Nye Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Den nye ladbare hybriden ECLIPSE CROSS PHEV kommer for salg hos norske autoriserte Mitsubishi-forhandlere tidlig i 2021.

Nye Eclipse Cross PHEV ladbar hybrid har oppgradert design med nytt og elegant sportslig SUV-utseende og økt komfort. Foruten det moderne eksteriøret og det komfortable og smarte interiøret, sørger Super All Wheel Control (S-AWC) for svært god fremkommelighet og kontroll selv under vanskelige kjøreforhold.

Oppgradert design

Den nye Eclipse Cross PHEV har betydelige forbedringer, og et elegant og sportslig SUV-utseende.

Fronten har fått et videreutviklet uttrykk av Mitsubishis Dynamic Shield-konsept, som er tenkt å symbolisere styrke og sikkerhet. En ny støtfangerbeskyttelse foran og et oppdatert lysoppsett kompletterer frontdesignet med et dristig og dynamisk utseende.

Den elegante og slanke silhuetten fortsetter bak, med en redesignet bakluke som gir et sofistikert SUV-uttrykk. Dette gir forbedret sikt bakover. Eclipse Cross PHEV sine tredimensjonale baklykter strekker seg oppover og innover, og bidrar til utseendet med en stabil og bred tilstedeværelse. Den nye bakluken har en skarpt formet sekskantdesign, og blander den elegante stilen med en SUVs robusthet og pålitelighet.

Innvendig skaper et nytt sort interiør med sølvfarger og lys grå skinnseter et sofistikert utseende. Dørlister samsvarer med bilsetenes farge for å gi et sportslig interiør av høy kvalitet. Interiøret i Eclipse Cross PHEV innbyr til en behagelig kjøretur, og oppgraderingene på den nye modellen bidrar til dette.

Smart interiørdesign

Et nytt 8-tommers smarttelefonlink-lydanlegg (SDA) leveres som standard. Dette gir føreren bedre oversikt over informasjonen og en enklere betjening. Skjermen har blitt flyttet nærmere føreren og passasjeren i forsetet for enkel bruk, og inneholder nå volum- og dreieknapper for rask og enkel betjening. Berøringsplaten som tidligere ble brukt til flere funksjoner er fjernet for å gi mer lagringsplass i midtkonsollen.

Miljøvennlige og dynamiske ytelser

Nye Eclipse Cross PHEV bygger videre på suksessen til Outlander PHEV, verdens mest solgte plug-in hybrid. Eclipse Cross PHEV er utstyrt med samme twin-motor 4WD PHEV-system. Systemet er naturligvis modifisert spesifikt for størrelsen og vekten til Eclipse Cross-chassiset. Den unike PHEV-arkitekturen består av 2 kraftige elektriske motorer; en foran og en bak. I tillegg har den et fremdriftsbatteri med stor kapasitet og en 2,4-liters MIVEC-motor. Bilen har et oppsett som gir rask, trinnløs og god akselerasjon.

Systemet tilpasser automatisk basert på tre ulike kjøremoduser som passer til forskjellige forhold: EV, seriehybrid eller parallelhybrid.

Kjøreglede

Mitsubishi Motors S-AWC-system leverer stabil håndtering og presis kontroll, noe som gir føreren sikkerhet og fremkommelighet under alle forhold. Et finjustert hjuloppheng sammen med oppgraderte bakdempere gir klar forbedring i manøvrering av bilen.

Eclipse Cross kombinerer SUV-allsidighet med et dristig design, og har vunnet flere globale priser, inkludert Good Design Award i 2018 og RJC Car of the Year i 2019.