Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.
 • Outlander ICE vers

  5 GODE GRUNNER

  1. Klasseledende bagasjeromsplass
  2. Både 5- og 7 seter
  3. 4WD og avansert sikkerhet
  4. Inntil 2 tonn tilhengervekt
  5. Tilgjengelig som diesel- og bensinversjon
 • Outlander MY17:

  Loading

  Pris fra:

  399 900kr

  Outlander Intense+ 2WD 2.0-150 Bensin CVT 5-seter

  Pris fra 399 900kr

  Veiledende pris levert forhandler i Drammen inklusive leveringskostnader. Frakt til forhandler utenfor Drammen kommer i tillegg.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

discover more
 • Brosjyrer og priser

 • Forhandlersøk
Discover more
 • ET NYTT DESIGNKONSEPT

   
  The Outlander's Embodiment of Dynamic Styling Rear Design

  Dynamisk design

  Mitsubishi Motors nye frontdesign "Dynamic Shield" uttrykker Mitsubishis nye designspråk, som også ventes å komme på nye modeller i fremtiden. Det svarte midtpartiet uttrykker kraft og ytelse, og designet symboliserer beskyttelse av både menneske og maskin.

  Designet handler ikke bare om form, men er også betydelig forankret i funksjon, og det vil fungere som et fundament for utformingen av fremtidens Mitsubishi-modeller.

  Ideen bak "Dynamic Shield"

  Den store og mørke fronten gir bilen et sportslig uttrykk. Rammen som omslutter fronten, fra undersiden, høyre og venstre, skaper et beskyttende "skjold".

  Grillen i front uttrykker kraft og ytelse gjennom den midtre mørke partiet omsluttet av støtfanger og ulike designelementer. Kromdetaljene formidler styrken og elegansen fra en premium SUV.


  Bakre design

  Gjennom utforming av lys og grill formidler fronten en følelse bredde, og for å matche dette finnes en lignende følelse av bredde og stabilitet i bilens bakre parti. Mens tidligere modeller hadde et design som ble avsluttet ved hjørnene, har den nye modellen elementer som snor seg rundt hjørnene og skaper en imponerende følelse av bredde.

  ET FUNKSJONELT DESIGN

  A Design that Only Outlander Can Pull Off

  Et design bare Outlander kan bære

  Outlander har tatt steget fullt ut og blitt en fullverdig SUV. Dette gjenspeiles blant annet i designdetaljer som den sølvfargede skliplaten under fronten av bilen. 

  Et design egnet for bykjøring

  I tillegg til den energiske og kraftfulle fronten, har bilen et moderne og sofistikert uttrykk gjennom bruk av LED front- og baklys, noe som er godt tilpasset fremkommelighet i urbane omgivelser.

  Et design som også skinner i tøffere terreng

  Det levende designet har arvet mange egenskaper fra Pajero og Lancer Evolution, og gjør seg godt også i tøffere terreng. 

  Wide HD display

  Antenne i "haifinne"-utførelse

  Haifinneantennen er designet for å gi bilen både eleganse og et sportslig uttrykk.

  Sound quality control

  LED tåkelys foran

  Tåkelys foran bedrer sikkerheten ved å øke synligheten samtidig som det er en lekker designdetalj. 

 • MILJØVENNLIGE YTELSER - EN OVERSIKT 

   
  ECO drive overview

  Nye Outlander er bygget for å overgå alle forventninger når det kommer til miljøvennlige ytelser. tillegg til motorer med enestående egenskaper og ytelser, har de nye MIVEC og DI-D-motorene oppnådd sjeldent lave utslipp og meget lavt forbruk. Videre gir start/stopp-funksjonen (AS&G) og den nye ECO-modusen deg hjelp til å kjøre enda mer økonomisk og miljøvennlig. Outlander har fått forbedret aerodynamikken og blitt vesentlig lettere for å ytterligere redusere forbruket. Alle disse tiltakene er gjennomført uten at Outlander ofrer noen av sine gode kjøreegenskaper, som vil tilfredsstille selv den mest kresne sjåfør. Outlander er enestående med tanke på miljøvennlige ytelser og kjøreegenskaper.

  NYUTVIKLEDE MOTORER 

   


  2.2 DI-D engine

  Auto stop & go  Auto stop & go 

  2.0 DI-D (diesel)

  2,2 liters dieselmotoren tilbyr gode ytelser og kombinerer dette med enestående lavt forbruk. Motoren leverer 150 hk ved 3500 o/min, og hele 380 Nm dreiemoment allerede fra 2500 o/min på manuelt girede versjoner, og 360 Nm på modeller med automatgir.

