Interiør

Mitsubishi ASX PHEV har god plass, høy komfort og all teknologien du trenger.

INTERIØR OG BAGASJEROM

Plass til fem personer og bagasje

Mitsubishi ASX PHEV har en bred bakluke som gjør lasting og lossing enkelt. Med fem personer i bilen er det fortsatt opptil 358 liter lasterom, med 69 liter ekstra når baksetet skyves fremover.

STILIG OG ALLSIDIG INTERIØR

Enkelt å transportere større gjenstander

Baksetet har en enkel utløserknapp for å felle ned seteryggen dersom du skal transportere større gjenstander. Bakseteryggen er nedfellbar (1/3 +2/3). Skyv hele baksetet fremover for enda mer lasteplass.

UTVALG AV INTERIØRSTOFFER ELLER SKINN

Din komfort er vår prioritet

Setene i ASX er designet for maksimal støtte. Interiøret er tilgjengelig i slitesterkt stoff og har detaljerte sømmer. For en ekstra følelse av luksus, kan du velge skinn. Du har også mulighet for elektrisk justerbart førersete med manuell korsryggstøtte.

10'' DIGITALT FØRERDISPLAY

Tilpass skjermen

Foran føreren er det et multiinformasjonsdisplay i farger. Det gir deg all oppdatert informasjon, kjøremodus og mer. Du kan tilpasse skjermen slik at den visningen er akkurat slik du vil ha den.

TILKOBLING

9,3'' SKJERM SMARTTELEFON-LINK DISPLAY LYD [SDA]

Alle favorittappene dine på skjermen

SDA er bilens infotainmentskjerm sentret i bilens dashbord. Den kan også bli en utvidelse av smarttelefonen din via Android Auto™ eller Apple CarPlay™. Ved å koble smarttelefonen til bilens skjerm, kan du få tilgang til kompatible apper på telefonen via SDA.

TRÅDLØS LADING

Praktiske detaljer som gjør livet enklere

En av funksjonene vi tror du vil like er den trådløse ladematten. Bare plasser smarttelefonen på ladeområdet og ladingen vil starte.

BOSE AUDIO SYSTEM

Teknologi for rikere lydbilde

Bose® Premium Audio System har ni høyttalere, inkludert en Fresh Air Subwoofer (FAS), plassert i bagasjerommet som leverer Boses berømte rike, lavfrekvente lyd uten å ofre lasteplass.

FLERE FUNKSJONER FOR EN KOMFORTABEL KJØRETUR

Vi har tenkt på alle detaljene, for å sikre at hver tur du tar er så komfortabel som mulig.

MULTI-SENSE INTERIØR

Atmosfære tilpasset ditt humør

For å skape en behagelig atmosfære, ikke bare for sjåføren, men også for passasjerer, har Mitsubishi ASX detaljer som blant annet komfortable seter, justerbare interiørbelysningsdetaljer og et godt lydsystem.

OPPVARMEDE SETER OG RATT

Små detaljer som får deg til å smile

Med et enkelt trykk på en bryter, varmes rattet opp for maksimal komfort, og i den kalde årstiden er det ingenting som slår et godt, varmt sete.
Mitsubishi ASX PHEV har oppvarmede seter for både fører og passasjerer.

PANORAMASOLTAK

Fyll kupeen med lys

Panoramataket har 4 innstillinger å velge mellom, slik at du kan justere det etter dine ønsker. Et panoramatak gir mer sollys til kupeen.

MITSUBISHI ASX PHEV

Vil du lære mer om sikkerhetsteknologien i ASX? Gå til Sikkerhet.