Varebil fra Mitsubishi

Varebiler er nyttekjøretøy med varerom så stort at en kasse minimum 140 cm lang, 90 cm bred og 105 cm høy passer inn. Det kan komme godt med både i jobben og på privaten.
Foto: L200 Double Cab

L200 Double Cab

L200 er den tøffeste pick-upen vi vet om. Med låsbare differensialer og masse utstyr er dette en bil du trives i. Double Cab har en større kupé enn L200 Club Cab, og et mindre lasteplan. L200 Double Cab fås som 2-seter og 5-seter.
Foto: L200 Club Cab

L200 Club Cab

L200 Club Cab er en smart pick-up med et stort lasteplan og en romslig kupé. L200 Club Cab kommer som dieseldrevet og 4WD. Med L200 Club Cab skal det godt gjøres å ikke komme frem til ditt mål for turen. L200 Club Cab kommer med 2-seter og 4-seter.

Outlander Varebil

Outlander er en veldig smart varebil. Fordi dette opprinnelig er en personbil som har blitt bygget om til varebil, får du alle godene som personbiler har (bortsett fra 5 seter), samtidig som du får varebilfordelene i tillegg. 

Vi er dessverre utsolgt for Outlander.

Foto: Outlander varebil med bensin
Foto: Pajero X Edition

Pajero

Pajero er en stabil og kraftig varebil, som passer godt til oppdrag som krever litt ekstra. Pajero kommer kun med diesel og 4WD. 

Vi er dessverre utsolgt for Pajero.