  2.0 MIVEC (bensin)

  Den nye 2,0 liters bensinmotoren tilbyr høyere ytelser enn tidligere, samtidig som støynivået er redusert. Motoren yter maksimalt 150 HK ved 6000 o/min. Den nye MIVEC-teknologien bidrar til bedre miljøvennlige ytelser ved å redusere vekten og samtidig forbedre forbruket. 

  Auto Stop & Go (AS&G)

  Outlander er utstyrt med en tomgangsbegrensning kalt Auto Stop & Go (AS&G), som automatisk stopper motoren når man står stille på rødt lys eller stillestående kø. Denne funksjonen aktiveres av seg selv ved normal kjøring. Står bilen stille i fri og med clutchen ute, vil motoren stoppe av seg selv. 
  Merk: AS&G er kun tilgjengelig på biler med manuell eller CVT girkasse.

   KAROSSERIDESIGN

  Aerodynamic design

  Aerodynamisk design

  Outlander har et design som er utviklet for å minske luftmotstanden. Ved gjentatte tester og analyser i vindtunnel, har Outlander klart å kombinere et tiltalende ytre med enestående aerodynamiske egenskaper. Cd-verdien er 0,33, som igjen er en 7 % reduksjon fra forrige modell. Disse egenskapene bidrar til forbedret drivstofføkonomi og økt stabilitet i høye hastigheter.

  Auto stop & go

  Lettvektskarosseri

  Mange høyfaste stålplater ble brukt for å signifikant redusere vekten av rammen uten å svekke kollisjonssikkerheten. 

   

  ECO-MODUS SYSTEM 

   


  ECO mode control

  ECO drive assist ECO score 

  Knapp for ECO-modus

  Trykk inn ECO-moduskontrollknappen for å slå på sparingsmodus for motor, klimaanlegg og 4WD.

  ECO-kjøreassistent

  Viser hvor økonomisk du til enhver tid kjører.

  ECO-poeng

  ECO-poengene viser deg hvor økonomisk du har kjørt over en gitt periode. Miljøvennlig kjøring premieres med flere grønne blader.


 • SIKKERHET - EN OVERSIKT 

   
  Safety overview

  Forward collision mitigation (FCM) 

  Betryggende sikkerhetssystemer

  Avansert sikkerhetsteknologi gir økt sikkerhet på kjøreturen - både på veien og når du skal parkere, både dag og natt. Fra intelligente sensorer som fanger opp omgivelsene og varsler deg om farer, til aktive støttesystemer og solid passiv beskyttelse, leverer Outlander sikkerhet på alle nivåer.

  Euro NCAP 5 stjerner

  Outlander fikk 5 stjerner i Euro NCAP 2012 og Euro NCAP Advanced-prisen i 2013 (for FCM-systemet).

  INTELLIGENTE SYSTEMER GIR DEG TRYGGHET 

  Forward collision

  Danger of collision

  Nødbremsesystem (FCM)

  Hjelper til å forhindre frontkollisjon eller redusere skaden hvis kollisjon er uunngåelig. Kjøretøy og fotgjengere oppdages via kamera og radar.

  No vehicle in front

  Ingen kjøretøy foran på veien 

  Farten du har programmert opprettholdes selv om du fjerner foten fra gassen. 

  Adaptipe Cruise Control System (ACC)

  Kjøretøy foran på veien 

  Avstanden du har satt mellom kjøretøyene opprettholdes.

  No vehicle in front

  Kjøretøy foran på veien (senker farten/stopper)

  Når kjøretøyet foran på veien senker farten eller stopper, vil ACC senke farten på eller stoppe din bil tilsvarende. 


  Adaptive Cruise Control (ACC)

  Opprettholder en valgt distanse mellom din bil og bilen foran ved hjelp av radar. Øker sikkerheten og din trygghet. Spesielt nyttig ved køkjøring på motorveien.

  Adaptipe Cruise Control System (ACC)

  Bildet viser multifunksjonsdisplayet med ACC aktivert.

