Mitsubishi 5+

Har du en eldre Mitsubishi og ønsker et problemfritt bilhold? Er sikkerhet, kjøreopplevelse og annenhåndsverdi viktig for deg? Da vil vi anbefale at du fortsetter med regelmessig vedlikehold også etter at garantien er ute.

Vedlikehold er minst like viktig når bilen blir eldre, men ønsket om å legge for mye penger i dette synker forståelig nok med bilens alder for de fleste.

Mitsubishi 5+ er tilpasset eldre biler og består av oljeskift og bytte av oljefilter, samt tilstandskontroll etter fabrikkens anbefaling.

Hvorfor velge et autorisert Mitsubishi Motors-verksted?

Når du tar service på våre autoriserte merkeverksteder er det kvalifisert personell som gjør jobben og du kan være trygg på at deler fungerer slik de skal. Kun mekanikere ved et autorisert Mitsubishi Motors-verksted har fått opplæring av oss i Mitsubishi Motors, er oppdatert på alle de nyeste teknologiene, og har de rette verktøyene og all tilgjengelig teknisk informasjon. Merkeverkstedets kompetanse, erfaring og originalt testutstyr gir deg trygghet for at arbeidet blir korrekt uført.

Pris fra kr 2 490*

*Liten bil (Colt, Lancer og Carisma) Kr 2 490,–

Medium bil (ASX og Outlander) Kr 2 990,–

Stor bil (L200 og Pajero) Kr 3 490,–

Få oversikt over bilens «helsetilstand»

Når bilen kommer inn til en Mitsubishi 5+ service foretar teknikeren en tilstandskontroll av bilen. I tillegg til fabrikkens sjekkliste blir det gjort en helhetsvurdering av bilen, og en sjekk av små detaljer som kan fortelle noe om den generelle «helsetilstanden» på bilen. Disse detaljene kan være viktige på lengre sikt, og det krever erfaring med akkurat din bilmodell for å bli oppmerksom på dem.

Bytt motorolje og filter regelmessig

Motoroljen har flere funksjoner, og den mest åpenbare er å smøre motoren og sørge for at de bevegelige delene i motoren holdes fra hverandre og ikke slites. En frisk og god motorolje legger et beskyttende lag over delene og hindrer korrosjon. Motoroljen hjelper også med kjøling og transporterer vekk friksjonsvarme. En annen viktig funksjon er at motoroljen holder motoren ren ved at den tar til seg smuss og liknende. Over tid samler det seg avfallsstoffer, kondens, sot og annen skitt i oljen, og yteevnen svekkes.

Regelmessig bytte av motorolje og oljefilter er derfor noe av det aller viktigste du kan gjøre for å holde bilens motor i best mulig stand.