Foto: Eclipse Cross ladbar hybrid

Ladbar hybrid med S-AWC 4WD

Eclipse Cross PHEV

Salget av den nye ladbare hybriden Eclipse Cross PHEV har startet hos din nærmeste autoriserte Mitsubishi-forhandler.

  • Sportslig, atletisk design

  • S-AWC FIREHJULSTREKK

  • FULLSPEKKET MED UTSTYR OG TEKNOLOGI

  • 1500 KG TILHENGERVEKT

REKKEVIDDE OG LADING

Fordelene med ladbar hybrid

Kjør på ren elektrisitet i hverdagen og dra på langtur uten å tenke på lading. Med Eclipse Cross kan du kjøre 45 km på ren elektrisitet (WLTP). Eclipse Cross kan lades i en helt vanlig stikkontakt. Bare plugg den inn. Lad. Kjør. Enklere blir det ikke. Til hjemmelading anbefaler vi en dedikert kurs med 10A sikring og jordfeilbryter type B, som gir optimale ladeforhold

DRIFTSKOSTNADER

Hverdagskjøring for småpenger

Med 45 km rekkevidde (WLTP) på ren elektrisitet blir utgiftene til drivstoff kraftig redusert. Har du lademuligheter hjemme og på jobb kan du med andre ord bruke bilen som en elbil i hverdagen.

LADBAR HYBRIDTEKNOLOGI

Velprøvd hybridsystem

Eclipse Cross er bygget på samme hybrid plattform som Outlander PHEV, og er bygget som en elbil fra bunnen av. Den avanserte drivlinjen med elmotorer på både for- og bakaksel, og en kraftig og drivstoffeffektiv bensinmotor jobber sammen for å optimalisere ytelsen. Banebrytende teknologier gjør Eclipse Cross responsiv og stillegående.

Regenerativ bremsing

Lad batteriet mens du kjører

Regenerativ bremsing lader fremdriftsbatteriet når du slipper opp gasspedalen eller når bremsepedalen brukes. Du kan bestemme graden av regenerativ bremsing med hendlene plassert bak rattet. Ved hjelp av hendlene kan du enkelt velge mellom seks forskjellige nivåer.

EV-knapp

Full kontroll på elektrisk kjøring

Trykk på EV-knappen for å aktivere prioritering av elektrisk kjøring og for å unngå at bensinmotoren starter. Bryteren gjør at du kan kjøre bilen som en ren elbil med firehjulstrekk. Det gir lavere kostnader, lavere utslipp, og du glir nærmest lydløst gjennom gatene.

En fantastisk kjøreopplevelse

Eclipse Cross er skapt for å gi deg den optimale kjøreopplevelsen. En bensinmotor kombinert med to kraftige elmotorer gir en rask, lydløs og kraftig akselerasjon, og en responsiv og stabil håndtering. S-AWC firehjulstrekk sikrer optimal stabilitet og veigrep selv under de vanskeligste kjøreforholdene.

Krengningskontroll (AYC)

Den perfekte linjen

AYC forbedrer svingegenskapene ved å bruke bremsingen til å fordele dreiemomentet optimalt til venstre og høyre hjul. Hjulopphengene er tilpasset den økte stivheten i chassiset for presise kjøreegenskaper og ekstra stabilitet. Det gjør at du alltid kan finne den perfekte linjen gjennom svingen.

Head up Display (HUD)

Fullt fokus, fullt informert

HUD-systemet viser viktig informasjon rett over dashboardet. Det gjør det enklere å holde øynene på veien samtidig som du får med deg nyttig informasjon som hastighet og aktive sikkerhetssystemer. Head-up displayet gir deg lettlest informasjon i sanntid som hjelper deg med en trygg og oversiktlig kjøretur.

Mer enn en vanlig SUV

To elmotorer

Eclipse Cross har en avansert drivlinje med elmotorer på både for- og bakaksel, det gjør at den kan kjøre i en hastighet opptil 135 km/t i ren elbil modus.

Multi Around Monitor

Alle vinkler dekket

Kameraer foran, bak og på sidene (inkludert fugleperspektiv) viser hva som er i blindsonene, og gjør selv kronglete parkeringer enkle. I tillegg kan det hjelpe deg å se biler, fotgjengere og syklister som krysser bak bilen.

