Mitsubishi Pajero er vår største SUV med firehjulstrekk;Mitsubishi Pajero er vår største SUV med firehjulstrekk | Mitsubishi Motors Norge
For å gi deg den beste brukeropplevelsen benytter vår hjemmeside cookies. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside, aksepterer du samtidig at vi bruker cookies.
  • pajero vinter

    5 GODE GRUNNER

    1. Overlegne egenskaper i sin klasse
    2. Super Select 4WD
    3. 190 hk/441 nm kraft
    4. 3500 kg tilhengervekt
    5. Mye bil for pengene
  • Pajero MY17:

    Loading

    Denne modellen

    543 000kr

    Pajero Instyle+ varebil 2-seter 3.2 190 DI-D automat

    Veiledende pris 543 000kr

    Veiledende pris levert forhandler i Drammen inklusive leveringskostnader. Frakt til forhandler utenfor Drammen kommer i tillegg.

    0 PRODUCTS IN COMPARISON

    Close

    You Cannot Select More Than 5 Cars

discover more
  • Brosjyrer og priser

  • Forhandlersøk
discover more
  • EKSTERIØR 


       
    Exterior - roof rails Exterior - Spare wheels  Exterior - Strong and stylish alloy wheels 

    Takstativ

    Hvis du trenger enda mer plass enn den du finner i den romslige kupéen, har Pajero maksimal taklast på 100 kg. Takstativ er standardutstyr.

    Reservehjul

    På grunn av de avanserte hjulopphenget og ønske om størst mulig varerom, er reservehjulet plassert på bakdøren. Reservehjulet er godt kamuflert med et fargeavstemt reservehjulsdeksel.

    Lettmetallfelger

    Samtlige varianter har 18" lettmetallfelger som standard. Dekkdimensjonen er 265/60R18 og felgstørrelsen 7.5J.

    INTERIØR 

     
    Exterior - Door mirrors Interior - design quality  Interior - interior light 

    Sidespeil

    Sidespeilene har intergrerte retningslys. På Intense og Instyle+ kan sidespeilene felles inn elektrisk, samt at de har defrosterfunksjon.

    Oversikt og kontroll

    Du merker med en gang du setter deg inn bak rattet den gode oversikten og kontrollen. Alt fra utsikten ut av vinduene til høy-kontrast instrumentpanelet og tilgjengelige brytere på rattet og hendler og knapper ellers på dashbordet, senterkonsollen og midtkonsollen.

    Instrumentpanel

    Det er lagt mye i belysning i Pajero. For eksempel instrumentpanelet som er av høy-kontrasttypen. I kabinen ellers er belysningen behagelig og innbydende.              


    Interior - steering wheel Interior - Beauty on display 

    Multifunksjonsratt

    Intense og Instyle+ har skinntrukket multifunksjonsratt. Herfra kan du styre musikkanlegget, cruise control og handsfree telefonsystemet via Bluetooth®. 

    MMCS

    Mitsubishi Multikommunikasjonssystemet (MMCS) har et trykkfølsomt display som i tillegg til å vise kart og musikkstyring også viser kjørecomputer informasjon som tid, dato, utvendig temperatur, høyde, barometrisk trykk, og snitthastighet, drivstofforbruk og gjenværende kjøredistanse, mm. 

  • EURO6B

    ON AND OFF ROAD ABILITY

    EURO5B
    On and off road ability

    Euro6B

    Pajero møter EUs krav til utslipp. Euro 6B motorer bidrar til å reduseres utslipp av nitrogenoksidpartikler (NOx) og dieselpartikler (PM) som er skadelig for helse og miljø. 


    All wheel control

    Firehjulsdrift/ fremkommelighet er en av våre kjerneverdier. AWC innebærer en kombinasjon av innovative systemer innen ytelser og veigrepskontroll uavhengig til hvert hjul for å g føreren maksimal kontroll på ethvert underlag. I Pajero finner du det elektronisk kontrollerte Super Select 4WD-II systemet satt opp med ASTC (Aktiv Stabilitetskontroll og Traction kontroll (anti-spinn)) og AWC gir utrolig veigrep og kjøreglede. Velg enkelt hvilken kjøremodus du ønsker og Pajero sikrer kontroll de vanskeligste kjøreforhold.


