Mitsubishi Pajero er vår største SUV med firehjulstrekk
Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.
 • Pajero med SUPER SELECT 4WD

  5 GODE GRUNNER

  1. Overlegne egenskaper i sin klasse
  2. Super Select 4WD
  3. 190 hk/441 nm kraft
  4. 3500 kg tilhengervekt
  5. Mye bil for pengene
 • Pajero:

  Loading

  Pris fra:

  545 200kr

  Pajero Instyle+ varebil 2-seter 3.2 190 DI-D automat

  Pris fra 545 200kr

  Veiledende pris levert forhandler i Drammen inklusive leveringskostnader. Frakt til forhandler utenfor Drammen kommer i tillegg.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

discover more
 • Brosjyrer og priser

 • Forhandlersøk
discover more
 • EKSTERIØR 


     
  Exterior - roof rails Exterior - Spare wheels  Exterior - Strong and stylish alloy wheels 

  Takrails

  Pajero har en romslig kupé, men om du trenger mer plass, kommer Pajero med takrails som standardutstyr. Maksimal taklast er på 100 kg. 

  Reservehjul

  På grunn av det avanserte hjulopphenget og ønske om størst mulig varerom, er reservehjulet plassert på bakdøren. Reservehjulet er godt kamuflert med et fargeavstemt reservehjulsdeksel. 

  Lettmetallfelger

  Samtlige varianter har 18" lettmetallfelger som standard. Dekkdimensjonen er 265/60R18 og felgstørrelsen 7.5J. 

  INTERIØR 

   
  Exterior - Door mirrors design_05
  Interior - interior light 

  Sidespeil

  Sidespeilene har integrerte retningslys, og kan felles inn elektrisk. De har også defrosterfunksjon.  

  Oversikt og kontroll

  Med en gang du setter deg bak rattet merker du den gode oversikten. Du har full kontroll med et instrumentpanel i høy-kontrast og et praktisk ratt med lett tilgjengelige brytere og hendler. Dashboard, senterkonsoll og midtkonsoll er oversiktlige og intuitive å bruke.  

  Instrumentpanel

  Belysningen i Pajero er behagelig og innbydende. Instrumentpanelet er i høy-kontrast, og lett å lese          


  Interior - steering wheel car-play

  Multifunksjonsratt

  Pajero har skinntrukket multifunksjonsratt. Herfra kan du styre musikkanlegget, cruise control og det handsfree telefonsystemet via Bluetooth®.   

  Merk: Bluetooth® er et registrert varemerke eid av Bluetooth SIG, Inc.  

  Smartphone Link Display Audio (SDA)

  SDA har et trykkfølsomt display som viser kart og hvor du kan styre musikk. I tillegg har den en kjørecomputer som viser informasjon om snitthastighet, drivstofforbruk, kjøredistanse, samt info om tid, dato, utvendig temperatur, høyde og barometrisk trykk.

 • EURO6B

  EVNER PÅ OG AV VEIEN 

  EURO5B
  On and off road ability

  Euro6B

  Pajero møter EUs krav til utslipp. Euro 6B motorer bidrar til å reduseres utslipp av miljø- og helseskadelige nitrogenoksidpartikler (NOx) og dieselpartikler (PM).  

  All wheel control

  Firehjulsdrift og fremkommelighet er en av våre kjerneverdier. AWC kombinerer innovative systemer for ytelse og veigrep som virker uavhengig på hvert hjul. Dette er et system som gir deg maksimal kontroll på et hvert underlag. Det elektronisk kontrollerte Super Select 4WD-II systemet er satt opp med ASTC (Active Stability and Traction Control) antispinn, som sammen med AWC gir Pajero et optimalt veigrep under selv de mest krevende kjøreforhold. 


  SS4-II er det mest imponerende og sofistikerte 4WD-systemet Mitsubishi noen gang har utviklet. Med dette kan du skifte fra drivstofføkonomisk 2WD til 4WD under fart helt opp til 100km/t – perfekt når underlaget plutselig endrer seg. 

