Legenden

Vi er utsolgt for Pajero

  • Ekstreme kjøreegenskaper

  • Kompromissløs firehjulstrekk

  • Opptil 3,5 tonn tilhengervekt

  • Glimrende lastekapasitet

Kjøreopplevelsen

Ustoppelig

Skapt for å gi deg all kraften du trenger pluss enda litt til, Pajero takler alle terreng og tar deg steder du aldri før har kunnet drømme om.

Pajero kommer virkelig til sin rett med sine off-road egenskaper. Denne fleksible SUVen er utstyrt med firehjulstrekksystemet Super Select 4WD-II som gir deg overlegent veigrep på alle underlag. En kraftig 3,2 liters dieselmotor og praktiske off-road-innstillinger gjør at du kan tilpasse kjøreegenskapene til alle typer terreng. 

Firehjulstrekksystemet Super Select 4WD-II

Full kontroll uansett kjøreforhold

Pajero er laget for maksimal stabilitet og veigrep, mye takket være firehjulstrekksystemet Super Select 4WD-II. Bruk kjøremodusvelgeren for å bytte mellom 2WD- og 4WD-innstillingene. Når forholdene blir ekstra røffe, kan du låse senterdifferensialen med 4HLc (4WD høygir)- og 4LLc (4WD lavgir)-innstillingene for gjørme, sand, grus og snø.

5-trinns automat med Sport Modus

Sporty type

Med 5-trinns automatgirkasse med Sport Modus kan du nyte kjøreturen uten å ofre sportsligheten. Sport Modus lar deg gire opp eller ned for en sporty, manuell-lignende kjøreopplevelse.

Eksteriør

Kongen av Rally Dakar

Det er ikke noe å lure på: Pajero mener alvor. Denne firehjulstrekkeren er laget for å utforske steder der andre biler kommer til kort. Med et eksteriør som er robust nok til å stå i mot verdens mest utfordrende kjøreforhold, er Pajero den perfekte turkamerat når terrenget virkelig blir tøft. Og når vi først er inne på tøft terreng: Pajero har vunnet det sagnomsuste ørkenrallyet Rally Dakar hele 12 ganger.

Definisjonen på ekstreme off-road kjøreforhold er vann så dypt og fjellskrenter så bratte at du aldri ville trodd en bil kunne taklet det. Men det er når forholdene blir «umulige» at Pajero skinner.

SUV egenskaper

Kjør på!

Når du møter på hindringer, enten det er på en humpete skogsvei eller snødekt fjellvei, trenger du ikke å bekymre deg. Denne firehjulstrekkeren lar seg ikke stoppe. Trekk båt, campingvogn eller en henger full av utstyr uten problemer, med Pajero kan du ha tilhengervekt opptil 3,5 tonn.

Interiør

Det er innsiden som teller

Omgitt av lekkert interiør, med god sikt på veien og masse intelligent teknologi, blir kjøreturen alltid en god opplevelse. Romslig, fleksibelt interiør fullspekket med nyttig teknologi og funksjoner.

Høy kjørestilling

Hovmesterblikk på veien

Denne firehjulstrekkeren gir utmerket sikt på veien foran deg, og med store sidespeil har du også god kontroll på hva som skjer bak deg.  

Forseter av høy kvalitet
Setene formes etter kroppen og gir meget god støtte til skuldre og rygg.

Skinnseter
Kvalitetsseter i slitesterkt skinn gir interiøret i Pajero en minimalistisk stil.

Oppvarmede forseter
Få varmen kjapt med varme fra forsetene. Eller kanskje du vil lindre en vond rygg på en lengre tur.

Godstolen
Juster setet for å få perfekt høyde og avstand fra dashboardet.

Lasteplass

Nok av plass

Pajero er tilgjengelig både som varebil og 5-seter. Velger du varebil har du åpenbart mye lasteplass, men 5-seteren har også rikelig med plass – både til passasjerer og bagasje. Baksetene kan legges ned for enda mer bagasjeplass.

Smartphone Link Display Audio System (SDA)

Utvid horisonten

Smartphone Link Display Audio System (SDA) er en trykkfølsom skjerm som er kompatibel med smarttelefonen din. SDA gjør at du kan bruke Android Auto eller Apple CarPlay til å integrere mobilen i bilens system. Da kan du bruke Spotify, Google Maps og andre apper. Du kan selvsagt ringe, ta imot anrop og sjekke svareren hands free, så du kan ha fullt fokus på veien.

Ryggekamera

Øyne i nakken

Sett bilen i revers, så viser ryggekameraet deg hvor mye du har å gå på.

Sikkerhet

Kompromissløs sikkerhet

Pajero er utstyrt med en rekke avanserte sikkerhetsfunksjoner som gjør den til en trygg, pålitelig bil uansett kjøreforhold. Du sitter trygt og godt enten du er på veien eller i ulendt terreng. Avanserte sensorer og et topp moderne bremsesystem optimaliserer veigrep og stabilitet, og antikollisjonsteknologier øker sikkerheten hvis potensielle farer oppstår. 

Aktiv stabilitetskontroll med antispinn (ASTC)

Hjulene godt plantet på bakken

ASTC er et system som bruker sensorer til å regulere bremse- og motorkraft til hvert enkelt hjul slik at bilen opprettholder god stabilitet gjennom hver sving. ASTC hindrer også hjulspinn på glatt underlag og reduserer risikoen for ukontrollert over- og understyring.

ABS med bremseassistent (EBD)

Bremsesystem med bremseassistent

Under hard nedbremsing vil ABS-systemet forhindre at ett eller flere hjul låses, slik at fører beholder kontroll og mulighet for styring. Pajero har også bremseassistenten EBD som fordeler bremsekraften til hvert enkelt hjul etter hva som er mest hensiktsmessig for å sikre den mest effektive bremsingen.