Garanti

Alle våre modeller testes svært grundig før de blir satt i produksjon. Deretter gjennomgår hver eneste bil omfattende og moderne sikkerhetskontroller på fabrikken for å sikre deg et bekymringsløst bilhold år etter år.

Vi håper du ikke får behov for vår garanti, men for å gi deg et mest mulig bekymringsfritt bilhold, har vi laget et garantisystem som er like pålitelig som våre biler.

Nybilgaranti

Inntil 5 år/100.000 km

En helt ny Mitsubishi er dekket av garantien i opptil 5 år eller 100.000 km, det som inntreffer først. Garantien gjelder fra stemplingsdato i servicehefte og forutsetter at bilen har gjennomført service på et autorisert servicepunkt i henhold til den aktuelle modellens serviceprogram.

Outlander PHEV 2018-modell og nyere*, registrert fra 1. januar 2018 er dekket av garanti 7 år / 140.000 km, det som inntreffer først. Gjelder ikke bruktimport.

Øvrige modeller: 5 år/100.000km

Garanti

Deler og utstyr

Originale deler og tilbehør fra Mitsubishi Motors har 5 år eller 100.000 km garanti for fabrikkfeil. Garantien gjelder fra datoen produktet ble montert. Alt du trenger å gjøre er å vise frem fakturaen fra da produktet ble kjøpt og/eller montert, og forhandleren vil ta seg av resten. Dersom andre deler er blitt skadet pga fabrikkfeil på et produkt vil garantien også dekke dette. Ta kontakt med din forhandler for ytterligere detaljer.

Batterikapasitet-garanti

Inntil 8 år/160.000km

Garanti mot fabrikasjonsfeil:

i-MiEV 2011-2016:                          5 år/ 100 000 km på fremdriftsbatteriet*
i-MiEV 2017-:                                 8 år/ 160 000 km på fremdriftsbatteriet*

Outlander PHEV 2014-2015:       5 år/ 100 000 km på fremdriftsbatteriet* 
Outlander PHEV 2016-                8 år/ 160 000 km på fremdriftsbatteriet*

Eclipse Cross PHEV:                    8 år/ 160 000 km på fremdriftsbatteriet*

ASX PHEV:                                   8 år/ 160 000 km på fremdriftsbatteriet*

*Det som først inntreffer

I tillegg garanterer Mitsubishi Motors at kapasiteten på fremdriftsbatteriet på EV-biler er 70% eller mer i perioden, på alle våre i-MiEV og Outlander PHEV uansett årsmodell inntil 8 år/160 000 km (det som først inntreffer).

For Eclipse Cross PHEV garanterer Mitsubishi Motors at kapasiteten på fremdriftsbatteriet er 66% eller mer inntil 8 år/160 000 km (det som først inntreffer).

Garanti mot gjennomrusting og lakkfeil

Inntil 12 års garanti mot gjennomrusting*. Under følgende vilkår og betingelser garanterer Mitsubishi Motors Europa (MME) at hvis karosserideler/-plater i din nye Mitsubishi med korrekt utført vedlikehold allikevel gjennomrustes fra innsiden av metallplaten, innen 12 år fra garantiens startdato, uansett kjørelengde, vil ethvert autorisert Mitsubishi-verksted reparere den gjennomrustede karosseridelen uten omkostninger.

Garanti mot lakk-feil er på 5 år eller 100.000 km, det som inntreffer først.

Kjøretur utenlands?

Selv om du kjører i andre land enn Norge, er du fortsatt dekket av vår garanti. Dersom uhellet skulle være ute har du fortsatt krav på å få utført garantireparasjoner på alle autoriserte Mitsubishi-verksteder i hele Europa. Påse at du har MAP-kort og nødvendig dokumentasjon i bilen til enhver tid. Dette må vises før nødvendige utbedringer kan påbegynnes.

Rust på bremseskiver

Som en av få bilimportører i Norge tilbyr Mitsubishi Motors, som en ekstra service til våre kunder, reparasjon eller erstatning av rustne bremseskiver inntil 3år/30.000 km.

Dette forutsetter at bremseskivene ikke er nær utslitte, at de har mer enn 25% rust slik at bilen ikke ville gått gjennom periodisk kjøretøykontroll ("EU-kontroll"), at bremseskivene har mer enn 0,5 millimeter igjen på mest slitte sted og at alle servicer er gjennomført i henhold til bilens servicehefte.

Dette gjelder ikke bruktimporterte biler, kun biler importert av MMC Norge AS og solgt nye i Norge gjennom en autorisert Mitsubishi-forhandler etter 1.1.2015. Vi forbeholder oss retten til å endre servicens betingelser, etter de enhver tids gjeldene regler.

Norgesgaranti og bruktimport

Du skal føle en trygghet og en opplevd fordel ved å kjøpe en Mitsubishi hos en av våre 64 autoriserte forhandlere. Derfor har vi utviklet Norgesgaranti. Norgesgaranti innebærer at Mitsubishi Motors Norge og autoriserte forhandlere av Mitsubishi i Norge dekker mer på garanti enn det fabrikken gjør.  

Med Norgesgaranti får du blant annet:

 • Mulighet for erstatningsbil utover MAP (MAP dekker inntil 5 dager i garantitiden på alle biler solgt i Europa etter 1.1.2015)
 • Antirust understellsbehandling
 • Norsk instruksjonsbok og bruksanvisning for audio-/navigasjonssystem
 • 10 meter lang original ladekabel på 10A med korrekt støpsel
 • Dekket rust på bremseskiver 3 år/30.000 km*
 • Dekket bytte av skiver og klosser*
 • Garanti på 12V batteri (kun 3 år fra fabrikk)
 • Garanti på dieseldyser og glødeplugger (kun 3 år fra fabrikk)
 • Garanti på originale dekk mot fabrikasjonsfeil (dekkes ikke av fabrikken)
 • Garanti på i-MiEV (kun 3 år/100.000 km fra fabrikk også etter 2015)

 • Ettermontert/ikke Mitsubishi originaldeler eller utstyr, radioer, etc. dekkes ikke av garanti i Norge
 • Bremseskiver dekkes ikke av garanti etter 30.000 km fra fabrikk uansett feil
 • Ingen feil som er av kun kosmetisk art på polstringer, lister, setetrekk etc. dekkes av garanti
 • Leiebiler utover MAP dekkes ikke
 • Feil hvor service er påkrevd og serviceintervall er overkjørt med 500 km/1 måned («norske» biler har 2000 km/1 måned)

*Forutsetter at bremseskivene ikke er nær utslitte, at de har mer enn 25% rust slik at bilen ikke ville gått gjennom periodisk kjøretøykontroll ("EU-kontroll"), at bremseskivene har mer enn 0,5 millimeter igjen på mest slitte sted og at alle servicer er gjennomført i henhold til bilens servicehefte. Gjelder ikke bruktimporterte biler,  kun biler importert av MMC Norge AS og solgt nye i Norge gjennom en autorisert Mitsubishi-forhandler etter 1.1.2015.