  Når underlag og terreng blir skikkelig røft, kan du låse senterdifferensialen for maksimal trekkraft på alle fire hjul. For den ultimate off-road kjøringen velger du reduksjonsgiret, noe som gjør at Pajero kan takle de bratteste bakkene, den dypeste snøen eller tykkeste gjørmen. Super Select 4WD (SS4-II) gir deg det aller beste.

   
  EURO5B

  2J (2WD høygir)

  For normale veiforhold. 


  EURO5B

  4H (4WD høygir)

  For optimalt veigrep ved skiftende kjøreforhold.

  EURO5B

  4HLC (4WD høygir med låst senterdifferensial)

  Forbedrer veigrepet og manøvreringsevnen på røft underlag.  Ingen “hakking” ved fullt rattutslag på tørr asfalt.

  EURO5B

  4LLC (4WD lavgir med låst senterdifferensial)

  For bedre grep i bratt terreng og under ekstreme forhold som gjørme og dyp snø.

  Super select 4 wheel drive (SS4-II)

  Super Select 4 Wheel-Drive (SS4-II)

  SS4-II er et av de mest imponerende og sofistikerte 4WD-systemet Mitsubishi noen gang har utviklet. Med dette kan du skifte fra drivstofføkonomisk 2WD til 4WD i hastigheter helt opp til 100 km/t, perfekt når underlaget plutselig endrer seg.

  Når underlag og terreng blir skikkelig røft kan senterdifferensialen låses for maksimal trekkraft på alle fire hjul.
  For det ultimate off-road kjøringen velger du reduksjonsgiret, noe som gjør at Pajero kan takle de bratteste bakkene, den dypeste snøen eller den tykkeste gjørmen. Super Select 4WD gir deg det aller beste. 

  EURO5B

  Kom fram overalt

  Pajero takler det meste av terreng. Med vår Select 4WD-II teknologi gir Pajero deg muligheten til å komme deg rundt omtrent hvor som helst. Uansett om du vil takle bratte og glatte bakker, klatre over vanskelige hindringer eller kjøre i hellingsvinkler på opptil 45º, er det nesten ingen steder hvor Pajero ikke kommer frem.    


  KRAFT OG KJØREEGENSKAPER 

   
  Advanced 4 wheel independent suspension

  Avansert uavhengig hjuloppheng 

  Hjuloppheng med doble triangelarmer foran og multilink bak, kombinert med spiralfjærer sørger for at alle hjul er uavhengig opphengt og avfjæres fritt i forhold til hverandre. Dette gir sikker og kontrollert kjøring uansett underlag.

  Towing capacity

  Tilhengervekt

  Pajero har nok styrke og muskler til å dra tilhenger på opptil 3500 kg. 

  pajero engine 3.2-litre DI-D

  3.2-Liter DI-D

  En avansert 3,2 liter Direct Injection Diesel (DI-D) Common Rail motor gir Pajero nok kraft til å ta seg frem hvor som helst - raskt, smidig og stille. Med dieselpartikkelfilter reduseres eksosutslippsnivået betydelig. 

 • INTERIØR 

  FLERE FUNKSJONER

  Plenty of space

  Romslig

  Hvorvidt du kjører med en 2-seters eller en 5-seters løsning vil du finne god plass og kunne strekke deg ut og slappe av. 

  Versatile seating

  Fleksible seteløsninger

  Pajeros andre seterad kan foldes sammen og vippes frem, slik at et flatt lasterom med generøs bagasjeplass blir tilgjengelig. Hodestøttene kan stues bort under setene for å maksimere varerommet.

  Merk: Gjelder biler kjøpt som 5-seter. 

  Rockford acoustic design audio system

  ROCKFORD Acoustic Design™ Audio System

  Pajero rommer et førsteklasses lydanlegg, spesialdesignet for Pajero av Rockford Corporation. Du er omgitt av 12 optimalt plasserte høyttalere og får den absolutt beste og mest spektakulære lydopplevelse som er å oppdrive i en bil. Bak er det plassert en basshøyttaler som gir deg dyp og kraftig basslyd, mens de øvrige høyttalerne lar lyden strømme jevnt ut i kupéen. 