  Merk:
  FCM og ACC er kun ment som et supplement. Vennligst kjør forsiktig og stol aldri utelukkende på disse systemene mens du kjører. I enkelte tilfeller vil ikke FCC og ACC bli aktivert. Vennligst les instruksjonboken nøye og vær klar over systemenes begrensninger. FCM og ACC fungerer når et kjøretøy befinner seg foran ditt kjøretøy. FCM er også utviklet for å kunne oppdage fotgjengere, men i enkelte tilfeller eller situasjoner vil det ikke fungere. Nødbremsing blir aktivert for kjøretøyet foran deg nå du kjører i omtrent 5km/t til 80km/t, og for fotgjengere foran deg når du kjører i omtrent 5km/t til 65 km/t. Siden FCM ikke har funksjonalitet for å holde bremsen nede, slippes bremsen etter omtrent 2 sekunder etter at bilen har stoppet. For å hindre at bilen ruller etter dette, må sjåføren selv bremse. I enkelte tilfeller vil ikke FCM fungere, f.eks. hvis sjåføren foran deg gjør en unnamanøver eller foretar en kraftig akselerasjon. ACC vil kunne oppfatte situasjonen feilaktig avhengig av type kjøretøy i front og dets tilstand, værforhold og tilstanden på underlaget. I tillegg vil systemet ikke kunne bremse ned tilstrekkelig hvis kjøretøyet foran bråbremser eller et annet kjøretøy plutselig kutter inn foran deg i kjørebanen. Kontakt din nærmeste Mitsubishi-forhandler hvis du har ytterligere spørsmål om systemene.

  LANE DEPARTURE WARNING (LDW)

  LDW indication on multi-information display

  Automatic high beam

  Ikon for filskiftevarsler (LDW) i multiinformasjonsdisplayet. 

  Filskiftevarsler (LDW)

  Funksjonaliteten gjør at en lyd høres og en advarsel vises hvis kjøretøyet driver over i en annen fil uten at blinklyset er aktivert.

  Merk: Filskiftevarsler er ikke utviklet for å gjøre risikoen ved å ikke følge med på veien foran deg eller kjøre i dårlig vær, mindre. Styr bilen som du alltid har gjort og kjør forsiktig. Systemet vil ikke kunne oppdage ulike filer på veien under alle forhold. Vennligst se instruksjonboken for ytterligere informasjon

  Automatisk fjernlys

  For å øke sikkerheten og komforten ved å kjøre i mørket, vil fjernlysene automatisk slå seg av når kjøretøy oppdages på veien foran, og slå seg på igjen slik at du ikke trenger å flytte hendene fra rattet for å operere lysene manuelt. 

  BWS BWS

  Blindsonevarsel (BSW)

  Denne sikkerhetsfunksjonen bruker radarsensorer i bakre støtfanger for å oppdage kjøretøy i bakre blindsone, på høyre og venstre side. Sensorene oppdager kjøretøy på opptil omtrent 70 meters avstand, avhengig av farten du kjører i. En ikon kommer til syne på instrumentpanelet når BSW er aktivert. Når et kjøretøy oppdages, vil man høre et akustisk varsel (hvis blinklyset er på) og et varsellys vil blinke i speilet på den aktuelle siden.

  Merk: Systemet er kun ment som et supplement og det vil ikke varsle deg om samtlige kjøretøy i alle situasjoner. Vennligst ikke stol utelukkende på dette systemet mens du kjører. I enkelte tilfeller kan det være at blindsonevarselet ikke fungerer som normalt, avhengig av trafikk, vær, tilstanden på underlaget/veien eller andre gjenstander i og ved veibanen. Det akustiske varselet vil kun høres hvis blinklyset er aktivert. Sjåfører er selv full ut ansvarlige for egen sikker kjøring. Grafikken på bildene på denne siden er kun brukt som en illustrasjon og representerer ikke hvordan de faktiske sensorene opererer. Vennligst se instruksjonboken for ytterligere informasjon.

  SIKKERHETSSYSTEMER FOR TRYGG PARKERING

  Parking support


  Rear view + Bird's-eye view

  Rear view + Bird's-eye view  Camera positions

  Camera positions

  360-graders kamera

  Bildene fra kameraene montert foran, bak og på sidene av bilen kan vises i ulike kombinasjoner (inkludert fugleperspektiv) for å hjelpe deg å avdekke blindsoner og for å hjelpe deg å parkere tryggere.

   
  Rear Cross Traffic Alert (RCTA) Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

  Motorkraften vil kontrolleres:
  - Når en kjører i 0-10 km/t (ikke i posisjon N eller P)
  - Når hindringer eller andre kjøretøy er innenfor omtrent 4 meters avstand
  - Når gasspedalen trykkes hardt eller brått ned
  - Når sjåføren ikke styrer for å unngå hindring/kjøretøy  


  Varsel om kryssende trafikk bak (RCTA)

  Et ikon kommer tilsynet på instrumentpanelet når RCTA er aktivert. Hvis radarsensorene i bakre støtfanger oppdager et kjøretøy i bevegelse i nærheten mens bilen står i revers, vil man høre en alarmlyd og et varsellys vil blinke i begge sidespeilene.

