Foto. Mitsubishi Motors konseptbil

Utforsk Mitsubishi Motors

Bli kjent med vår filosofi, vår historie og finn ut mer om konseptbilene vi jobber med.

Filosofi

Drive your Ambition

Dette er vårt globale slagord. Du kommer til å se det mange steder, i annonsering og brosjyrer, og hos våre autoriserte forhandlere. Men det er mer enn bare et slagord; for oss representerer det noe mye større.

Våre forpliktelser ovenfor deg

Drive Your Ambition er et tydelig uttrykk for våre forpliktelser og vårt engasjement ovenfor våre kunder. Og når vi sier kunder mener vi deg - du som deler vår lidenskap for våre biler 

Les mer om vår filosofi

Historien

100 år med Mitsubishi Motors

Vår bilhistorie begynte i 1917. Det var året vi begynte å utvikle vår aller første bil, modell A. I 2017 feiret Mitsubishi Motors 100 årsjubileum. Gjennom alle disse årene har vi bidratt til å drive bilindustrien fremover med en sterk og uredd satsing på innovasjon.

Vi er pionérene

1982: Pajero var først i SUV segmentet 2009: Vi lanserte i-MiEV, verdens første masseproduserte elbil 2013: Outlander PHEV lanseres og blir umiddelbart Norges og Europas mest solgte ladbare hybrid

En stolt del av Mitsubishi-konsernet

I 2020 feirer vi en annen milepæl: 150 år som en del av Mitsubishi-konsernet. Denne brede samlingen av selskaper dekker en rekke bransjer, fra kjøling til frakt. Vi er stolte av vår historie og en rekke fremragende prestasjoner, ikke bare innen Mitsubishi Motors, men i hele konsernet. 

Innovasjon

Vi går alltid fremover

Det ville være lett å være selvtilfreds: vi har laget prisbelønte biler, og vi kunne latt det bli med det. Men det er ikke nok for oss, og vi tror ikke det er nok for deg. Vårt mål er å gjøre mye mer enn det.

Flytter grenser

Vi vil at de som kjører våre biler skal oppleve ting de aldri har opplevd før. Så vi fortsetter å støtte dine mål om å utfordre deg selv og oppleve nye ting.

Hvordan vi gjør det? Ved å forbedre våre SUVer med nyskapende teknologi og ingeniørkunst. Vi gjør det også ved å sørge for at våre elektriske biler gir en overlegen kjøreopplevelse. Og til slutt, ved å integrere ny teknologi på en smart måte, for å levere spennende og revolusjonerende biler.

Les mer om innovasjon

Elbilteknologi

Fremtiden er elektrisk

Vi begynte å fokusere på elektriske biler allerede i 1970. I 2009 lanserte vi i-MiEV, verdens første masseproduserte elbil. Fire år senere lanserte vi Outlander PHEV med et brak. Den har det beste fra begge verdener: elbil og hybrid.

Verdens første ladbare hybrid SUV

I 2013 lanserte vi Outlander PHEV, verdens første ladbare hybrid SUV, som etablerte vår posisjon som en global leder innen grønn teknologi. Vi fortsetter å forbedre ytelsene og komforten i våre elektrifiserte biler, noe som kjennetegner fremragende elbiler.

Konseptbiler

E-volusjon har startet

Vil du ser hva vi jobber med? På Tokyo International Motor Show i november 2017 avduket vi e-EVOLUTION CONCEPT.

Ta en titt inn i fremtiden

Denne bilen bekrefter våre forpliktelser og engasjement ovenfor våre kunder. e-EVOLUTION CONCEPT viser vår styrke innen SUV- og elbilteknologi, og har systemintegrasjoner som benytter kunstig intelligens (AI) slik at du føler deg mer tilknyttet bilen enn noen gang tidligere.  

Utforsk våre konseptbiler