Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.

 • Norges mest solgte ladbare 4WD hybrid

   

  Privatleasing av topputstyrte Instyle+ inkl. vinterhjul og metallic lakk

  Outlander PHEV Instyle+: fra 2.990,- pr mnd.* med vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen.

  Pris gjelder bil levert til forhandler i Oslo. Kostnad for frakt til lokal forhandler tilkommer. Tilbudet gjelder et begrenset antall biler. Forutsetter registrering innen 31.03.2019.

  *Leasingavtale 36 mnd/45.000 km. Startleie/etablering kr 75.513. Totalpris kr 183.153 (varierer med rentenivå).  

  Bestill prøvekjøring

                    

  Utstyrshøydepunkter Instyle+:

  • Skinnseter (sort eller lysegrå)
  • Adaptive Cruise Control (tilpasser seg trafikkflyten)
  • Batterivarmesystem (bevarer batterikapasitet ytterligere)
  • Elektrisk oppvarmet frontrute (hele ruten)
  • 9 høyttalere (Rockford Fosgate premium musikkannlegg)
  • Fjernlysassistent   
   
   

  Spar over 35.000,- på leasingtilbud

  Vi kjører nå et knallgodt leasingtilbud på topputstyrte Instyle+ fra kun 2.990,-* kroner i måneden. Mnd.pris er inkludert metallic lakk og vinterhjul. Vi har sammenliknet priser for å lease kontra å kjøpe bil, og det viser seg at du kan spare mye penger ved å slå til på vår aktuelle kampanje.

  Leasing regnestykke

  Regnestykket viser prisforskjellen mellom leasing og kjøp er på over 35.000,- (etter skatt) hvis du benytter deg av tilbudet vi kjører nå. 

   
   

  Mitsubishi Outlander ladbar hybrid er familie-SUVen som er som skapt for å få deg trygt og effektivt frem under norske forhold. Det intelligente firehjulsdriftssystemet Super All Wheel Control (S-AWC) gir bilen optimalt veigrep uansett kjøreforhold. I tillegg gjør kjøresystemene SNOW og SPORT at bilen kan tilpasse seg når du kjører. 

  Mitsubishi Outlander har vært Norges mest solgte ladbare hybrid fem år på rad, og ikke uten grunn. Både fordi “ingen ladbar hybrid er i nærheten av å gi mer for pengene” (Autofil 10/2018), og fordi Mitsubishi Outlander PHEV er bilen som kanskje best kombinerer el- og bensinmotor. Du kan kjøre på ren elektrisitet i hverdagen (el-rekkevidde opptil 54 km**) og bensin når du må. Det gir lavere kostnader og lavere utslipp.  Det er gode nyheter både for lommebok og miljø.

  Vi ønsker alle et godt, oppgradert nytt år. Nå er den nye Mitsubishi Outlander ladbar hybrid-modellen her, med en rekke oppgraderinger: økt batterikapasitet, større motor, kraftige Bi-LED frontlys og lekre interiørdetaljer – og mye mer. 

  Pris ved kjøp

  Invite fra 435.800,-
  Intense+ fra 465.800,-
  Instyle+ fra 490.800,-
  S Edition fra 510.800,-

  AVTAL PRØVEKJØRING | LES MER OM OUTLANDER LADBAR HYBRID | FINN AUTORISERT FORHANDLER

   
   

    Outalnder phev spoiler

  Nye Outlander PHEV har fått en ny og større takspoiler, som gir bilen et ekstra sporty inntrykk. 

   

    Outlander PHEV grill

  Fronten har fått designjusteringer med et mørkere midtparti, bikube-utførelse og Bi-LED lys

   

  Outlander phev midtkonsoll

  To nye kjøremoduser har blitt lagt til: SPORT og SNOW. EV knappen har blitt flyttet opp til girspaken og kommet nærmere SAVE og CHRG knappene.

  Outlander PHEV felg

  Outlander PHEV har med mange oppgraderinger også fått nye felger. Felgene er 18 tommers lettmetall og er fler-eikede, og tilegner bilen et moderne preg.

   

  AVTAL PRØVEKJØRING | LES MER OM OUTLANDER LADBAR HYBRID | FINN AUTORISERT FORHANDLER

  **Dedikert 10A kurs med jordfeilbryter. Forbruk: 1,8l/100 km variert kjøring. CO2-utslipp: 40g/km. Forbruk vil være avhengig av temperatur, topografi , utkjørt lengde, kjørestil og bruk av varmeapparat/klimaanlegg. NEDC/CO2MPAS testsyklus.

  Bestill prøvekjøring

   

Kontakt en forhandler for service