For eiere

Dette er siden for deg som eier en Mitsubishi. Du finner nyttig informasjon som ofte stilte spørsmål, serviceinformasjon, instruksjonsbøker, informasjon om Min Mitsubishi og mer.

Ofte stilte spørsmål

Vi har samlet spørsmål og svar på spørsmål vi ofte får. Hvis du ikke finner svar på noe du lurer på, sjekk Min Mitsubishi eller henvend deg til din forhandler.

LDW er slått på som standard. Det er dog mulig å slå den av slik at den ikke vil komme på hver gang bilen startes på nytt. Slå LDW av, deretter holder du knappen inne i noen sekunder for å slå den på igjen, da vil du få beskjeden LDW2 i displayet. I LDW2 modus vil bilen huske om du har den på eller av fra forrige gang du brukte bilen.

Vi lastet opp et bredt utvalg instruksjonsbøker digitalt på Min Mitsubishi, som du får tilgang til når du logger inn. Om du ønsker å kjøpe et nytt eksemplar av instruksjonsboken kan din lokale forhandler ordne dette.

Logg inn på Min Mitsubishi

Ja, om du holder knappen for å aktivere Adaptiv Cruise Control inne i over 5 sekunder vil vanlig Cruise Control overta. Denne vil også fungere hvis sensorene til den Adaptive Cruise Controlen er tildekket av smuss eller slaps.

Autorisert Mitsubishiverksted

Bestill verkstedtime

MAP

Mitsubishi Assistance Package

Mitsubishis driftssikkerhet er velkjent, men hvis det likevel skulle oppstå driftsproblemer har du 5 års gratis veiassistanse (MAP) inkludert.

Les mer om MAP

Garanti

Minst 5-års nybilgaranti

Du får minimum 5 år/100.000km nybilgaranti på alle våre modeller. Outlander PHEV har en unik 7 års/140.000km nybilgaranti når den kjøpt gjennom en autorisert Mitsubishi Motors-forhandler i Norge. Bruktimporterte biler har ikke denne garantien.

Se mer om garantier

Batterigaranti

8 år/160.000 km batterigaranti

Alle våre nye elektriske biler har 8 år/160.000 km (avhenger av hva som kommer først) garanti mot fabrikasjonsfeil på fremdriftbatteriet. I tillegg garanterer vi at kapasiteten i garantitiden er på 70% eller mer.

Lær alt om bilen din

Min Mitsubishi

Lurer du på hvordan du kan stille på rattposisjonen, hvor du kan justere hovedlysene, eller bare ønsker å lese mer om bilen din? Logg inn på Min Mitsubishi og få enkel tilgang til instruksjonsboken til din bil.

Merk: instruksjonsbøker er ikke tilgjengelig for alle årsmodeller

Mitsubishi Prisløfte

Mitsubishi Prisløfte: Vi matcher prisen hvis du finner et bedre tilbud hos et annet Mitsubishi-verksted. Med Prisløfte vet du at du får best pris på service og reparasjoner hos oss.