Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.
 • Pajero med SUPER SELECT 4WD

  5 GODE GRUNNER

  1. Overlegne egenskaper i sin klasse
  2. Super Select 4WD
  3. 190 hk/441 nm kraft
  4. 3500 kg tilhengervekt
  5. Mye bil for pengene
 • Pajero:

  Loading

  Pris fra:

  483 300kr

  Pajero 5dørs Invite varebil 2-seter 3.2-190 DI-D automat

  Pris fra 483 300kr

  Veiledende pris levert forhandler i Drammen inklusive leveringskostnader. Frakt til forhandler utenfor Drammen kommer i tillegg.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

 • Brosjyrer og priser

 • Forhandlersøk 11112014

  Finn forhandler

  Liker du denne modellen? Bruk linken under til å finne din nærmeste forhandler.

Les mer
 • EKSTERIØR

     
  DESIGN-8

  DESIGN-9  DESIGN-10 

  TAKSTATIV

  Hvis du trenger enda mer plass enn den du finner i den romslige kupéen, har Pajero maksimal taklast på 100 kg. Takstativ er standardutstyr.

  RESERVEHJUL

  På grunn av de avanserte hjulopphenget og ønske om størst mulig varerom, er reservehjulet plassert på bakdøren. Reservehjulet er godt kamaflert med et fargeavstemt reservehjulsdeksel.

  LETTMETALLFELGER

  Samtlige varianter har 18" lettmetallfelger som standard. Dekkdimensjonen er 265/60R18 og felgstørrelsen 7.5J.

  INTERIØR 

   
  DESIGN-6

  DESIGN-1  DESIGN-2 

  SPEIL

  Sidespeilene har intergrerte retningslys. På Intense og Instyle+ kan sidespeilene felles inn elektrisk, samt at de har defrosterfunksjon.

  OVERSIKT OG KONTROLL

  Du merker med en gang du setter deg inn bak rattet den gode oversikten og kontrollen. Alt fra utsikten ut av vinduene til høy-kontrast instrumentpanelet og tilgjengelige brytere på rattet og hendler og knapper ellers på dashbordet, senterkonsollen og midtkonsollen.

  INSTRUMENTPANEL

  Det er lagt mye i belysning i Pajero. For eksempel instrumentpanelet som er av høy-kontrasttypen. I kabinen ellers er belysningen behagelig og innbydende. 


  DESIGN-5

  DESIGN-3  DESIGN-4 

  MULTIFUNKSJONSRATT

  Intense og Instyle+ har skinntrukket multifunksjonsratt. Herfra kan du styre musikkanlegget, cruise control og handsfree telefonsystemet via Bluetooth. 

  MMCS

  Mitsubishi Multikommunikasjonssystemet har et trykkfølsomt display som i tillegg til å vise kart og musikkstyring også viser kjørecomputer informasjon som tid, dato, utvendig temperatur, høyde, barometrisk trykk, og snitthastighet, drivstofforbruk og gjenværende kjøredistanse, mm.

  TO-SONE KLIMAANLEGG

  Alle modeller har automatisk klimaanlegg foran. Det er også et eget manuelt klimaanlegg bak, her er kontrollene plassert slik at passasjerene i andre seterad kan styre temperatur og viftehastighet.

 •  EURO5B

  4WD EGENSKAPER

   
  euro-b.jpg

  TECHNOLOGY-1

  EURO5B

  Pajero møter EUs krav til utslipp. Euro 5b motorer bidrar til å reduseres utslipp av nitrogenoksidpartikler (NOx) og dieselpartikler (PM) som er skadelig for helse og miljø.
   

  ALL WHEEL CONTROL

  Firehjulsdrift/ fremkommelighet er en av våre kjerneverdier. AWC innebærer en kombinasjon av innovative systemer innen ytelser og veigrepskontroll uavhengig til hvert hjul for å g føreren maksimal kontroll på ethvert underlag. I Pajero finner du det elektronisk kontrollerte Super Select 4WD-II systemet satt opp med ASTC (Aktiv Stabilitetskontroll og Traction kontroll (anti-spinn)) og AWC gir utrolig veigrep og kjøreglede. Velg enkelt hvilken kjøremodus du ønsker og Pajero sikrer kontroll de vanskeligste kjøreforhold.  


  SS4-II er det mest imponerende og sofistifikerte 4WD-systemet Mitsubishi noen gang har utviklet. Med dette kan du skifte fra drivstofføkonomisk 2WD til 4WD under fart helt opp til 100km/t – perfekt når underlaget plutselig endrer seg.
  Når underlag og terreng blir skikkelig røft kan du låse senterdifferensialen for maksimal trekkraft på alle fire hjul. For den ultimate off-road kjøringen velger du reduksjonsgiret, noe som gjør at Pajero kan takle de bratteste bakkene, den dypeste snøen eller tykkeste gjørmen. Super Select 4WD (SS4-II) gir deg det aller beste.