    SS4-II er det mest imponerende og sofistifikerte 4WD-systemet Mitsubishi noen gang har utviklet. Med dette kan du skifte fra drivstofføkonomisk 2WD til 4WD under fart helt opp til 100km/t – perfekt når underlaget plutselig endrer seg.

    Når underlag og terreng blir skikkelig røft kan du låse senterdifferensialen for maksimal trekkraft på alle fire hjul. For den ultimate off-road kjøringen velger du reduksjonsgiret, noe som gjør at Pajero kan takle de bratteste bakkene, den dypeste snøen eller tykkeste gjørmen. Super Select 4WD (SS4-II) gir deg det aller beste.

    EURO5B

    2J (2WD høygir)

    For normale veiforhold. 


    EURO5B

    4H (4WD høygir)

    For optimalt veigrep ved skiftende kjøreforhold.

    EURO5B

    4HLC (4WD høygir med låst senterdifferensial)

    Forbedrer veigrepet og manøvreringsevnen på røft underlag.  Ingen “hakking” ved fullt rattutslag på tørr asfalt.

    EURO5B

    4LLC (4WD lavgir med låst senterdifferensial)

    For bedre grep i bratt terreng og under ekstreme forhold som gjørme og dyp snø.

    Super select 4 wheel drive (SS4-II)

    Super Select 4 Wheel-Drive (SS4-II)

    SS4-II er et av de mest imponerende og sofistikerte 4WD-systemet Mitsubishi noen gang har utviklet. Med dette kan du skifte fra drivstofføkonomisk 2WD til 4WD i hastigheter helt opp til 100 km/t, perfekt når underlaget plutselig endrer seg.
    Når underlag og terreng blir skikkelig røft kan senterdifferensialen låses for maksimal trekkraft på alle fire hjul.
    For det ultimate off-road kjøringen velger du reduksjonsgiret, noe som gjør at Pajero kan takle de bratteste bakkene, den dypeste snøen eller den tykkeste gjørmen. Super Select 4WD gir deg det aller beste.

    EURO5B

    Sting the off road limits

    Med Pajero kan du takle det meste av terreng. Med vår legendariske Puer Select 4WD-II teknologi gir Pajero deg muligheten til å komme deg rundt omtrent hvor som helst. Uansett om du vil takle bratte gresslette bakker, katre over lange, vanskelige hindringer eller hellingsvinkler på opptil 45º, er det nesten ingen steder hvor Pajero ikke kommer frem.         


    KRAFT OG KJØREEGENSKAPER 

     
    Advanced 4 wheel independent suspension

    Avansert uavhengig hjuloppheng 

    Hjuloppheng med doble triangelarmer foran og multilink bak, kombinert med spiralfjærer sørger for at alle hjul er uavhengig opphengt og avfjæres fritt i forhold til hverandre. Dette gir sikker og kontrollert kjøring uansett underlag.

    Towing capacity

    Tilhengervekt

    Pajero har nok styrke og muskler til å dra tilhenger på opptil 3500 kg. 

    pajero engine 3.2-litre DI-D

    3.2-Liter DI-D

    En avansert 3,2 liter Direct Injection Diesel (DI-D) Common Rail motor gir Pajero nok kraft til å ta seg frem hvor som helst, raskt, smidig og stille. Med dieselpartikkelfilter reduseres eksosutslippsnivået betydelig. 

  • INTERIØR 

    FLERE FUNKSJONER

    Plenty of space

    Romslig

    I alle Pajeros rader med seter, vil du finne god plass til å strekke deg ut og slappe av. Du kan også enkelt forvandle Pajero fra en 2-seter med store lastemuligheter til en 5-seters off-roader.

    Versatile seating

    Fleksible seteløsninger

    Pajeros tredje seterad kan raskt plasseres under gulvet og andre seterad foldes sammen og vippes frem, slik at et flatt lasterom med generøs bagasjeplass blir tilgjengelig. Hodestøttene kan stues bort under setene for å maksimere varerommmet. Den tredje seteraden kan også fjernes helt slik at man får plassen under gulvet bakerst som et ekstra varerom.