  Merk: stol ikke utelukkende på dette systemet, da enkelte kjøretøy kan forbli uoppdaget under visse forhold. Sjåfører er selv fullt ut ansvarlige for egen sikker kjøring.


  Sensorbasert antikollisjonsystem (UMS)

  For å hindre kollisjon under parkering vil et akustisk varsel høres og en advarsel vises på instrumentpanelet hvis sensorene foran eller bak oppdager hindringer. Motorkraften vil også bli kontrollert hvis du plutselig akselererer ved en feil.

  Merk:
  Systemet er kun ment som en supplement og vil ikke hindre kollisjon ved feilakselerasjon i alle tilfeller. Vennligst kjør forsiktig og stol ikke utelukkende på systemet når du kjører. For å forhindre at UMS vil kontrollere motorkraften under normal kjøring i røft terreng, vil systemet automatisk deaktiveres og UMS OFF vil vises i displayet når FCM (nødbremsesystem) eller ASC (aktiv stabilitetskontroll) er skrudd av. Ingen systemer stopper bilen helt via automatisk bremsing. Bilen vil fortsette sakte forover, selv når motorkraften kontrolleres. Systemet vil ha problemer med å fange opp nettinglignende eller spisse objekter som ikke skaper nok refleksjon for sensorene. UMS stopper ikke bilen permanent. Sjåføren må selv trykke ned bremsen for å stoppe helt. Bildebruken på denne siden er kun ment som en illustrasjon, og representerer ikke hvordan systemet fungerer. Vennligst se instruksjonboken for ytterligere informasjon.

  SOLIDE SIKKERHETSTILTAK

  RISE (Reinforced impact safety evolution) body 

  RISE-sikkerhetskarosseri

  For å beskytte deg og dine passasjerer, har Outlander et solid RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) karosseri som er konstruert med høyfast stål og som sprer kraften fra en kollisjon i alle retninger, samtidig som det senker den totale vekten.

  Seven SRS airbags

  7 SRS kollisjonsputer 

  Front, side, gardin og kne på sjåførside hjelper til å beskytte deg og dine passasjerer i tilfellet kollisjon.

  Mirror

  Automatisk avblendbart speil

  Det eletrokromatiske speilet reduserer automatisk gjenskinn fra biler bak deg.

  Hill Start Assist (HSA) 

  Bakkestartassistent (HSA)

  Med bakkestartassistent er det enkelt å starte i motbakke. Når systemet oppdager en helning, vil systemet automatisk holde på bremsen til du møter med clutchen på varianter med manuelt gir, eller går fra brems til gasspedal på automatgirede varianter. 

  Merk:
  Systemet må ikke sees på som en erstatning for det å kjøre sikkert. Stol aldri utelukkende på funksjonaliteten når du kjører bratte bakker. Kjøretøyet kan rulle bakover hvis det er stor vekt på bremsen, eller hvis veien er veldig bratt eller glatt. Funksjonaliteten er ikke designet for å holde kjøretøyet i posisjon i mer enn 2 sekunder. Ikke stol på systemet som en erstatning for å trykke ned bremsen. Vennligst se instruksjonboken for ytterligere informasjon.

  ABS with EBD

  ABS med EBD

  Nye Outlander er utstyrt med store skivebremser foran og bak for overlegen bremseytelse. For å øke sikkerheten ytterligere, inkluderer standard utstyr ABS (blokkeringsfrie bremser), elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) og bremseassistent. ABS lar deg styre rundt en hindring mens du bremser. EBD kan variere bremsetrykket for hvert hjul for å maksimere bremsekraft, samtidig som du opprettholder kontroll. Hvis panikkbremsing oppdages, noe som indikerer at en kollisjon er sannsynlig, vil bremseassistenten automatisk levere maksimal bremsekraft.