  KRAFT OG KJØREEGENSKAPER
  TECHNOLOGY-2 TECHNOLOGY-3  TECHNOLOGY-4

  SUPER SELECT 4WD (SS4-II)

  SS4-II er et av de mest imponerende og sofistikerte 4WD-systemet Mitsubishi noen gang har utviklet. Med dette kan du skifte fra drivstofføkonomisk 2WD til 4WD i hastigheter helt opp til 100 km/t, perfekt når underlaget plutselig endrer seg.
  Når underlag og terreng blir skikkelig røft kan senterdifferensialen låses for maksimal trekkraft på alle fire hjul.
  For det ultimate off-road kjøringen velger du reduksjonsgiret, noe som gjør at Pajero kan takle de bratteste bakkene, den dypeste snøen eller den tykkeste gjørmen. Super Select 4WD gir deg det aller beste.

  AVANSERT UAVHENGIG HJULOPPHENG

  Hjuloppheng med doble triangelarmer foran og multilink bak, kombinert med spiralfjærer sørger for at alle hjul er uavhengig opphengt og avfjæres fritt i forhold til hverandre. Dette gir sikker og kontrollert kjøring uansett underlag.

  pajero-engine.jpg

  TILHENGERVEKT

  Pajero har nok styrke og muskler til å dra tilhenger på opptil 3500 kg.  3.2-LITER DI-D PÅ 200 HK OG 441 NM

  En avansert 3,2 liter Direct Injection Diesel (DI-D) Common Rail motor gir Pajero nok kraft til å ta seg frem hvor som helst, raskt, smidig og stille. Med dieselpartikkelfilter reduseres eksosutslippsnivået betydelig.

 •  ROMSLIG

  FLEKSIBLE SETELØSNINGER

  ROCKFORD ACOUSTIC DESIGN AUDIO SYSTEM

  plentyofspace-pajero.jpg COMFORT-3

  COMFORT-2

  I alle Pajeros rader med seter, vil du finne god plass til å strekke deg ut og slappe av. Du kan også enkelt forvandle Pajero fra en 2-seter med store lastemuligheter til en 5-seters off-roader.

  Pajeros tredje seterad kan raskt plasseres under gulvet og andre seterad foldes sammen og vippes frem, slik at et flatt lasterom med generøs bagasjeplass blir tilgjengelig. Hodestøttene kan stues bort under setene for å maksimere varerommmet. Den tredje seteraden kan også fjernes helt slik at man får plassen under gulvet bakerst som et ekstra varerom.

  Pajero Instyle+ rommer et førsteklasses lydanlegg, spesialdesignet for Pajero av Rockford Corporation. Du er omgitt av 12 optimalt plasserte høyttalere og får den absolutt beste og mest spektakulære lydopplevelse som er å oppdrive i en bil. Bak er det plassert en basshøyttalere som gir deg dyp og kraftig basslyd, mens de øvrige høyttalerne lar lyden strømme jevnt ut i kupéen.

  NAVIGASJONSSYSTEM OG RYGGEKAMERA

     
  COMFORT-1

     

  Navigasjonsfunksjonen i det imponerende Mitsubishi Multikommunikasjonssystemet i Instyle+ viser deg veien på en høyoppløselig trykkfølsom fargeskjerm. Skal du rygge vil skjermen vise deg bilder fra et ryggekamera bak på bilen, og lukeparkeringen vil gå som en lek.

     

 • HØYERE SITTEPOSISJON 

  XENONLYS

  ASTC MED BREMSEASSISTANSE

  SAFETY-6
   
  SAFETY-1  SAFETY-7 

  Høy sittestilling gjør at bilføreren i god tid oppdager hindringer i veien.

  Xenon hovedlys gir økt lysstyrke og bedre sikt sammen med individuelle lyktespylere og automatisk høyderegulering.

  Active Stability og Traction Control er Pajero virkelig unike sikkerhetssystem. Det regulerer bremsekraften individuelt til alle hjul ved kurvekjøring og sikrer kjøretøyets stabilitet. Systemet opprettholder optimal veigrep under alle kjøreforhold, både på veien og ved off-road kjøring. ASTC forhindrer at hjulene spinner på glatt underlag og minimerer risikoen for skrens i svinger som følge av høy hastighet. Bremseassistanse øker bremsetrykket ved nødbremsing, og hjelper deg til en raskere og sikrere bremsing.

