Informasjon om koronaviruset

Alle våre forhandlere holder åpent

Kjære kunde!

Dette er en krevende tid for oss alle. Koronaviruset har snudd hverdagen til mange opp ned. Dette er en periode vi må ta vare på hverandre og ta en felles dugnad for å hindre mer smitte. Våre forhandlere holder åpent, men må selvsagt ta de forholdsreglene som anbefales av helsemyndighetene til enhver tid. Vi må alle bidra på best mulig måte for å begrense smittefaren.

Vi har sammen med våre forhandlere iverksatt noen sikkerhetstiltak som skal gjøre ditt besøk så trygt og hyggelig som mulig.

Du er hjertelig velkommen på besøk til våre forhandlere, men i stedet for å håndhilse som vanlig, møter de deg med et par meters avstand og et stort smil. De er fortsatt like glade for å både se deg og hjelpe deg. Ingen ansatte som kan ha vært utsatt for smittefare, eller har symptomer som kan tyde på viruset, møter på jobb.

Generelt renhold

Illustrasjon: Vask

Renhold

Våre forhandlere skal sørge for at alle kontaktpunkter holdes rene til enhver tid.

Illustrasjon: Engangshansker

Engangshansker

På verkstedene benyttes engangshansker av mekanikere og andre som er i nærkontakt med bilens interiør.

Illustrasjon: Håndvask

Håndvask

Vi vektlegger selvsagt en ekstra god håndhygiene hos alle ansatte, og både håper og forventer at du som kommer på besøk gjør det samme. Antibac er lett tilgjengelig i lokalene.

Salg og verksted

Dersom du ønsker å prøvekjøre en bil, er dette fortsatt mulig og noe vi vet mange setter stor pris på, da dette er en naturlig og viktig del av et bilkjøp.

Illustrasjon: Vask

Prøvekjøring

Alle demobilene rengjøres godt på ratt og andre kontaktpunkter etter forrige prøvetur, slik at du får en fin og trygg opplevelse.

Illustrasjon: Kontrakt

Signeringer

Alle tilbud, inkludert finansiering, kan signeres elektronisk.

Illustrasjon: Bil

Levering av bil

Flere av våre forhandlere tilbyr å levere din nye bil hjem til deg, dersom det er ønskelig. Dette gjelder også for verkstedtjenester ved behov.
Kontakt din forhandler direkte.

Illustrasjon: Kontakt

Kommunikasjon

Dersom du ønsker å snakke med en selger, kundemottak eller verksted på telefon eller e-post, er dette selvsagt mulig. Sjekk kontaktinfo hos din nærmeste forhandler.

På vegne av våre forhandlere vil vi takke dere for felles innsats til å begrense smittefaren. Ikke nøl med å kontakte våre forhandlere direkte dersom det er noe du lurer på. De er tilgjengelig for deg.

Se også: Hvordan desinfisere bilen din