SUV fra Mitsubishi

SUV har lenge vært et populært valg for nordmenn når vi skal kjøpe bil. SUV står for Sport Utility Vehicle, som oversatt til norsk betyr sport- og nyttekjøretøy.

SUV

Dette er en allsidig biltype, med fellesnevnere som høy bakkeklaring og firehjulstrekk, og med god plass til passasjerer og bagasje - perfekt for transport i hverdag og helg, i byen og på landeveien. Norsk topografi og klima, og et utstrakt hytteliv, gjør at nordmenn ofte ønsker å kjøpe en SUV når bilparken skal fornyes.

Mitsubishi har en svært lang tradisjon med å produsere jeep og terrengkjøretøy, som tidligere var populære begrep om denne typen kjøretøy. I 1953 ble Mitsubishis første Jeep, J1, produsert, og i 1979 ble Pajero vist som konseptbil for første gang på Tokyo Motor Show. Du kan være trygg på at Mitsubishi kan SUV - fremkommelighet ligger i våre gener,

Outlander PHEV

Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV er en ladbar hybrid SUV med svært god plass. Outlander PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) er en kombinasjon av et elektrisk kjøretøy som lades av strøm fra enten stikkontakten din, vanlig/hurtig-ladestasjon og bensin. 

Mitsubishi Outlander PHEV har firehjulstrekk og Super All Wheel Control (S-AWC) som standard. Med et klasseledende firehjulstrekk kan du si at Outlander PHEV er svært allsidig. PHEV takler tøffe kjøreforhold med sitt intelligente firehjulstrekk og du kan kjøre med bensin på litt lengre turer. Ellers passer Outlander PHEV utmerket til hverdagskjøring, når du skal på butikken, jobb og andre ærender du skulle ha - kun på strøm (avhenger av kjørelengde, forhold og kjørestil).

Outlander PHEV er bilen for deg som ønsker å kombinere de daglige gjøremål med friheten til å reise uten rekkeviddeangst eller ladeangst. En perfekt familiebil i en hektisk hverdag som samtidig er et topp reisefølge for de lengre turene.

ASX

ASX er den minste SUVen i vår bilpark. ASX er en "crossover SUV", som betyr at bilen er en krysning mellom SUV og en kombikupé. ASX er bensindrevet, med manuell girkasse. Selv om ASX er minst av våre SUVer, er den fortsatt romslig og komfortabel.

ASX er en bil som passer både til byen og landet. Den er komfortabel å kjøre, som kommer godt med på de litt lengre kjøreturene, samt den er enkel å manøvrere - som er kjekt når du skal ta deg frem i byen.

Bilen er enkel å sette seg inn i og gå ut av, og den høyere sittestillingen gir deg god oversikt over trafikkbildet. 

ASX er en ypperlig ‘’by-SUV’’ som også appellerer til den aktive og reiseglade. 

Vi er dessverre utsolgt for ASX.

Foto: ASX foran og bak
Foto: Eclipse Cross

Eclipse Cross

Nyheten Eclipse Cross er en mellomstor SUV som er bensindrevet. Den er større enn ASX og mindre enn Outlander. Eclipse Cross har vunnet designepriser for sitt utseende, og er den raskeste SUVen vi tilbyr, i tillegg til at Eclipse Cross er mest sportslig satt opp i hjuloppheng foran og bak. Med Eclipse Cross er det stor sannsynlighet for at folk snur seg på gata når du kjører forbi!  

Selv om Eclipse Cross er sprek og flott, er den også en ypperlig familiebil. Du kan justere baksetets benlengde hele 20 cm etter behov, som gir fleksibiliteten til en MPV (Multi Purpose Vehcile). Har du passasjerer bak kan setene skyves bakover for klasseledende benplass, eller de kan skyves fremover for ytterligere bagasjeplass.   

Eclipse Cross kan fås som 2WD og 4WD med S-AWC.

Eclipse Cross er en velutstyrt bil med fokus på det nye og eksklusive, prisvinnende design og teknologi i skjønn forening.

Vi er dessverre utsolgt for Eclipse Cross.

Outlander

Mitsubishi Outlander er en stor SUV, med et stort bagasjerom. Bilen er 2WD bensindrevet, og kommer med en CVT girkasse.

Outlander er en perfekt bil for store familier, og den er tilgjengelig som både 5-seter og 7-seter. Selv om dere er mange går ikke dette på bekostning av komfort, Outlander er behagelig å være i.

Du kan også få Outlander som varebil, som den også fungerer veldig godt som. Med Outlander 2-seter varebil får du en bil med god kjørekomfort og stort bagasjerom - enkelt og greit.

Outlander er SUVen for alle og en flott familiebil med plass til det aller meste.

Vi er dessverre utsolgt for Outlander.

Foto: Outlander bensin

Pajero

Pajero er kun dieseldrevet, og firehjulstrekk er standard. Med Pajero kommer du deg frem omtrent over alt. 

Du får Pajero som 2-seter og 5-seter, og kan dra hele 3,5 tonn hengervekt (med brems).

Pajero har firehjulstrekksystemet Super Select II 4WD som standard.

Pajero er fremkommelighet og kapasitet. Den er like god som varebil og familiebil. Med Pajero trenger du aldri å være i tvil om du kommer frem. 

Vi er dessverre utsolgt for Pajero.

Foto: Pajero. stor SUV

Finn din favorittfarge