  Elevated seats 

  Bremseoverstyringssystem

  Systemet gir bremsene prioritet over gasspedalen, noe som gir føreren mulighet til å stoppe selv om bilen gir full gass.  Electronically controlled 4WD 

  Elektronisk styrt 4WD

  Elektronisk styrt firehjulstrekk gir et utrolig veigrep og stabilitet selv i utfordrende terreng. Systemet lar deg enkelt velge mellom tre ulike modus: 4WD ECO for optimalisert økonomisk kjøring, 4WD AUTO for normale kjøreforhold, eller 4WD LOCK for røft terreng. 

  e-Assist


  e-Assist

  Et nytt aktivt sikkerhetssystem som kombinerer bruk av radar og kamera for å ytterligere kunne øke sikkerheten og tryggheten.

  LED headlamps with LED daytime running lamps 

  LED hovedlys og LED nærlys

  LED hovedlysene benytter LED-teknologi på nærlysene, noe som bedrer sikten og sikkerheten både dag og natt.


  Elevated seats 

  Høyt plasserte seter

  Sitteposisjonen i Outlander er hevet for å gi ekstra godt utsyn rundt bilen og dermed øke sikkerheten.


  LED headlamps with LED daytime running lamps 

  Justerbar fartbegrenser

  Fartbegrenseren begrenser bilens fart slik at bilen ikke kan akselerere forbi den angitte hastigheten. Om den satte hastigheten overskrides i en nedoverbakke, vil det lyde en alarm for å oppfordre fører til å bremse ned til angitt hastighet.

   
  Elevated seats 

  Startsperre

  Nøkkelen sender en unik kode som må stemme overens med koden programmert i bilen for at motoren skal starte. Motoren vil ikke starte uten den eksklusive, autoriserte nøkkelen, som effektivt forhindrer tyveri.


 • PREMIUM KVALITET

  Premium quality

  Electric tailgate

  Ren nytelse

  Når man åpner døren og setter seg inn blir man møtt med et innbydende og komfortabelt miljø. Alt fra stoffvalg til materialer brukt i midtkonsollen er designet for maksimal komfort. Outlander fremstår som et godt sted å være. Videre har Outlander masse utstyr for å gi deg den rette følelsen: to-sone klimaanlegg, fleksible seteløsninger, nøkkelfri adkomst og elektrisk bakluke er noen av disse. Outlander kombinerer kvalitet og funksjonalitet på en enestående måte.

  Elektrisk bakluke

  Bakluken kan åpnes og lukkes fra førersetet, eller med fjernkontrollen til sentrallås-systemet.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

   

  ROMSLIG KUPÉ

  Komfortabel tredje seterad


  Komfortabel tredje seterad

  Polstringen og fjæringen i setene på tredje seterad bidrar til god komfort for passasjerene under kjøring. Ryggen kan justeres i fire ulike posisjoner.

  Lastekapasitet


  Kapasitet på bagasjerom

  Bagasjerommet kan forlenges med 335 mm ved å folde ned putene og seteryggene på andre seterad. Bagasjeromsvolumet er på hhv. 550 (1681) og 494 (1608) liter for 5 og 7-seter.

  Seat arrangement & third row seats


  Ulike seteløsninger

  Den andre og tredje seteraden i Outlander kan arrangeres fleksibelt. Dette gjør at man kan utnytte kupeen til sitt maksimale potensiale, uavhengig av om du skal frakte mennesker, bagasje eller begge deler.

  Underfloor storage


  Ekstra lagringsplass

  I motsetning til tidligere modeller er ikke lenger tredje seteraden montert under gulvet. Dette gjør det mulig å installere en bagasjeboks for å øke lagringskapasiteten

  Seat sliding function


  Justerbar andre seterad

  Andre seterad kan felles ned slik at enkelt tilgang til tredje seterad sikres.

  INTERIØR

  Premium kvalitet

  Premium interiør

  Outlander byr på økt komfort. Enkle og fleksible seteløsninger gjør det enkelt for deg å tilpasse kupeen avhengig av bagasjemengde eller antall passasjerer.

   

  Premium sittekomfort

  Setene har fått bedre sidestøtte og nakkestøttene har blitt større for å kunne gi bedre beskyttelse mot nakkesleng.

  Inne er det stille 

  Nye Outlander er bemerkelsesverdig stillegående. Dette har man oppnådd ved å redusere vibrasjonen fra motoren, og ved å re-designe A-stolpene, speilene og andre elementer som fremprovoserer vindstøy. I tillegg har dashbordet, gulvteppene og taktrekket blitt utviklet med tanke på å minske støy. Alt dette for å øke din kjøreglede.  
  Electronically controlled sunroof


  Soltak

  Soltak tilbys dessverre ikke i Norge.

