Et glimt av fremtiden

Alltid på agendaen

Det er ikke nok å tenke på morgendagen, neste uke, eller neste år. Vi tenker tiår frem i tid. Her kan du se de spennende konseptbilene vi jobber med. Disse kan du se på motorshow eller parkert i gaten i nærheten av der du bor (om noen år).

Konseptbil 2019

Mi-Tech Concept

Mi-Tech ble vist for første gang på Tokyo Motor Show i 2019. Mi-Tech er en liten SUV med et buggy-type design. Bilen er utstyrt med en gassturbinmotor og fire elmotorer som gir en kraftfull ytelse.

Konseptbil 2019

Engelberg Tourer

Alltid innovativ og fremoverlent. Engelberg Tourer er Mitsubishi sin nyeste konsept ladbare hybrid SUV med firehjulstrekk. Engelberg Tourer ble avduket for første gang på Geneva Motor Show i 2019. 

Konseptbil 2017

Mitsubishi e-EVOLUTION

Mitsubishi e-EVOLUTION er en konseptbil med heftige ytelser, helelektrisk motor og kunstig intelligens. Bilen har tre elmotorer og en helt ny generasjon med krengningskontroll (AYC) som gjør at bilen takler all slags vær og vind.

Konseptbil 2016

Mitsubishi GT-PHEV

I 2016 viste vi for første gang GT-PHEV, en crossover SUV i luksusklassen. GT-PHEV var designet for å takle enhver utfordring.

Konseptbil 2015

Mitsubishi eX

eX var utstilt som Mitsubishis visjon om elektrisk fremtid. Dette var en kompakt SUV, med mye el-krefter og utmerkede SUV egenskaper.

DESIGNFILOSOFI

Robust og genial

Våre design er forankret i vår filosofi om robusthet og pålitelighet. Og vi har høye ambisjoner: våre design skal være intet mindre enn geniale. Vi designer med omsorg og presisjon, og vi fokuserer på detaljene. Vi kaller dette Mitsubishi-måten.

INNOVASJON

Vi stopper aldri å innovere

Vårt mål er å tilby bedre kjøreopplevelser for deg, og med det også lage grønnere og tryggere kjøretøy. Les mer om hva vi jobber med, og våre nyeste prosjekter. 

Utforsk innovasjon