    Rockford acoustic design audio system

    ROCKFORD Acoustic Design™ Audio System

    Pajero Instyle+ rommer et førsteklasses lydanlegg, spesialdesignet for Pajero av Rockford Corporation. Du er omgitt av 12 optimalt plasserte høyttalere og får den absolutt beste og mest spektakulære lydopplevelse som er å oppdrive i en bil. Bak er det plassert en basshøyttalere som gir deg dyp og kraftig basslyd, mens de øvrige høyttalerne lar lyden strømme jevnt ut i kupéen.

    Navigation system and rear pariking camera

    Navigasjonssystem og ryggekamera

    Navigasjonsfunksjonen i det imponerende Mitsubishi Multikommunikasjonssystemet i Instyle+ viser deg veien på en høyoppløselig trykkfølsom fargeskjerm. Skal du rygge vil skjermen vise deg bilder fra et ryggekamera bak på bilen, og lukeparkeringen vil gå som en lek.

    new-smartphone-display-audio  

    Knytt telefonen din til musikkanlegget

    Uansett hvor veien skulle føre deg, vil veien være gøyere å kjøre med Android Auto™ eller Apple CarPlay i din Pajero. Du knytter enkelt din telefon til "Smartphone Link Display Audio" ved å bruke USB inngangen.    

    new-smartphone-display-audio 

    Android Auto

    For å ta i bruk Android Auto i din Pajero, kobler du enkelt din Android telefon sammen med bilen via USB porten. Etter dette kan du høre dine favorittlåter på musikkanlegget.   

    car-play

    Apple CarPlay

    Som Android Auto, kobles også Apple Carplay enkelt sammen med musikkanlegget ved å bruke USB inngangen. Videre kan du nyte hele ditt musikkbibliotek, rett fra din iPhone. 


    cooling down

    Klimaanlegg

    Alle utstyrspakker er utstyrt med automatisk klimaanlegg foran. Det er også et eget manuelt klimaanlegg bak, her er kontrollene plassert slik at passasjerene i andre seterad kan styre temperatur og viftehastighet. 

     
  • AKTIVE SIKKERHETSSYSTEMER

    High seating position

    Høyere sitteposisjon 

    Høy sittestilling gjør at bilføreren i god tid oppdager hindringer i veien.

    Xenon (HID) Headlamps 

    XENON hovedlys

    Xenon hovedlys gir økt lysstyrke og bedre sikt sammen med individuelle lyktespylere og automatisk høyderegulering.

    ASTC with brak assist control

    ASTC med bremseassistanse 

    Active Stability og Traction Control er Pajero virkelig unike sikkerhetssystem. Det regulerer bremsekraften individuelt til alle hjul ved kurvekjøring og sikrer kjøretøyets stabilitet. Systemet opprettholder optimal veigrep under alle kjøreforhold, både på veien og ved off-road kjøring. ASTC forhindrer at hjulene spinner på glatt underlag og minimerer risikoen for skrens i svinger som følge av høy hastighet. Bremseassistanse øker bremsetrykket ved nødbremsing, og hjelper deg til en raskere og sikrere bremsing.

    PASSIV SIKKERHET

    Multi-mode ABS with EBD 

    Multi-funksjon ABS med EBD

    I Pajero finner du ABS bremser tilpasse elektronisk bremsekraftfordeling EB (Electronic Brake-force Distribution) som jevn og effektivt fordeler bremsekraften til hvert enkelt hjul uavhengig av hvor mange personer det er i bilen, hvor tungt lastet bilen er eller hvordan kjøreunderlaget er. Dette gir deg maksimal bremseeffekt og kjørestabilitet.

    Passive safety

    Rise karosseri

    Pajeros sikkerhetsforsterkede selvbærende RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) karosseri med innebygget ramme gir en avstivet struktu. Støtabsorberende soner tar opp kollisjonsenergien ved sammenstøt og beskytter passasjerene.  