  Premium and glamorous interior


  Glamorøst interiør

  Når man åpner døren og setter seg inn blir man møtt med et innbydende og komfortabelt miljø. Alt fra stoffvalg til materialet brukt i midtkonsollen er designet for maksimal komfort. Outlander fremstår som et godt sted å være.

  Seat material


  Setemateriale

  Setene i Outlander benytter kun materialer av høy kvalitet, som også har blitt spesielt designet for å tåle røff bruk. Velger man en utgave med skinnseter får man også 8-veis elektrisk justering av førerstolen. 


  Dual-zone automatic air-conditioning


  To-sone automatisk klimaanlegg

  Outlander har et automatisk klimaanlegg som tilbyr individuell tilpassing av temperatur på fører- og passasjersiden. 


  Tilt & telescoping steering


  Høyde- og lengdejusterbart ratt

  I tillegg til høydejustering har rattstammen nå også fått lengdejustering, noe som gir deg som sjåfør bedre mulighet til å finne den optimale sittestillingen. 

  EKSTERIØR

  Wide and stable appearance

  Et robust utseende

  Frontens solide uttrykk kommer fra den trapesformede grillen med røtter til tidligere SUV-er fra Mitsubishi. Gjennom sin bredde og høyt plasserte designdetaljer gir bakenden en solid følelse av stabilitet.

  Alloy wheels & cover

  Lettmetallfelger 

  Lettmetallfelgene i premium utførelse gir Outlander et tøft og sportslig uttrykk, men viktigst av alt er godt veigrep på alle typer underlag. 

 • INTEGRERTE STØTTESYSTEMER

  S-AWC (Super all wheel control)


  Super All Wheel Control (S-AWC)

  Dette integrerte systemet optimaliserer ytelsen av bilens firehjulstrekk. Kombinasjonen av aktiv ASC (Aktiv Stabilitetskontroll) og AYC (Active Yaw Control) leverer et utrolig godt veigrep selv i utfordrende terreng, uten å gå på kompromiss med sikkerhet, komfort eller drivstoffeffektivitet. Velgeren for kjøremodus lar deg enkelt velge det modus du måtte ønske: 4WD ECO for økonomisk kjøring, 4WD AUTO for normale kjøreforhold eller 4WD LOCK for virkelig tøft terreng.

  AYC (Active yaw control)


  AYC (Active yaw control)

  Optimaliserer kraftfordelingen front-bak, basert på informasjon fra sensorer som måler vinkel på ratt, hastighet, bremsing og G-krefter i en sving, slik at stabilitet og grep opprettholdes i større grad etter sjåførens ønsker,

  Active Stability Control (ASC) 

  Aktiv stabilitetskontroll (ASC)

  Hvis et hjul mister grepet på en glatt overflate eller i en sving, vil ASC-systemet automatisk justere motorkraften og bremsekraften til de ulike hjulene for å hjelpe til å gjenvinne kontroll over bilen og unngå skrens. 

  Merk:
  ASC er kun ment som et supplement. Vennligst kjør forsiktig og stol aldri utelukkende på systemet. Påse at samme type og størrelse dekk brukes på alle fire hjulene. Se brukermanual for ytterligere informasjon.

  NYUTVIKLEDE MOTORER 


   

  ELEKTRONISK STYRT 4WD 

  2.2 DI-D engine 2.0 MIVEC engine
  Electronically controled 4WD 

  2.2 DI-D Diesel

  2,2 liters dieselmotoren tilbyr gode ytelser og kombinerer dette med enestående lavt forbruk. Motoren leverer 150 hk ved 3500 o/min, og hele 380Nm dreiemoment allerede fra 2500o/min på manuelt girede versjoner, og 360Nm på modeller med automatgir.

   2.0 MIVEC Bensin

  Den nye 2,0 liter bensinmotoren tilbyr høyere ytelser enn tidligere, samtidig som støynivået er redusert. Motoren yter maksimalt 150 hk ved 6000 o/min. Den nye MIVEC teknologien bidrar til bedre miljøvennlige ytelser ved å redusere vekten og samtidig forbedre forbruket.

   

  Outlanders 4WD-system gir deg det grepet du trenger til enhver situasjon. Systemet lar deg raskt bytte mellom de tre programmene som passer til en hver situasjon.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

  AVANSERTE KONTROLLER  

     
  Shift paddles Cruise control S-AWC (Super all wheel control)

   NY CVT GIRKASSE

  Den nye CVT (Continuously Variable Transmission) girkassen gir deg mykere respons under alle kjøreforhold og raskere respons ved lave turtall, samtidig som drivstofforbruket er mindre enn hos konvensjonelle automatgirkasser. For en mer manuell kjøreopplevelse kan du utnytte det 6-trinns Sport Mode og girhendlene på rattet (kun på automat og CVT-versjoner).