  Navigation system and rear pariking camera

  Navigasjonssystem og ryggekamera

  Setter du bilen i revers vil skjermen automatisk vise deg bilder fra ryggekamera, og du kan med største letthet forta kronglete lukeparkeringer. 

  new-smartphone-display-audio  

  Knytt telefonen din til musikkanlegget

  Uansett hvor turen går vil opplevelsen bli rikere og sikkerheten bedre med Android Auto™* eller Apple CarPlay**. Det er enkelt å koble din smarttelefon til Smartphone Link Display Audio med en USB-kabel og du er klar til å nyte et bredt utvalg av funksjonalitet og underholdning. 

  *Android Auto er varemerke registrert av Google Inc.  
  **Apple CarPlay varemerke registrert av Apple Inc.  
  Merk: Android Auto foreløpig ikke tilgjengelig i Norge 

  new-smartphone-display-audio 

  Android Auto

  For å ta i bruk Android Auto* i din Pajero, kobler du enkelt din Android telefon sammen med bilen via USB porten. Etter dette kan du høre dine favorittlåter på musikkanlegget.    

  *Android Auto er varemerke registrert av Google Inc.  
  Merk: Android Auto foreløpig ikke tilgjengelig i Norge

  car-play

  Apple CarPlay

  For å ta i bruk Apple Carplay* i din Pajero, kobler du enkelt din iPhone* sammen med bilen via USB porten. Etter dette kan du høre dine favorittlåter på musikkanlegget.   

  * Apple CarPlay og iPhone varemerke registrert av Apple Inc. 


  cooling down

  Klimaanlegg

  Pajero er utstyrt med et automatisk klimaanlegg foran. Andre seterad er utstyr med et manuelt klimaanlegg. Kontrollene er plassert slik at passasjene kan styre temperatur og viftehastighet selv.

   
 • AKTIVE SIKKERHETSSYSTEMER

  High seating position

  Høyere sitteposisjon 

  Den høye sittestillingen gjør at bilføreren til en hver tid har oversikt over hva som skjer på veien. 

  Xenon (HID) Headlamps 

  XENON hovedlys

  Xenon hovedlys gir økt lysstyrke og bedre sikt sammen med individuelle lyktespylere og automatisk høyderegulering. 

  ASTC with brak assist control

  ASTC med bremseassistanse 

  Active Stability og Traction Control er Pajeros unike sikkerhetssystem. Det regulerer bremsekraften individuelt til alle hjul ved kurvekjøring og sikrer kjøretøyets stabilitet. Systemet opprettholder optimalt veigrep under alle kjøreforhold, både på veien og ved off-road kjøring. ASTC forhindrer at hjulene spinner på glatt underlag og minimerer risikoen for skrens i svinger som følge av høy hastighet. Bremseassistanse øker bremsetrykket ved nødbremsing, og hjelper deg med en raskere og sikrere bremsing. 

  PASSIV SIKKERHET

  Multi-mode ABS with EBD 

  Multi-funksjon ABS med EBD

  ABS-systemet (Anti-lock Braking System) hindrer hjulene i å låse seg ved hard nedbremsing, eller ved glatt underlag. Ved å hindre låsing av hjulene opprettholder du kontrollen selv under plutselig og hard nedbremsing. EBD (Electronic Brake-force Distribution) distribuerer bremsekraften til alle fire hjulene for best mulig effekt ved nedbremsing.

  Passive safety

  Rise karosseri

  For å beskytte deg og dine passasjerer har Pajero et sikkerhetsforsterkende RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) karosseri med støtabsorberende soner. Det er konstruert av høyt strekkfast stål som sprer kraften fra kollisjonsenergien i alle retninger og beskytter passasjerene.