    ISO-FIX and seatableswith pretensioners 

    ISO-fix og sikkerhetsbelter med forstramming og kraftbegrensning

    Andre seterad har ISO-FIX innfesting for barnestoler ved vindusplassene for rask, enkelt og sikker innfesting av barnestoler. Sikkerhetsbeltene foran har forstrammings- og kraftbegrensningsfunksjon for å gjøre belastningen på kroppen så liten som mulig ved sammenstøt. 

      Airbags

    Automatic high be

    Led Daytime running lamp with position lamp

    Kollisjonsputer

    I tilfelle sammenstøt er Pajero utstyrt med to-trinns kollisjonsputer foran, samt sidekollisjonsputer og gardintype kollisjonsputer som dekker sidene i første og andre seterad.

     Fjernlysassistent

    Pajero har kamerasensor som kontinuerlig overvåker trafikken foran, denne senosoren måler lysstyrken til både for- og baklys på bilene foran. Ved kjøring i mørket vil Pajero automatisk dimme bilens fjernlys dersom den oppdager en bil foran, enten den kjører i samme retning eller er møtende. Den skifter automatisk til fjernlys igjen når sensoren ikke oppdager lys. Fjernlysassistenten gir sikrere og mer komfortabel kjøring fordi føreren kan vie mer av sin oppmerksomhet til kjøringen og trafikkbildet ellers. 

    LED kjørelys 

    Pajero er utstyrt med LED kjørelys foran for økt synlighet.                                                                                                            

  • DAKAR RALLY 

       

    1983

    Dakar rally - 1983

    1984

    Dakar rally - 1984

    1985

    Dakar rally - 1985

    1986

    Dakar rally - 1986

    1987

    Dakar rally - 1987

    1988

    Dakar rally - 1988

    1989

    Dakar rally - 1989

    1990

    Dakar rally - 1990

    1991

    Dakar rally - 1991

    1992

    Dakar rally - 1992

    1993

    Dakar rally - 1993

    1994

    Dakar rally - 1994

    1995

    Dakar rally - 1995

    1996

    Dakar rally - 1996

    1997

    Dakar rally - 1997
     

    1998

    Dakar rally - 1998

    1999

    Dakar rally - 1999

    2000

    Dakar rally - 2000
     

    2001

    Dakar rally - 2001

    2002

    Dakar rally - 2002

    2003

    Dakar rally - 2003

    2004

    Dakar rally - 2004

    2005

    Dakar rally - 2005

    2006

    Dakar rally - 2006 

    2007

    Dakar rally - 2007

    2008

    Dakar rally - 2008

     

    OVER 70 ÅR MED 4X4 TEKNOLOGI 

       

    HERITAGE-2

    Vår første firehjulsdrevne prototyp, PX-33 ble bygget i 1937 og siden da har vi fortsatt å utvikle 4x4 modeller med avansert teknologi som foreksempel det velutprøvde Super Select 4WD systemet i Pajero. Første generasjon Pajero ble introdusert i 1982. Dagens fjerde generasjon har samme robuste uttrykk, men den fremstår gjennom evolusjon som en mer raffinert bil for å imøtekomme og overgå vår tids ønsker og krav.

discover more
  • Service og vedlikehold - Mitsubishi


    Service og
    vedlikehold

    best mulig service

    Det er viktig for oss å kunne tilby så god service som overhodet mulig. For å sikre dette har alle våre autoriserte Mitsubishi-verksteder godt trente og riktig utstyrte medarbeidere som benytter seg av Mitsubishi originaldeler. Vi har til og med en prisgaranti for å sikre at bilen din får best mulig oppfølging.

  • Mitsubishi Garanti


    Norges-
    garanti

    gratis veiassistanse

    Nye Mitsubishi levert av autorisert forhandler kommer med omfattende garantier på opptil 7 år eller 140.000 km, avhengig av hva som først inntreffer, samt 5 års gratis veiassistanse (MAP). Kapasiteten på fremdriftsbatterier garanteres til 70% eller mer i 8 år eller 160.000 km, avhengig av hva som først inntreffer.