  MULTI-FUNKSJON ABS MED EBD

  PASSIV SIKKERHET

   
  SAFETY-5  SAFETY-4

  SAFETY-3 


  I Pajero finner du ABS bremser tilpasse elektronisk bremsekraftfordeling EB (Electronic Brake-force Distribution) som jevn og effektivt fordeler bremsekraften til hvert enkelt hjul uavhengig av hvor mange personer det er i bilen, hvor tungt lastet bilen er eller hvordan kjøreunderlaget er. Dette gir deg maksimal bremseeffekt og kjørestabilitet.

  SIKKERHETSKAROSSERI

  Pajeros sikkerhetsforsterkede selvbærende RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) karosseri med innebygget ramme gir en avstivet struktu. Støtabsorberende soner tar opp kollisjonsenergien ved sammenstøt og beskytter passasjerene.

  ISO-FIX OG SIKKERHETSBELTER MED FORSTRAMMING OG KRAFTBEGRENSNING

  Andre seterad har ISO-FIX innfesting for barnestoler ved vindusplassene for rask, enkelt og sikker innfesting av barnestoler. Sikkerhetsbeltene foran har forstrammings- og kraftbegrensningsfunksjon for å gjøre belastningen på kroppen så liten som mulig ved sammenstøt. 

    pajero-airbag.jpg

  pajero-airbag.jpg

  pajero-airbag.jpg

  KOLLISJONSPUTER

  I tilfelle sammenstøt er Pajero utstyrt med to-trinns kollisjonsputer foran, samt sidekollisjonsputer og gardintype kollisjonsputer som dekker sidene i første og andre seterad.

  FJERNLYSASSISTENT

  Pajero har kamerasensor som kontinuerlig overvåker trafikken foran, denne senosoren måler lysstyrken til både for- og baklys på bilene foran. Ved kjøring i mørket vil Pajero automatisk dimme bilens fjernlys dersom den oppdager en bil foran, enten den kjører i samme retning eller er møtende. Den skifter automatisk til fjernlys igjen når sensoren ikke oppdager lys. Fjernlysassistenten gir sikrere og mer komfortabel kjøring fordi føreren kan vie mer av sin oppmerksomhet til kjøringen og trafikkbildet ellers. 

  LED KJØRELYS

  Pajero er utstyrt med LED kjørelys foran for økt synlighet. 

 • DAKAR RALLY 

     

  1983

  Heritage-1-1

  1984

  Heritage-2

  1985

  Heritage-3

  1986

  Heritage-4

  1987

  Heritage-5

  1988

  Heritage-6

  1989

  Heritage-7

  1990

  Heritage-8

  1991

  Heritage-9

  1992

  Heritage-10

  1993

  Heritage-11

  1994

  Heritage-12

  1995

  Heritage-13

  1996

  Heritage-14

  1997

  Heritage-15
   

  1998

  Heritage-16

  1999

  Heritage-17

  2000

  Heritage-18
   

  2001

  Heritage-19

  2002

  Heritage-20

  2003

  Heritage-21

  2004

  Heritage-22

  2005

  Heritage-23

  2006

  Heritage-24 

  2007

  Heritage-25

  2008

  Heritage-26

   

  OVER 70 ÅR MED 4X4 TEKNOLOGI 

     

  HERITAGE-2

  Vår første firehjulsdrevne prototyp, PX-33 ble bygget i 1937 og siden da har vi fortsatt å utvikle 4x4 modeller med avansert teknologi som foreksempel det velutprøvde Super Select 4WD systemet i Pajero. Første generasjon Pajero ble introdusert i 1982. Dagens fjerde generasjon har samme robuste uttrykk, men den fremstår gjennom evolusjon som en mer raffinert bil for å imøtekomme og overgå vår tids ønsker og krav.

Les mer

Les mer
 • maintenance-model.jpg

  service
  &
  vedlikehold

  best mulig service

  Det er viktig for oss å kunne tilby den beste servicen som mulig. For å sikre dette har alle våre autoriserte Mitsubishi-verksteder godt opplærte og utstyrte medarbeidere som benytter seg av Mitsubishi originaldeler. Vi har prisgaranti for å sikre at bilen din får best mulig oppfølging

 • service-model.jpg

  Gratis veiassistanse

  24 timer i døgnet, 7 dager i uken

  Som et synlig bevis på våre forpliktelser og vår tillit til produsentenes kvalitet, får du medlemskap i MAP i 5 år når din nye bil registreres. MAP står for Mitsubishi Assistance Package, og med et MAP-medlemskap i lommen er du garantert mobilitet i over 30 land i Europa.