Foto. Design av bil.

Vår filosofi

Prinsippene som styrer alt vi gjør.

Dette tror vi på

Et selskap på vår størrelse må bygges på sterke prinsipper og verdier.

Dette er våre.

Drive your Ambition

Slagordet Drive your Ambition er et kraftfullt uttrykk for Mitsubishi Motors Corporations (MMC) kontinuerlige forpliktelser til verdiene og ambisjonene til våre kunder, det vil si deg. 

Selskapet

Vår kultur bygger vårt omdømme

Vi driver vår virksomhet med integritet og på en rettferdig måte. Vi jobber for å bidra til samfunnet rundt oss på en positiv måte, og for å ta vare på miljøet på en bærekraftig måte.

Først og fremst er vi ingeniører

Vi er også ydmyke og jordnære. Vi er akkurat som deg; vi jobber, sover og drømmer om at det skal skje store ting i helgene. Så vi skjønner at bilene vi lager må fungere for deg og dine behov.

Vi liker å være først. Vi liker å være best.

Vi er pionerer. Vi har laget innovative kjøretøy i over 100 år. I 1982 lanserte vi Pajero. Dette var den første SUVen med sofistikerte kjøreegenskaper til en fornuftig pris. I 2009 lanserte vi i-MiEV, verdens første masseproduserte elbil. Og i 2013 lanserte vi Outlander PHEV, verdens første ladbare hybrid SUV. Vi er her for å gjøre ting som ingen har gjort før, og vi er en engasjert pådriver i bilbransjens utvikling.

Spesialister i elbilteknologi

Vi vil fortsette å utvikle vår elbilteknologi. Vi skal lage biler som gir deg et problemfritt bilhold, og som byr på komfortable kjøreopplevelser med kraftige ytelser, og biler som kan kjøre lengre på en enkelt lading. 

Vi stopper aldri å innovere

Da vi lanserte Outlander PHEV i 2013 var det verdens første ladbare hybrid SUV. Vi var ikke bare før våre konkurrenter; Outlander PHEV var noe langt mer. Dette var en ny type lavkostnads- og lavutslippsbil. Outlander PHEV vant Innovation Award i the Car of the Year Japan 2013-2014. Den globale oppmerksomheten hjalp til å etablere viktigheten av ladbare hybrider som en del av vår plan for fremtiden.

Ledende eksperter på SUV og 4WD

Først kom Super Select 4WD. Så kom All-Wheel Control som overvåker veien og overfører kraft til hjulene for å forbedre veigrepet. Og i 2005 introduserte vi Super All-Wheel Control (S-AWC) med fire kjøremoduser som perfekt balanserer effektivitet og kontroll.

Designfilosofi

Robust og genial

Våre design er forankret i vår filosofi om robusthet og pålitelighet. Og vi har høye ambisjoner: våre design skal være intet mindre enn geniale. Vi designer med omsorg og presisjon, og vi fokuserer på detaljene. Vi kaller dette Mitsubishi-måten.

Arv og evolusjon

Designet gjenspeiler vår arv der ærlighet, japanske håndverkstradisjoner og 100 år med erfaring fra bilproduksjon står helt sentralt.

Form følger funksjon

Vårt design skal alltid være funksjonelt. DYMAMIC SHIELD frontkonseptet er et kraftfullt eksempel på dette; det både forbedrer ytelse, sikkerhet og gir våre biler et eget uttrykk. På innsiden benytter vi «Horizontal Axis» interiørkonseptet som er brukt i mange generasjoner av ulike modeller. Interiørkonseptet tilbyr en bedre totalopplevelse og en bedre oversikt.

Les mer om Mitsubishi Motors design

ESG

Mitsubishi skal bidra til en miljøvennlig og velfungerende bilpark i Norge. MMC Norge AS, som er importør av Mitsubishi i Norge, er et datterselskap i Motor Gruppen. Les mer på www.motorgruppen.no/esg