  Girhendler

  På modeller med CVT eller automatgir finner man girhendler bak rattet som lar deg velge gir uten at du trenger å flytte hendene fra rattet. Dette gir et sportslig følelse og maksimal komfort.

  Elektrisk parkeringsbrems med Auto Hold

  Parkeringsbremsen på gulvkonsollen opereres enkelt via en elegant bryter. Trekk bryteren opp for å aktivere parkeringsbremsen eller trykk ned for å koble fra. Stopper du for rødt lys og trykker Auto Hold, vil bilen selv bremse og stå stille selv om du slipper bremsepedalen. Funksjonen deaktiveres igjen når du trykker på gassen.


 •  NYTTIGE FUNKSJONER

     
  Adjustable rain sensor
  Hidden washer nozzle
  Keyless operation system

  Justerbar regnsensor

  Regnsensoren starter vindusviskerne automatisk når fuktighet oppdages på frontruten. Lysstyrken på instrumentpanelet vil også automatisk justere seg basert på lysforholdene. Hvis du for eksempel kjører inn i en tunnel eller du kjører i skumring, vil lysstyrken automatisk tilpasse seg. 

  Skulte vindusspylerdyser

  Dysene til vindusspylerne, som tidligere var montert på oversiden av panseret, er nå installert i en mer beskyttet posisjon under kanten av panseret, mot frontruten.

  Nøkkelløst betjeningssystem

  Den nøkkelløse betjeningen lar deg låse opp og igjen, og å starte eller stoppe bilen uten å ta nøkkelen opp av lommen eller vesken. For å starte bilen trenger du bare å holde foten på bremsen og trykke inn startknappen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

  Heated Windscreen

  Oppvarmet frontrute

  Varmetråder i frontruten fjerner effektivt dugg eller frost og sikrer god sikt raskere enn om du skulle brukt bilens klimaanlegg.

  Steering wheel with remote control switches

  Multifunksjonsratt

  er utstyrt med knapper som lar deg styre musikken og navigasjonen uten at du må flytte hendene fra rattet. Ved å trykke på stemmestyringsknappen kan man gjennom det innebygde Bluetooth-systemet operere eksterne enheter og ringe via smarttelefonen.

  Merk: Bluetooth er et registrert varemerke fra Bluetooth SIG Inc.

  USB port & accessory 12V socket

  USB-inngang og 12V uttak

  De nyttige inngangene og uttakene er hending plassert senterkonsollen, og er umiddelbart tilgjengelige når lokket åpnes.
   

  Console bos illumination

  Lys i midtkonsollen

  Senterkonsollen er opplyst for god oversikt i mørke omgivelser og om kvelden. 

  LED foot lamps

  LED-lys i fotbrønn

  Fotbrønnene på fører- og passasjersiden lyses opp når døren er åpen. 

  UNDERHOLDNING

     
  SD navigation system

  Mitsubishi Multi Communication System (MMCS)

  Den sentralt plasserte touchskjermen i HD gjør navigasjon enkelt samtidig som du enkelt kan holde deg oppdatert på informasjon om drivstofforbruk og rekkevidde. Skjermen fungerer også som display for ryggekameraet når bilen står i revers.


  Clear wide screen

  Høyoppløselig display

  Informasjon vises i høy oppløsning slik at den blir lett å lese.


  3D map view

  Kartvisning i 3D

  Kartet viser kjente landemerker i 3D.

  Audio system control

  Audiokontroll

  Tilbyr enkel justering av de ulike lydinnstillingene.


  2 Screen viewing

  Delt skjerm

  Vis både kart og annen ønsket informasjon samtidig på hver sin skjermhalvdel.


  Metre display of guidance points Eco_function_information

  Navigasjonshjelp i kjøredisplay

  Informasjon om retning og distanse bidrar til tryggere kjøring.

  ECO-informasjonsindikator

  Viser informasjon om ECO-funksjonene som din ECO-score m.m.                                                               
  Display audio

  Musikkanlegg med berøringsskjerm

  Lydanlegget er enkelt å operere via den 6,1 tommer store touchskjermen, som også fungerer som display for ryggekameraet når bilen settes i revers.

