Mitsubishi Eclipse Cross ladbar hybrid

Mitsubishi Eclipse Cross ladbar hybrid kan nå prøvekjøres hos norske autoriserte Mitsubishi-forhandlere. Prisene starter fra kun kr 449.900 levert forhandler i Drammen, og vi har et fantastisk sommertilbud på leasing.

Mitsubishi Eclipse Cross ladbar hybrid har oppgradert design med nytt og elegant sportslig SUV-utseende og økt komfort. Foruten det moderne eksteriøret og det komfortable og smarte interiøret, sørger Super All Wheel Control (S-AWC) for svært god fremkommelighet og kontroll selv under vanskelige kjøreforhold. Les mer om kjøreegenskapene.

Oppgradert design

Eclipse Cross har betydelige forbedringer, og et elegant og sportslig SUV-utseende.

Fronten har fått et videreutviklet uttrykk av Mitsubishis Dynamic Shield-konsept, som er tenkt å symbolisere styrke og sikkerhet. En ny støtfangerbeskyttelse foran og et oppdatert lysoppsett kompletterer frontdesignet med et dristig og dynamisk utseende.

Den elegante og slanke silhuetten fortsetter bak, med en redesignet bakluke som gir et sofistikert SUV-uttrykk. Dette gir forbedret sikt bakover. Eclipse Cross' tredimensjonale baklykter strekker seg oppover og innover, og bidrar til utseendet med en stabil og bred tilstedeværelse. Den nye bakluken har en skarpt formet sekskantdesign, og blander den elegante stilen med en SUVs robusthet og pålitelighet. Les mer om eksteriørdesignet her.

Innvendig skaper et nytt sort interiør med sølvfarger og lys grå skinnseter et sofistikert utseende. Dørlister samsvarer med bilsetenes farge for å gi et sportslig interiør av høy kvalitet. Interiøret i Eclipse Cross innbyr til en behagelig kjøretur, og oppgraderingene på den nye modellen bidrar til dette. Les mer om interiøret her.

En gjennomtenkt førerplass

Et flott 8-tommers smarttelefonlink-lydanlegg leveres som standard. Dette gir føreren god oversikt over informasjonen og en meget enkel betjening. Skjermen er plassert plassert nærme føreren for enkel betjening. Den har i tillegg klassiske dreieknapper for rask og enkel betjening. Førerplassen er omgitt av flere praktiske oppbevaringsrom.

Velkjent Outlander-teknologi

Eclipse Cross ladbar hybrid bygger videre på suksessen til Outlander PHEV, verdens mest solgte plug-in hybrid. Eclipse Cross er utstyrt med samme twin-motor 4WD hybridsystem. Systemet er naturligvis modifisert spesifikt for størrelsen og vekten til Eclipse Cross-chassiset. Den unike ladbar hybrid-arkitekturen består av to kraftige elektriske motorer; en foran og en bak. I tillegg har den et fremdriftsbatteri med stor kapasitet og en 2,4-liters MIVEC-motor. Bilen har et oppsett som gir rask, trinnløs og god akselerasjon.

Systemet tilpasser automatisk basert på tre ulike kjøremoduser som passer til forskjellige forhold: EV, seriehybrid eller parallelhybrid.

Kjøreglede

Det intelligente firehjulsdriftsystemet S-AWC (Super All Wheel Control) passer på kraftoverføring til hvert hjul. Resultatet er meget god fremkommelighet, optimal håndtering av svinger og i tillegg bedre stabilitet selv under krevende kjøreforhold.

Eclipse Cross kombinerer SUV-allsidighet med et dristig design, og har vunnet flere globale priser, inkludert Good Design Award i 2020.