  ISO-FIX and seatableswith pretensioners 

  ISO-fix og sikkerhetsbelter med forstramming og kraftbegrensning

  Andre seterad har ISO-FIX for barnestoler ved vindusplassene. Dette sørger for rask, enkel og sikker festing av barneseter. Sikkerhetsbeltene foran har forstrammings- og kraftbegrensningsfunksjon for å gjøre belastningen på kroppen så liten som mulig ved sammenstøt.  

    Airbags

  Automatic high be

  Led Daytime running lamp with position lamp

  Kollisjonsputer

  I tilfelle sammenstøt er Pajero utstyrt med to-trinns kollisjonsputer foran, samt sidekollisjonsputer og gardintype kollisjonsputer som dekker sidene i første og andre seterad. 

   Fjernlysassistent

  Pajero har en kamerasensor som kontinuerlig overvåker trafikken foran, denne sensoren måler lysstyrken til både for- og baklys på bilene foran. Ved kjøring i mørket vil Pajero automatisk dimme bilens fjernlys dersom den oppdager en bil foran, enten den kjører i samme retning eller er møtende. Den skifter automatisk til fjernlys igjen når sensoren ikke oppdager lys. Fjernlysassistenten gir sikrere og mer komfortabel kjøring fordi føreren kan vie mer av sin oppmerksomhet til kjøringen og trafikkbildet ellers.  

  LED kjørelys 

  Pajero er utstyrt med LED kjørelys foran for økt synlighet.                                                                                                            

 • DAKAR RALLY 

     

  1983

  Dakar rally - 1983

  1984

  Dakar rally - 1984

  1985

  Dakar rally - 1985

  1986

  Dakar rally - 1986

  1987

  Dakar rally - 1987

  1988

  Dakar rally - 1988

  1989

  Dakar rally - 1989

  1990

  Dakar rally - 1990

  1991

  Dakar rally - 1991

  1992

  Dakar rally - 1992

  1993

  Dakar rally - 1993

  1994

  Dakar rally - 1994

  1995

  Dakar rally - 1995

  1996

  Dakar rally - 1996

  1997

  Dakar rally - 1997
   

  1998

  Dakar rally - 1998

  1999

  Dakar rally - 1999

  2000

  Dakar rally - 2000
   

  2001

  Dakar rally - 2001

  2002

  Dakar rally - 2002

  2003

  Dakar rally - 2003

  2004

  Dakar rally - 2004

  2005

  Dakar rally - 2005

  2006

  Dakar rally - 2006 

  2007

  Dakar rally - 2007

  2008

  Dakar rally - 2008

   

  OVER 70 ÅR MED 4X4 TEKNOLOGI 

     

  HERITAGE-2

  Vår første firehjulsdrevne prototyp, PX-33 ble bygget i 1937 og siden da har vi fortsatt å utvikle 4x4 modeller med avansert teknologi, som for eksempel det velutprøvde Super Select 4WD-II systemet i Pajero. Første generasjon Pajero ble introdusert i 1982. Dagens fjerde generasjon har samme robuste uttrykk, men gjennom naturlig utvikling og seleksjon fremstår den som et mer raffinert kjøretøy for å imøtekomme de krav og forventninger du har til en moderne bil.

discover more
 • Service og vedlikehold - Mitsubishi


  Service og
  vedlikehold

  best mulig service

  Det er viktig for oss å kunne tilby så god service som overhodet mulig. For å sikre dette har alle våre autoriserte Mitsubishi-verksteder godt trente og riktig utstyrte medarbeidere som benytter seg av Mitsubishi originaldeler. Vi har til og med en prisgaranti for å sikre at bilen din får best mulig oppfølging.

 • ganati promo


  Norges-
  garanti

  gratis veiassistanse

  Nye Mitsubishi levert av autorisert forhandler kommer med omfattende garantier på opptil 7 år eller 140.000 km, avhengig av hva som først inntreffer, samt 5 års gratis veiassistanse (MAP). Kapasiteten på fremdriftsbatterier garanteres til 70% eller mer i 8 år eller 160.000 km, avhengig av hva som først inntreffer.