Vilkår for bruk

Dette nettstedet (http://www.mitsubishi-motors.no) ("Nettsiden") utgis av MMC Norge AS ("MMSN AS" eller "oss/vi". Vennligst les disse vilkårene for bruk og betingelser for anbefalinger og krav til bruk av dette nettstedet og e-postmeldinger knyttet til dette nettstedet ("Vilkår og betingelser") nøye før du bruker nettstedet. Du kan bare bruke dette nettstedet hvis du er enig i og godtar vilkårene og betingelsene. MMC Norge AS kan, etter eget skjønn, endre hele eller deler av vilkårene og betingelsene når som helst uten varsel. Derfor blir du bedt om å sjekke den nyeste versjonen av vilkårene og betingelsene regelmessig.

1. Systemkrav

1.1 Anbefalt nettleser

Vi anbefaler at du bruker følgende nettlesere. Hvis du bruker en annen nettleser enn en av disse, kan du kanskje ikke bruke denne nettsiden, eller en del eller alle sider på denne nettsiden kan ikke bli vist som tenkt.

 • Microsoft Internet Explorer – siste versjon
 • Google Chrome - siste versjon
 • Mozilla Firefox - siste versjon
 • Macintosh Safari - siste versjon 
1.2. JavaScript og informasjonskapsler

Noen sider på denne nettsiden bruker JavaScript og en teknologi kalt informasjonskapsler («cookies»). Hvis du bruker en ikke-kompatibel nettleser eller du gjør at nettleseren din avviser informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke denne nettsiden, eller en del eller alle sider på denne nettsiden kan ikke bli vist som beregnet. Informasjonskapsler er små datafiler   (4KB maksimalt) som lagres midlertidig på din PC/mobil/nettbrett på forespørsler fra denne nettsiden. Sidene på denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å gi deg bedre brukervennlighet (for eksempel lagring av tilbakemelding) og for å forstå brukssituasjonen.

Informasjonskapsler på denne nettsiden inneholder ikke informasjon som avslører kontaktinformasjonen din.

1.3. Tillegg (plug-in)

Noen sider på dette nettstedet benytter animasjoner, video, PDF og liknende. Med mindre du installerer et kompatibelt tillegg (plug-in), kan det hende du ikke kan bruke denne nettsiden, eller en del eller alle sider på denne nettsiden kan ikke bli vist som tenkt. Vær også oppmerksom på at du ikke kan bruke tillegg selv om du installerer dem når du gjør at nettleseren avviser en tilleggsfunksjon.

1.4. Pop-up blokkering

Noen sider på denne nettsiden bruker pop-up blokkering av nødvendighet. Hvis du aktiverer pop-up blokkeringfunksjonen, kan det hende du ikke kan bruke denne nettsiden, eller en del eller alle sider på denne nettsiden kan ikke bli vist som tenkt. Når du bruker dette nettstedet, kan du deaktivere pop-up blokkeringsfunksjonen for denne nettsiden.

2. Innhold og informasjon på denne nettsiden

2.1. Målet for nettstedet

Målet med dette nettstedet er å informere om biler fra Mitsubishi Motors, den norske importøren MMC Norge AS, våre produkter og tjenester, samt våre autoriserte forhandlere og deres produkter og tjenester..

2.2. Ansvarsfraskrivelse

Vi gjør vårt ytterste for å opprettholde nøyaktigheten på dette nettstedet. Imidlertid kan vi i ikke garanterer for nøyaktig eller fullstendig informasjon på nettsiden, eller e-post knyttet til denne nettsiden. Vær oppmerksom på at innhold og informasjon på denne nettsiden kan endres uten forvarsel. MMCN AS står ikke ansvarlig for tap som oppstår ved bruk av innhold og informasjon på denne nettsiden eller e-post tilknyttet dette nettstedet, eller om nettsiden er utilgjengelighet uansett årsak. Videre vil MMCN AS ikke holdes ansvarlig for eventuelle problemer med maskinvare eller programvare eller tap som følge av bruken av denne nettsiden eller e-postmeldinger tilknyttet dette nettstedet. Vær oppmerksom på at driften av dette nettstedet kan bli avbrutt eller avsluttet uten varsel.

