Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.

 •  

  Varebil fra Mitsubishi

   
   

  Varebiler er nyttekjøretøy med varerom så stort at en kasse minimum 140 cm lang, 90 cm bred og 105 cm høy passer inn. Det kan komme godt med både i jobben og på privaten.

  Mitsubishi har i dag fire varebiler våre forhandlere selger. Det er Outlander, Pajero, og to ulike varianter av pick-upen L200. 

   
   

  Outlander varebil

   
  SUV Outlander

  Outlander er en veldig smart varebil. Fordi dette opprinnelig er en personbil som har blitt bygget om til varebil, får du alle godene som personbiler har (bortsett fra 5 seter), samtidig som du får varebilfordelene i tillegg. Outlander varebil kommer kun som 2-seter, og fås med 2WD og 4WD og diesel/bensin.

  Les mer om Outlander varebil | Bestill prøvekjøring

   
   

  Pajero

   
  SUV Pajero1
   

  Pajero er en stabil og kraftig varebil, som passer godt til oppdrag som krever litt ekstra. Pajero kommer kun med diesel og 4WD og er tilgjengelig som 2-seter eller 5-seter.

  Les mer om Pajero | Bestill prøvekjøring

   
   

  L200 Double Cab

   
  Varebil L200 DC
   

  L200 Double Cab er som Club Cab, den tøffeste pick-upen vi vet om. Med låsbare differensialer og masse utstyr er dette en bil du trives i. Double Cab har en større kupé enn Club Cab, og et mindre lasteplan. L200 Double Cab fås som 2-seter og 5-seter.

  Les mer om L200 Double Cab | Bestill prøvekjøring

   
   

  L200 Club Cab

   
  Varebil L200 CC
   

  L200 Club Cab er en smart pick-up med et stort lasteplan og en romslig kupé. L200 Club Cab kommer som dieseldrevet og 4WD. Med L200 Club Cab skal det godt gjøres å ikke komme frem til ditt mål for turen. L200 Club Cab kommer med 2-seter og 4-seter.

  Les mer om L200 Club Cab | Bestill prøvekjøringKontakt en forhandler for service