Vi stopper aldri å innovere

Fremtidens biler

I over 100 år har vi utviklet nyskapende bilteknologi, og skal fortsette med det i minst 100 år til. Vår utvikling innen elbilteknologi og firehjulsdrift, samt integrerte smart-gadgets og kunstig intelligens har gitt oss en smakebit av hva vi skal drive på med i de neste 100 årene.

DESIGN

Form følger funksjon

Alt vi gjør gjenspeiler vår arv der ærlighet, japanske håndverkstradisjoner og 100 års erfaring fra bilproduksjon står helt sentralt. Vi er pionerer. Se nærmere på våre design og nyheter.

LADBAR HYBRID TEKNOLOGI

Mer PHEV

PHEV-systemet vårt er svært avansert med to elmotorer. Revolusjonær teknologi som kan endre din hverdagskjøring. (Re)Generingen av strøm og oppbevaringen er så effektiv at du merker at stoppene på bensinstasjonen blir færre. Se mer om hvordan PHEV kan kutte forbruket ditt.

Sparekalkulator

SUV TEKNOLOGI

Ledere innen SUV teknologien

I 1936 utviklet vi PX33, Japans første firehjulsdrevne bil. Siden da har vi finpusset våre firehjulstrekksystemer. I 2001 introduserte vi All Wheel Control (AWC), og etter dette kom oppfølgeren Super All Wheel Control (S-AWC). Systemet tilbyr overlegent veigrep, og lar deg kjøre som om du skulle kjørt på tørr asfalt – selv om du kjører i ulendt terreng.

Les mer om S-AWC

KONSEPTBILER

Et glimt av fremtiden

Vårt mål er å tilby bedre kjøreopplevelser for deg, og med det også lage grønnere og tryggere kjøretøy. Ta en titt på konseptbilene våre, og se hva fremtiden bringer. 

Se konseptbiler