. Nyt lydbildet i din OUTLANDER som går utenpå et hvert konvensjonelt musikkanlegg.

  1  3.5cm diskant  
  2  16cm polypropylene kjeglehøytalere 
  3  16cm polypropylene Koaksial 2-veis høytalere  
  4  25cm subwoofer  
  5  710W 8 kanals forsterker


  DAB+

  Digitalradio (DAB+) gir deg muligheten til å se informasjon om sangene du hører på radio og gir deg en oppgradert radioopplevelse med svært lite støy. 

  HØYOPPLØSELIG LCD MULTIINFORMASJONSDISPLAY

  Multiinformasjonsdisplayet er designet for god synlighet og brukervennlighet. Displayet gir deg informasjon om bilen, som blant annet tripteller og utendørs temperatur. Med den store 4,2 tommers skjermen er det meget lett og få med seg informasjonen som blir vist. Skjermen gir deg også informasjon om ECO-modus, og andre hjelpemidler for fører.

Les mer
 • Tilbehør

  Tilbehørspakker
  Innvendig styling
  Utvendig styling
  Sikkerhet og komfort
  Transport og fritid
  Annet tilbehør og utstyr
Les mer
 • Mitsubishi Garanti


  Norges-
  garanti

  gratis veiassistanse

  Nye Mitsubishi levert av autorisert forhandler kommer med omfattende garantier på opptil 5 år eller 100.000 km, avhengig av hva som først inntreffer, samt 5 års gratis veiassistanse (MAP). Kapasiteten på fremdriftsbatterier garanteres til 70% eller mer i 8 år eller 160.000 km, avhengig av hva som først inntreffer.

 • Service og vedlikehold - Mitsubishi


  service og vedlikehold

  best mulig service

  Det er viktig for oss å kunne tilby den beste servicen som mulig. For å sikre dette har alle våre autoriserte Mitsubishi-verksteder godt opplærte og utstyrte medarbeidere som benytter seg av Mitsubishi originaldeler. Vi har prisgaranti for å sikre at bilen din får best mulig oppfølging.