SUV fra Mitsubishi

SUV har lenge vært et populært valg for nordmenn når vi skal kjøpe bil. SUV står for Sport Utility Vehicle, som oversatt til norsk betyr sport- og nyttekjøretøy.

SUV

Dette er en allsidig biltype, med fellesnevnere som høy bakkeklaring og firehjulstrekk, og med god plass til passasjerer og bagasje - perfekt for transport i hverdag og helg, i byen og på landeveien. Norsk topografi og klima, og et utstrakt hytteliv, gjør at nordmenn ofte ønsker å kjøpe en SUV når bilparken skal fornyes.

Mitsubishi har en svært lang tradisjon med å produsere jeep og terrengkjøretøy, som tidligere var populære begrep om denne typen kjøretøy. I 1953 ble Mitsubishis første Jeep, J1, produsert, og i 1979 ble Pajero vist som konseptbil for første gang på Tokyo Motor Show. Du kan være trygg på at Mitsubishi kan SUV - fremkommelighet ligger i våre gener,

Outlander PHEV

Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV er en ladbar hybrid SUV med svært god plass. Outlander PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) er en kombinasjon av et elektrisk kjøretøy som lades av strøm fra enten stikkontakten din eller vanlig/hurtig-ladestasjon og bensin. 

Mitsubishi Outlander PHEV har Super All Wheel Control (S-AWC) firehjulstrekk som standard. Med et klasseledende firehjulstrekksystem kan du si at Outlander PHEV er svært allsidig. PHEV takler tøffe kjøreforhold med sitt intelligente firehjulstrekk og du kan kjøre med bensin på lengre turer. Ellers passer Outlander PHEV utmerket til hverdagskjøring, når du skal på butikken, jobb og andre ærender - kun på strøm (avhenger av kjørelengde, forhold og kjørestil).

Outlander PHEV er bilen for deg som ønsker å kombinere de daglige gjøremål med friheten til å reise uten rekkeviddeangst eller ladeangst. En perfekt familiebil i en hektisk hverdag som samtidig er et topp reisefølge for de lengre turene.