Garanti

Alle våre modeller testes svært grundig før de blir satt i produksjon. Deretter gjennomgår hver eneste bil omfattende og moderne sikkerhetskontroller på fabrikken for å sikre deg et bekymringsløst bilhold år etter år.

Vi håper du ikke får behov for vår garanti, men for å gi deg et mest mulig bekymringsfritt bilhold, har vi laget et garantisystem som er like pålitelig som våre biler.

Nybilgaranti

Inntil 7 år/140.000 km

En helt ny Mitsubishi er dekket av garantien i opptil 7 år eller 140.000 km, det som inntreffer først. Garantien gjelder fra stemplingsdato i servicehefte og forutsetter at bilen har gjennomført service på et autorisert servicepunkt i henhold til den aktuelle modellens serviceprogram.

Outlander PHEV 2018*-: 7 år/140.000 km

Øvrige modeller: 5 år/100.000km

Garanti

Deler og utstyr

Originale deler og tilbehør fra Mitsubishi Motors har 5 år eller 100.000 km garanti for fabrikkfeil. Garantien gjelder fra datoen produktet ble montert. Alt du trenger å gjøre er å vise frem fakturaen fra da produktet ble kjøpt og/eller montert, og forhandleren vil ta seg av resten. Dersom andre deler er blitt skadet pga fabrikkfeil på et produkt vil garantien også dekke dette. Ta kontakt med din forhandler for ytterligere detaljer.

Batterigaranti

Inntil 8 år/160.000km

Garanti mot fabrikasjonsfeil:

i-MiEV 2011-2016:                      5 år/ 100 000 km på fremdriftsbatteriet (det som først inntreffer)
i-MiEV 2017-:                               8 år/ 160 000 km på fremdriftsbatteriet (det som først inntreffer)

Outlander PHEV 2014-2015:     5 år/ 100 000 km på fremdriftsbatteriet (det som først inntreffer)
Outlander PHEV 2016-:             8 år/ 160 000 km på fremdriftsbatteriet (det som først inntreffer)

I tillegg garanterer Mitsubishi Motors at kapasiteten på fremdriftsbatteriet på EV-biler er 70% eller mer i perioden, på alle våre i-MiEV og PHEV uansett årsmodell inntil 8 år/160 000 km (det som først inntreffer).

Garanti mot gjennomrusting og lakkfeil

Inntil 12 års garanti mot gjennomrusting**. Under følgende vilkår og betingelser garanterer Mitsubishi Motors Europa (MME) at hvis karosserideler/-plater i din nye Mitsubishi med korrekt utført vedlikehold allikevel gjennomrustes fra innsiden av metallplaten, innen 12 år fra garantiens startdato, uansett kjørelengde, vil ethvert autorisert Mitsubishi-verksted reparere den gjennomrustede karosseridelen uten omkostninger.

Garanti mot lakk-feil er på 5 år eller 100.000 km, det som inntreffer først.

Rust på bremseskiver

Som en av få bilimportører i Norge dekker Mitsubishi Motors' garanti rust på bremskiver så lenge bilen er innenfor garanti. Dette forutsetter at bremseskivene ikke er nær utslitte, at de har mer enn 25% rust slik at bilen ikke ville gått gjennom periodisk kjøretøykontroll ("EU-kontroll"), og at alle servicer er gjennomført i henhold til bilens servicehefte.

Dette gjelder ikke bruktimporterte biler, kun biler importert av MMC Norge AS og solgt nye i Norge gjennom en autorisert Mitsubishi-forhandler etter 1.1.2015.

Bremseklosser dekkes ikke.

Kjøretur utenlands?

Selv om du kjører i andre land enn Norge, er du fortsatt dekket av vår garanti. Dersom uhellet skulle være ute har du fortsatt krav på å få utført garantireparasjoner på alle autoriserte Mitsubishi-verksteder i hele Europa. Påse at du har MAP-kort og nødvendig dokumentasjon i bilen til enhver tid. Dette må vises før nødvendige utbedringer kan påbegynnes.

Interessert i en Mitsubishi?