Mitsubishi 5+

Har du en eldre Mitsubishi og ønsker et problemfritt bilhold? Er sikkerhet, kjøreopplevelse og annenhåndsverdi viktig for deg? Da vil vi anbefale at du fortsetter med regelmessig vedlikehold også etter at garantien er ute.

Vedlikehold er minst like viktig når bilen blir eldre, men ønsket om å legge for mye penger i dette synker forståelig nok med bilens alder for de fleste.

Mitsubishi 5+ er tilpasset eldre biler og består av oljeskift og bytte av oljefilter, samt tilstandskontroll etter fabrikkens anbefaling.

Hvorfor velge et autorisert Mitsubishi Motors-verksted?

Når du tar service på våre autoriserte merkeverksteder er det kvalifisert personell som gjør jobben og du kan være trygg på at deler fungerer slik de skal. Kun mekanikere ved et autorisert Mitsubishi Motors-verksted har fått opplæring av oss i Mitsubishi Motors, er oppdatert på alle de nyeste teknologiene, og har de rette verktøyene og all tilgjengelig teknisk informasjon. Merkeverkstedets kompetanse, erfaring og originalt testutstyr gir deg trygghet for at arbeidet blir korrekt uført.

Pris fra kr 2 490*

*Liten bil (Colt, Lancer og Carisma) Kr 2 490,–

Medium bil (ASX , Eclipse Cross og Outlander) Kr 2 990,–

Stor bil (L200 og Pajero) Kr 3 490,–

Bestill verkstedtime nå

Mitsubishi 5+ EV

kr 1 990,– *

Mitsubishi 5+ EV er tilpasset elbiler som er 5 år eller eldre og består av bytte av kupéfilter, samt tilstandskontroll etter fabrikkens anbefaling.

Få oversikt over bilens «helsetilstand»

Når bilen kommer inn til verksted foretar teknikeren en tilstandskontroll av bilen. I tillegg til fabrikkens sjekkliste blir det gjort en helhetsvurdering av bilen, og en sjekk av små detaljer som kan fortelle noe om den generelle «helsetilstanden» på bilen.

«Helsetilstanden» danner grunnlaget for videre anbefalinger om vedlikehold og evt. reparasjoner. Alt med mål om at du som sluttkunde skal ha et trafikksikkert bilhold.

Bytt motorolje og filter regelmessig

Motoroljen har flere funksjoner, og den mest åpenbare er å smøre motoren og sørge for at de bevegelige delene i motoren holdes fra hverandre og ikke slites. En frisk og god motorolje legger et beskyttende lag over delene og hindrer korrosjon. Motoroljen hjelper også med kjøling og transporterer vekk friksjonsvarme. En annen viktig funksjon er at motoroljen holder motoren ren ved at den tar til seg smuss og liknende. Over tid samler det seg avfallsstoffer, kondens, sot og annen skitt i oljen, og yteevnen svekkes.

Regelmessig bytte av motorolje og oljefilter er derfor noe av det aller viktigste du kan gjøre for å holde bilens motor i best mulig stand.

Prisgunstige deler

Vi ønsker å ta vare på eldre biler og sikre at disse går så lenge som mulig. I vårt serviceprogram inngår derfor spesielt rimelige service- og slitedeler utviklet for eldre Mitsubishi-modeller. Delene holder topp kvalitet slik at ditt bilhold blir både trafikksikkert og rimelig. Dette sikrer at du får et prisgunstig vedlikehold og reparasjon dersom uhellet er ute. Mitsubishi Value Selection Parts er et bredt varesortiment og inneholder blant annet servicedeler som filtre samt slitedeler som bremseskiver og klosser.