2.3. Informasjon om fremtidige forretningsaktiviteter og prestasjoner

MMCN AS kan gi informasjon på denne nettsiden angående fremtidige forretningsaktiviteter og prestasjoner. Slike fremadrettede opplysninger er bare en prognose basert på informasjon tilgjengelig på tidspunktet for offentliggjøring og kan omfatte risiko og usikkerhet. MMCN AS virkelige forretningsaktiviteter og prestasjoner kan bli endret på grunn av en rekke faktorer som påvirker MMCN AS, for eksempel økonomiske forhold, markedsutvikling, valutakurser og lignende. Du bør være oppmerksom på at vi ikke har noen forpliktelse til å oppdatere informasjon om våre fremtidige aktiviteter og prestasjoner på denne nettsiden.

2.4. Gjeldende lover og jurisdiksjon

MMCN AS driver dette nettstedet i Norge. Bruk av denne nettsiden og e-post knyttet til dette nettstedet og tolkninger og bruksområder av vilkårene og betingelsene skal styres i samsvar med Norges lover. Med mindre annet er angitt, er Oslo tingrett verneting for alle tvister som oppstår knyttet til eller i forbindelse med bruk av denne nettsiden og e-post knyttet til denne nettsiden.

3. Personopplysninger

Du kan registrere dine personopplysninger som navn, e-postadresse, telefonnummer, adresse etc når du ber om prøvekjøring, informasjon, logger inn på Min Mitsubishi eller ber om en brosjyre.

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med andre selskaper, med unntak av til våre forhandlere og samarbeidspartnere som trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss. Dersom vi utleverer personopplysninger, inngår vi avtaler med de aktuelle tredjepartene som begrenser deres anledning til å bruke opplysningene.

Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov, eksempelvis til offentlige myndigheter dersom det er mistanke om lovbrudd.

MMCN AS eller forhandler kan levere informasjonsmateriale til deg dersom du samtykker i vår bruk av dine personlige opplysninger når du ber om informasjon eller registrerer dine persondata på en side av nettstedet vårt. MMCN AS vil beskytte dine persondata og tar nødvendige og hensiktsmessige tiltak for å beskytte persondata fra lekkasjer og uautorisert utendørs tilgang. MMCN AS bruker SSL (Secure Socket Layer: en standard sikkerhetsfunksjon som krypterer og overfører informasjon på nettet) for å sikre at personlig identifiserbar informasjon og personvern holdes sikret. Dessverre kan vi imidlertid ikke garantere sikkerhet og sikkerhet for kommunikasjon mellom overføringen av personlig informasjon og lagringen på vår server. Vennligst bruk våre tjenester på denne nettsiden på betingelse av at du forstår og godtar risikoen som er involvert i slik kommunikasjon. I tillegg må du ikke oppgi brukernavn eller passord til andre.

Les vår personvernerklæring her.

4. Produktinformasjon

Grafikk på denne nettsiden kan være forskjellig fra faktiske kjøretøy i farger. Fordi listeprisen på nettstedet kun er veiledende må du kontakte nærmeste forhandler for faktisk salgspris.

Eventuell informasjon om brukte biler oppdateres av forhandler, så du må kontakte forhandler for detaljer som tilgjengelighet, kjøretøystatus og så videre.

5. Opphavsrett

Alt innhold på denne nettsiden og e-post som er tilknyttet dette nettstedet, er beskyttet av Lov om opphavsrett til åndsverk. Innholdet eies av MMCN AS eller tredjeparter som har fått lisens fra MMCN AS til å benytte seg av innholdet. Det er strengt forbudt å bruke (inkludert, uten begrensning, duplisere, viderekoble eller endre) innhold på denne nettsiden og e-postmeldinger tilknyttet dette nettstedet utover lovlige tillatte omfang (for eksempel privat bruk).

6. Varemerker

Alle varemerker og servicemerker som finnes på dette nettstedet eies av Mitsubishi Motors, Mitsubishi Motors, Europe, MMC Norge AS eller av andre tredjeparter som har fått lisens fra Mitsubishi Motors, Mitsubishi Motors, Europe eller MMC Norge AS til å benytte seg av dem, og det er strengt forbudt å bruke noen av dem uten vår uttrykte forhåndsgodkjenning. Det er ikke anledning til opprette et liknende nettsted som kan villede besøkende, om det utgir seg for å ha et forhold til Mitsubishi Motors, Mitsubishi Motors, Europe, MMC Norge AS eller våre produkter eller tjenester.

7. Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og web beacon teknologi for å øke brukervennligheten og forbedre nettstedets kvalitet og ytelse. Informasjonskapsler gjør oss i stand til å gjenkjenne at du er bruker av denne nettsiden, og for å gjøre vår informasjonstjeneste mer praktisk for deg. Informasjonskapsler registrerer imidlertid ikke navn, adresse, telefonnummer eller annen personlig informasjon som kan identifisere deg.

Vi deler informasjon om informasjonskapsler samlet inn på nettstedet med tredjeparter knyttet til elektronisk annonsering i den grad det er nødvendig for å utføre slike oppgaver. Med slike leverandører har vi inngått konfidensialitetsavtaler.

Videre kan nevnte tredjepart fra tid til annen benytte informasjonskapsler for å distribuere våre nettannonser. Du kan endre nettleserinnstillingene dine for å deaktivere informasjonskapselfunksjonen. Skulle du velge å gjøre det, kan du oppleve at vår nettside kanskje ikke fungerer riktig i nettleseren din.

8. Lenker til nettstedet

Hvis du ønsker å lenke til dette nettstedet, vennligst lenk til toppen av denne nettsiden ved hjelp av følgende URL: (http://www.mitsubishi-motors.no /) Det er strengt forbudt å lenke til denne nettsiden på følgende måter:

 1. Å lenke fra et hvilket som helst nettsted som inneholder eller kan inneholde innhold i strid med Norges lover.
 2. Å lenke på en måte som bryter med Lov om opphavsrett til åndsverk, for eksempel, inkludert uten begrensning, bruk av rammefunksjoner eller som gjør det uklart at innholdet eies av MMCN AS.
 3. Å lenke for kommersiell bruk eller for profittformål uten forhåndsgodkjenning fra MMCN AS.

Hvis du krever erstatning, finner brudd på rettigheter, opphavsrettigheter eller varemerker, klaget av en eller annen grunn, knyttet til eller i forbindelse med din bruk av et nettsted lenket til dette nettstedet, er dette ditt eget ansvar.

MMCN AS gir ingen garantier eller garantier med hensyn til innholdet på tredjeparts nettsted (er) som er lenket til denne nettsiden, og påtar seg intet ansvar eller forpliktelser for tap, utgifter eller skader som oppstod ved bruk av andre nettsteder som drives uavhengig av tredjeparter. Når du bruker noe annet nettsted som er lenket til dette nettstedet, blir du bedt om å nøye sjekke vilkårene og betingelsene for ethvert annet nettsted lenket til dette nettstedet.

9. Lenker til andre nettsider

Selv om andre nettsteder som du har tilgang til fra denne nettsiden ("lenker") inneholder våre produkter, tjenester, varemerker, servicemerker og lignende, er slike tilknyttede nettsteder uavhengig av hverandre, men er tredjeparts eget ansvar. Når du bruker de lenkede nettstedene, bør du nøye sjekke vilkårene og betingelsene.

MMCN AS gir ingen garantier eller garantier for innholdet på de lenkede nettstedene og påtar seg intet ansvar eller forpliktelser for tap, utgifter eller skader som oppstod ved bruk av slike lenker. MMCN AS gir deg kun disse nettstedene for enkelhets skyld.

10. Endre tekststørrelse

Du kan endre tekststørrelsen på nettstedet i henhold til nettleser. Merk at:

 • Du kan ikke endre tekststørrelser i Flash eller grafikk
 • Siden kan kollapse om du endrer tekststørrelsen
 • Måten å endre tekststørrelsen på avhenger av ditt utstyr
 • I noen nettlesere er det ikke mulig å endre tekststørrelsen

Internet Explorer

Klikk på "Vis" fra menylinjen. Deretter velger du "Tekststørrelse" fra rullegardinmenyen. Velg tekststørrelsen som best passer dine behov, blant "Største", "Større", "Middels", "Mindre" eller "Minste

Safari

Klikk på "Vis" på menylinjen. Deretter velger du "Zoom inn" eller "Zoom ut" for å bestemme tekststørrelsen som best passer dine behov.

* Internet Explorer er et registrert varemerke for U.S. Microsoft Corporation i USA og andre land.

* JavaScript TM er et registrert varemerke for Sun Microsystems, Inc. i USA og andre land.

* Adobe Acrobat Reader og Adobe Flash Player, Adobe Shockwave Player er et registrert varemerke for Adobe Systems Incorporated.