Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.

 •  

  Mitsubishi SUVer 

   
   

  SUV har lenge vært et populært valg for nordmenn når vi skal kjøpe bil. SUV står for Sport Utility Vehicle, som oversatt til norsk betyr sports og nyttekjøretøy. SUV er en allsidig biltype, men fellesnevnere som høy bakkeklaring og firehjulstrekk, med mye plass til passasjerer og bagasje - perfekt for transport i hverdag og helg, i byen og på landeveien. Norsk topografi og klima, og et utstrakt hytteliv gjør at nordmenn ofte ønsker å kjøpe en SUV når bilparken skal fornyes.

  Mitsubishi har en svært lang tradisjon med å produsere jeep og terrengkjøretøy, som tidligere var populære begrep om denne typen kjøretøy.  I 1953 ble Mitsubishis første Jeep, J1, produsert, og i 1979 ble Pajero vist som konseptbil for første gang på Tokyo Motor Show. Du kan våre trygg på at Mitsubishi kan SUV - fremkommelighet ligger i våre gener

  Vi har i dag hele fem SUVer i vår bilpark. Så dersom du er interessert i ny SUV eller bare er nysgjerrig på hva vi tilbyr kan du lese mer om modellene våre her. 

   
   

  ASX

   
  SUV ASX1 
   

  ASX er den minste SUVen i vår bilpark. ASX er en crossover SUV, som betyr at bilen er en krysning mellom SUV og en kombikupé. ASX er bensindrevet, men kan fremdeles fås tak i som dieselbil (begrenset antall). Selv om ASX er minst av våre SUVer, er den fortsatt romslig og komfortabel.

  ASX er en bil som passer både til byen og landet. Den er komfortabel å kjøre, som kommer godt med på de litt lengre kjøreturene, samt den er enkel å manøvrere - som er kjekt når du skal ta deg frem i byen.

  Bilen er enkel å sette seg inn i og gå ut av, og den høyere sittestillingen gir deg god oversikt over trafikkbildet. 

  ASX er en ypperlig ‘’by-SUV’’ som også appellerer til den aktive og reiseglade. 

  LES MER OM ASX - CROSSOVER SUV - HER

   
   

  ECLIPSE CROSS

   
  SUV Eclipse Cross
   

  Eclipse Cross er en mellomstor SUV som er bensindrevet. Den er større enn ASX og mindre enn Outlander. Eclipse Cross har vunnet designer priser for sitt utseende, og er den raskeste SUVen vi tilbyr, i tillegg til at Eclipse Cross er mest sportslig satt opp i hjuloppheng foran og bak. Med Eclipse Cross er det stor sannsynlighet for at folk snur seg på gata når du kjører forbi.  

  Selv om Eclipse Cross er sprek og flott, er den også en ypperlig familiebil. Du kan justere baksetets benlengde hele 20 cm etter behov, som gir fleksibiliteten til en MPV (Multi Purpose Vehcile). Har du passasjerer bak kan setene skyves bakover for klasseledende benplass, eller de kan skyves fremover for ytterligere bagasjeplass.   

  Eclipse Cross kan fås som 2WD og 4WD med S-AWC.

  Eclipse Cross er en velutstyrt bil med fokus på det nye og eksklusive. En tøff SUV for deg som ønsker det beste. 

  LES MER OM ECLIPSE CROSS HER

   
   

  OUTLANDER PHEV

   
  SUV PHEV
   

  Outlander PHEV er en ladbar hybrid SUV med svært god plass. Outlander PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) er en kombinasjon av et elektrisk kjøretøy som lades av strøm fra enten stikkontakten din, eller en vanlig/hurtig-ladestasjon og bensin. 

  PHEV har firehjulstrekk og Super All Wheel Control (S-AWC) som standard. Med 4WD kan du si at PHEV er svært allsidig. PHEV takler tøffe kjøreforhold med sitt intelligente firehjulstrekk og du kan kjøre med bensin på litt lengre turer. Ellers passer PHEV utmerket godt til hverdagskjøring, når du skal på butikken, jobb og andre ærender du skulle ha - kun på strøm (avhenger av kjørelengde, forhold og kjørestil).

  Outlander PHEV er bilen for deg som ønsker å kombinere de daglige gjøremål med friheten til å reise. En perfekt familiebil i en hektisk hverdag som samtidig er et topp reisefølge for de lengre turene.  

  LES MER OM OUTLANDER PHEV LADBAR HYBRID SUV HER

   
   

  OUTLANDER

   
  SUV Outlander
   

  Outlander er en stor SUV, med et stort bagasjerom. Bilen er hovedsaklig bensindrevet, men kan også fås som dieselvariant (begrenset antall). 

  Outlander er en perfekt bil for store familier, og den er tilgjengelig som både 5-seter og 7-seter. Selv om dere er mange går ikke dette på bekostning av komfort, Outlander er behagelig å være i.

  Du kan også få Outlander som varebil, som den også fungerer veldig godt som. Med Outlander 2-seter varebil får du en bil med god kjørekomfort og stort bagasjerom - enkelt og greit.

  Outlander kan fås som 2WD og 4WD med S-AWC.

  Outlander er SUVen for alle og en flott familiebil med plass til det aller meste. Outlander gjør seg også svært godt som varebil. 

  LES MER OM OUTLANDER HER 

   
   

  PAJERO

   
  SUV Pajero1
   

  Pajero er den største SUVen vi tilbyr. Pajero er kun dieseldrevet, og firehjulstrekk er standard. Med Pajero kommer du deg frem omtrent over alt. 

  Du får Pajero som 2-seter og 5-seter, og kan dra hele 3,5 tonn hengervekt (med brems).

  Pajero har firehjulstrekksystemet Super Select II 4WD som standard.

  Pajero er fremkommelighet og kapasitet. Den er like god som varebil og familiebil. Med Pajero trenger du aldri å være i tvil om du kommer frem. 

  LES MER OM PAJERO - VÅR STØRSTE SUV - HER

   


Kontakt en forhandler for service