S-AWC firehjulstrekk (Super All Wheel Control)

Stabile forhold

S-AWC firehjulstrekk hjelper deg med å takle alle slags kjøreforhold ved å kombinere elektronisk styrt firehjulstrekk med krengningskontroll (AYC). S-AWC registrerer underlaget i sanntid og justerer bremsing, samt kobling i bakre differensial, for å forbedre bilens ytelse. Du kan velge NORMAL, SNOW, GRAVEL, TARMAC eller ECO kjøremodus for optimal manøvrering og økt stabilitet.

Sikkerhet

Avansert teknologi, inkludert sensorer som registrerer og varsler deg om potensielle farer gjør at Eclipse Cross PHEV leverer sikkerhet på høyt nivå.

Frontkollisjonsvarsel med bremseassistanse (FCM)

Tryggere hvis uhellet inntreffer

FCM kan forhindre en kollisjon, eller redusere skadene hvis en kollisjon blir uunngåelig. Med en kombinasjon av kameraer og laserradar, bedømmer systemet avstanden og farten i forhold til bilen foran. Hvis systemet oppdager en fare, varsler den fører og bremser ned automatisk. 

Kjørefeltvarsler (LDW)

Stø kurs, hvis ikke sier bilen i fra

LDW sier i fra hvis bilen er i ferd med å forlate veibanen uten at blinklys blir benyttet.

Automatiske fjernlys (AHB)

Bilen styrer fjernlysene

For å gjøre kjøring i mørket sikrere og enklere, bytter bilen automatisk mellom fjern- og nærlys når biler foran oppdages. Praktisk og sikkert, da du kan holde begge hendene på rattet.

Adaptiv Cruise Control (ACC)

Tusen og en, tusen og to, tusen og tre

ACC bruker en radar for å holde trygg avstand mellom deg og bilen foran. Hvis bilen foran senker farten eller bråbremser, vil ACC automatisk senke farten eller stoppe. Det gir sikkerhet og ro i sjelen, spesielt ved langkjøring og kjøring i tett trafikk.

Alle vinkler dekket

360 graders kamera

Kameraer foran, bak og på sidene (inkludert fugleperspektiv) viser hva som er i blindsonene og gjør selv kronglete parkeringer enkle. I tillegg kan det hjelpe deg å se biler, fotgjengere og syklister som krysser bak bilen.

Varsel om kryssende trafikk (RCTA)

Ryggdekning

Når du rygger overvåkes sidene bak bilen med radar og du varsles dersom det kommer en bil. RCTA aktiveres ved hastigheter under 18 km/t og kun når girskifteposisjonen er R. Kommer det en bil fra en av sidene bak og kollisjonsfaren er høy, gis det et lydsignal, indikeres på instrumentpanelet og lampene i speilhusene lyser.

Eksteriør

Interiør

Hver eneste detalj i Eclipse Cross er laget med tanke på komfort og lett tilgjengelighet.

Smartphone Link Display Audio System (SDA)

Utvid horisonten

Smartphone Link Display Audio System (SDA) er en trykkfølsom skjerm som er kompatibel med smarttelefonen din. SDA gjør at du kan bruke Android Auto eller Apple CarPlay til å integrere mobilen i bilens system. Da kan du bruke Spotify, Google Maps og andre apper. Du kan selvsagt ringe, ta imot anrop og sjekke svareren hands free, så du kan ha fullt fokus på veien.

Panorama soltak

Sol ute, sol inne

Panorama soltaket i utstyrsnivået Instyle+ skaper en helt egen atmosfære, og gjør at bilen føles både lysere og romsligere. Soltaket er to-delt, og den ene delen kan åpnes. Du har til og med en innebygget elektrisk persienne, hvis solen skulle bli litt for pågående.

RIKELIG MED BAGASJEPLASS

Alt skal med

Med et bagasjerom på 359 liter (hele 471 liter målt opp til taket) får du plass til alt fra kofferter og hundebur til barnevogner. Skulle du trenge enda mer plass kan du legge ned baksetet, og få opptil 1108 liter bagasjeplass. Da får du plass til et par sykler om du vil. Du har også plass under gulvet i bagasjerommet – perfekt for ladekabelen.

Utstyrsnivåer