Magasin

Sjekk hvor mye du kan spare

Vurderer du å bytte ut den gamle diesel- eller bensinbilen? Da kan Outlander ladbar hybrid (PHEV) være et fornuftig valg. Se hvor mye du kan spare, og les om fordelene med vår ladbare hybrid SUV.

Årets grønne SUV 2019

Green Car Journal (Los Angeles, California) har kåret Mitsubishi Outlander PHEV til "årets grønne SUV 2019".

Hvordan lade sikkert?

Som for alle elektriske apparater er det avgjørende at også el- og hybridbiler blir ladet på en sikker måte. I denne artikkelen har vi samlet de tre viktigste tingene du må være klar over for sikker lading av din el- eller hybridbil.

Har funnet den perfekte bilen

Derfor bør du velge ladbar hybrid

Super All Wheel Control 4WD

Foto: Clas Brede Bråthen med PHEV på hytta

Det handler om å gjøre en forskjell

Foto: Outlander PHEV ladbar hybrid

Velg en ladbar hybrid

Er du en av mange nordmenn som vurderer å vrake den gamle og forurensende diesel- eller bensindoningen til fordel for en mer miljøvennlig bil? Før du tar valget, er det viktig å sette seg inn i forskjellene på ladbare og ikke-ladbare hybrider.

Outlander PHEV imponerer rallyeksperten

- Jeg har alltid sett på Mitsubishi som solide biler. I mine yngre dager konkurrerte jeg faktisk som kartleser i rally i både en Mitsubishi Lancer og Galant, så nå er jeg spent på hva PHEVen er god for, forteller Anders Hagen.

Bruktimport

Torbjørn gikk i bruktbilfella - kjøpte totalvrak

Tobarnsfar Torbjørn Hochheim trodde han hadde kjøpt drømmebilen. Senere viste det seg at bilen hans hadde vært totalvraket, og at garantien ikke gjaldt.
Outlander PHEV
Ønsker du å prøve den ladbare hybriden?