For eiere

Dette er siden for deg som eier en Mitsubishi. Du finner nyttig informasjon som ofte stilte spørsmål, serviceinformasjon, instruksjonsbøker, informasjon om Min Mitsubishi og mer.

TIL DEG SOM EIER EN MITSUBISHI – ELLER SOM TENKER PÅ Å KJØPE EN NY

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) har informert om at de fryser utvikling og lansering av nye bilmodeller i det europeiske markedet de neste tre årene. Salget av nåværende typegodkjente modeller vil imidlertid videreføres i Norge.

Til alle nye og etablerte kunder så er det viktig for oss å understreke at tilgang på deler og verkstedtjenester hos autoriserte Mitsubishi-verksteder vil fortsette som før. Dette er uavhengig av om det utvikles nye bilmodeller. Tilsvarende så vil garantiordninger gitt fra fabrikken også følges opp og videreføres som før. Dette gjelder naturligvis også for biler som selges fremover.

Alle Mitsubishi-kunder vil derfor fortsatt bli godt ivaretatt hos sine autoriserte Mitsubishi-verksteder gjennom bilens levetid.

Ofte stilte spørsmål

Hvis du ikke finner svar på noe du lurer på, sjekk Min Mitsubishi eller henvend deg til din forhandler.

LDW er slått på som standard. Det er dog mulig å slå den av slik at den ikke vil komme på hver gang bilen startes på nytt. Slå LDW av, deretter holder du knappen inne i noen sekunder for å slå den på igjen, da vil du få beskjeden LDW2 i displayet. I LDW2 modus vil bilen huske om du har den på eller av fra forrige gang du brukte bilen.

Vi lastet opp et bredt utvalg instruksjonsbøker digitalt på Min Mitsubishi, som du får tilgang til når du logger inn. Om du ønsker å kjøpe et nytt eksemplar av instruksjonsboken kan din lokale forhandler ordne dette.
Logg inn på Min Mitsubishi

Ja, om du holder knappen for å aktivere Adaptiv Cruise Control inne i over 5 sekunder vil vanlig Cruise Control overta. Denne vil også fungere hvis sensorene til den Adaptive Cruise Controlen er tildekket av smuss eller slaps.

Inntil Android Auto er lansert i Norge kan denne uoffisielle tredjepartsløsningen benyttes: Gå til www.apkmirror.com med telefonen din, og søk etter Android Auto i søkefeltet. Bla nedover til du kommer til søkeresultatet. Her er det fire mulige apper som kan passe, alt etter hva slags arkitektur telefonens prosessorkjerne har. Det enkleste er å laste ned én og én for å teste hvem som fungerer om du ikke vet hva slags prosessorkjerne telefonen har. Det tar ikke lange tiden. Husk å bruke ladeledning mellom telefon og bilens USB port. Kommer det opp en melding om dårlig forbindelse, prøv å bruke en ny eller annen ladeledning.

NB: Når Android operativsystemet oppdateres kan det ta noen dager før APKmirror kommer med en ny software. Da må du slette den gamle og laste ned Android Auto appen på nytt.

Gå til apkmirror.com

Autorisert Mitsubishiverksted

Bestill verkstedtime

MAP

Mitsubishi Assistance Package

Mitsubishis driftssikkerhet er velkjent, men hvis det likevel skulle oppstå driftsproblemer har du 5 års gratis veiassistanse (MAP) inkludert.

Les mer om MAP

Garanti

Minst 5-års nybilgaranti

Du får minimum 5 år/100.000km nybilgaranti på alle våre modeller. Outlander PHEV har en unik 7 års/140.000km nybilgaranti når den kjøpt gjennom en autorisert Mitsubishi Motors-forhandler i Norge. Bruktimporterte biler har ikke denne garantien.

Se mer om garantier

Batterigaranti

8 år/160.000 km batterigaranti

Alle våre nye elektriske biler har 8 år/160.000 km (avhenger av hva som kommer først) garanti mot fabrikasjonsfeil på fremdriftbatteriet. I tillegg garanterer vi at kapasiteten i garantitiden er på 70% eller mer.

Mitsubishi 5+

Har du en eldre Mitsubishi og ønsker et problemfritt bilhold? Er sikkerhet, kjøreopplevelse og annenhåndsverdi viktig for deg? Da vil vi anbefale at du fortsetter med regelmessig vedlikehold også etter at garantien er ute.

Les mer

Lær alt om bilen din

Min Mitsubishi

Lurer du på hvordan du kan stille på rattposisjonen, hvor du kan justere hovedlysene, eller bare ønsker å lese mer om bilen din? Logg inn på Min Mitsubishi og få enkel tilgang til instruksjonsboken til din bil.

Merk: instruksjonsbøker er ikke tilgjengelig for alle årsmodeller

Mitsubishi Prisløfte

Mitsubishi prisløfte: Vi matcher prisen hvis du finner et bedre tilbud hos et annet autorisert verksted. Med prisløfte vet du at du får best pris på service og reparasjoner hos oss.