  CD/MP3 player

  CD/MP3-spiller

  Radio/CD-spilleren gir et godt lydbilde spesielt designet for Outlander. En USB-port er plassert i gulvkonsollen for å gi deg mulighet til å koble til egne mediespillere som f.eks. en smarttelefon.

   

  DAB

  DAB+ med berøringsskjerm

  Radioen leverer krystallklar lyd via digitale radiosendinger. Displayet vil også kunne vise informasjon om radioprogrammet eller musikk som spilles hvis kanalen tilbyr dette.


  Rockford fosgate premium sound system

  Rockford Fosgate® premium musikkanlegg

  Inkluderer en rekke finesser, ni høyttalere, subwoofer og er spesielt satt opp for Outlander. Nyt lydbildet i din Outlander som overgår et hvert konvensjonelt musikkanlegg.

  1  3.5 cm diskant                                                                                                   
  2  16 cm polypropylene kjeglehøyttalere                                             
  3  16 cm polypropylene koaksial 2-veis høyttaler                                             
  4  25 cm subwoofer  
  5  710W 8-kanals forsterker

  DAB

  Helt nye Smartphone Link Display Audio

  Uansett hvor turen går vil opplevelsen bli rikere og sikkerheten bedre med Android Auto™ eller Apple CarPlay i Outlander. Koble enkelt smarttelefonen din til Smartphone Link Display Audio med en USB-kabel og en verden av underholdning og ny funksjonalitet vil åpne seg.

  NB! Foreløpig ikke tilgjengelig i Norge. 

  Colour liquid crystal multi-information display

  Helt nye Smartphone Link Display Audio (Android Auto)

  Uansett hvor turen går vil opplevelsen bli rikere og sikkerheten bedre med Android Auto™ i Outlander. Koble enkelt smarttelefonen din til Smartphone Link Display Audio med en USB-kabel og en verden av underholdning og ny funksjonalitet vil åpne seg.

  NB! Foreløpig ikke tilgjengelig i Norge.

  * kun Android Auto
   

  DAB

  Helt nye Smartphone Link Display Audio (Apple CarPlay)

  Uansett hvor turen går vil opplevelsen bli rikere og sikkerheten bedre med Apple CarPlay i Outlander. Koble enkelt smarttelefonen din til Smartphone Link Display Audio med en USB-kabel og en verden av underholdning og ny funksjonalitet vil åpne seg.   

  * kun Apple CarPlay

  Colour liquid crystal multi-information display

  Høyoppløselig LCD multiinformasjonsdisplay

  Det store 4,2 tommer store sentralt plasserte displayet er godt synlig og veldig lett å lese. Det holder deg oppdatert på ulik type informasjon om bilens status, viser tripteller og utendørs temperatur. Skjermen gir deg også informasjon om ECO-modus og andre hjelpemidler for fører.

 • Mitsubishi Outlander varebil er spesielt laget for deg som skal få jobben gjort. Den er romslig med masse plass, både til fører og alt du trenger å ha med deg.  

  Outlander byr på en unik kombinasjon av plass, fremkommelighet, lavt forbruk/utslipp og høy kvalitet. Med elektronisk styrt 4WD og avanserte sikkerhetssystemer som bl.a. kollisjonsvarsler, adaptiv cruise control og stor navigasjonsskjerm, kommer du trygt frem. 

  Outlander diesel har maksimal tilhengervekt (med brems) på hele 2.000 kg, mens Outlander bensin har maksimal tilhengervekt (med brems) på 1.600 kg.  

  Varebil og vareromsmål

    

  outlander varebil mål

  Totalt litervolum opp til taket er regnet ut til ca. 2050 liter.

  outlander varebil mål1

  Merk: Mål er i millimeter


Discover more
 • Service og vedlikehold - Mitsubishi


  Service og
  vedlikehold

  best mulig service

  Det er viktig for oss å kunne tilby så god service som overhodet mulig. For å sikre dette har alle våre autoriserte Mitsubishi-verksteder godt trente og riktig utstyrte medarbeidere som benytter seg av Mitsubishi originaldeler. Vi har til og med en prisgaranti for å sikre at bilen din får best mulig oppfølging.

 • Mitsubishi Garanti


  Norges-
  garanti

  gratis veiassistanse

  Nye Mitsubishi levert av autorisert forhandler kommer med omfattende garantier på opptil 7 år eller 140.000 km, avhengig av hva som først inntreffer, samt 5 års gratis veiassistanse (MAP). Kapasiteten på fremdriftsbatterier garanteres til 70% eller mer i 8 år eller 160.000 km, avhengig av hva som først inntreffer.