Derfor bør du kjøpe en Mitsubishi

Det er mange grunner til å velge Mitsubishi når du skal kjøpe ny bil. Banebrytende teknologi og over 100 års bilerfaring er bare to av grunnene.

Å kjøpe en Mitsubishi er enkelt

1. Velg bilmodell

Velg en bil som passer dine behov, og velg deretter utstyrsnivå som har de funksjonene du ser etter i en bil.

Se alle våre biler

2. Konfigurer din bil

Velg mellom fargene vi har tilgjengelig, interiør og tilbehør du kunne tenke deg på bilen din. Du får til slutt en oppsummeringspris på bilen og tilbehøret du har valgt.

Kom i gang

3. Sparekalkulator (kun Outlander PHEV)

Se hvor mye du kan spare med å kjøre Outlander PHEV. Skiv inn daglig kjørelengde, drivstofforbruket til nåværende bil og andre lokale kostnader i ditt område som drivstoff og strøm. Kalkulatoren regner ut om Outlander PHEV er lønnsom for deg, og hvor mye du kan spare.

Se hvor mye du kan spare

4. Finn din forhandler

Skriv inn ønsket område, postkode eller bruk din nåværende plassering for å finne din nærmeste autoriserte forhandler av Mitsubishi Motors.

Finn din forhandler

Kampanjer

Mange gode tilbud

Se aktuelle kampanjer på mange av modellene våre. 

Se alle våre kampanjer

Næringssalg

Lønnsomt for din bedrift

Alle bilene våre er godt egnet for næringslivet, men vår ladbare hybrid, Outlander PHEV og den allsidige pickupen L200 er kanskje aller best egnet. Hos oss finner du en bil som passer deres behov.

Les mer

Utstyr og tilbehør

Alt du måtte ønske

Trenger du praktisk tilbehør som barnesete, takstativ eller kanskje tilhengerfeste? Eller kanskje du vil style bilen din med noen kule dørlister eller panserbeskytter? Uansett hva det skulle være, så finner du det i vår tilbehør og utstyrsoversikt.

Se tilbehør og utstyr

Hvorfor bør du kjøpe en Mitsubishi?

Du får mer enn forbrukertrygghet og det nyeste innen ingeniørkunst med på kjøpet:

Opptil 7 års/140.000 km nybilgaranti

Alle våre biler har 5-år/100.000 km nybilgaranti, bortsett fra Outlander PHEV som har hele 7 år/140.000 km nybilgaranti. Garantien avhenger av hva som kommer først av år eller kilometerstand, og at alle servicer er tatt i henhold til serviceintervaller.

12 års garanti mot gjennomrusting

Om bilen din gjennomruster innenfor rustgarantiperioden, og bilen er korrekt vedlikeholdt reparerer vi den utsatte delen kostnadsfritt.

MAP: Gratis veiassistanse i 5 år

Ring MAP (Mitsubishi Assistance Package) ved driftsproblemer, og MAP tauer bilen din til nærmeste autoriserte verksted kostnandsfritt.

8 år/160.000 km batterigaranti

Alle våre nye elektriske biler har 8 år/160.000 km (avhenger av hva som kommer først) garanti mot fabrikasjonsfeil på fremdriftbatteriet. I tillegg garanterer vi at kapasiteten i garantitiden er på 70% eller mer.

Mitsubishi-måten

Bilenes utseende er dypt forankret i vår designfilosofi om robusthet og pålitelighet. Vi designer med omsorg og presisjon, og vi fokuserer på detaljene. Vi kaller dette Mitsubishi-måten.