Sikkerhet

Mitsubishi ASX PHEV er utstyrt med det siste innen intelligente systemer som bidrar til tryggere kjøring og beskytter deg og passasjerene dine uansett hvor du drar.

MI-PILOT

Mitsubishis avanserte førerassistansesystem

Dette systemet kombinerer adaptiv cruisekontroll [ACC] (holder avstanden til kjøretøyet foran) med aktiv filholderassistent [LCA] (holder deg sentrert i kjørefeltet) for ekstra komfort og sikkerhet på lange turer.

Frontkollisjonsvarsel med bremseassistanse [FCM] / Aktiv nødbremseassistent

Aktiv bruk av bremsene for å unngå fare

Ved hjelp av innebygd radar og et frontkamera bedømmer FCM-systemet avstanden til kjøretøyet, fotgjengeren eller syklisten foran (stillestående eller i bevegelse). Hvis det er fare for kollisjon og føreren bremser, men ikke nok for å unngå sammenstøt, vil systemet gi en advarsel og aktivt bremse ytterligere. Hvis dette ikke er nok eller det ikke bremses nok fra førerens side, bremser systemet automatisk din ASX.

AVSTANDSADVARSEL

Full kontroll på avstanden til kjøretøyet foran

Ved hjelp av innebygd radarinformasjon informerer denne funksjonen føreren om tidsintervallet mellom din ASX og kjøretøyet foran, slik at sikker avstand mellom de to kjøretøyene kan opprettholdes.

BLINDSONEVARSLING [BSW]

Bli advart hvis et kjøretøy er i blindsonen din

Blindsonevarsling fungerer ved å oppdage et objekt i bevegelse (biler, motorsykler osv.) i førerens blindsone (opptil 5 meter fra kjøretøyets bakside og sider). Hvis systemet identifiserer et objekt, blinker et LED-lys på det utvendige speilet på den aktuelle siden av kjøretøyet.

FILVARSLER [LDW] og FILHOLDERASSISTENT [LKA]

Hjelper aktivt med å holde deg i kjørefeltet

Dette systemet identifiserer linjene på veien. Hvis kun LDW er aktivert, når en av linjene er krysset uten at føreren slår på indikatoren, vil systemet advare føreren gjennom fysisk tilbakemelding i rattet. Hvis kun LKA er aktivert, vil systemet i stedet for bare å advare føreren aktivt kontrollere styringen for å hjelpe føreren med å holde seg i kjørefeltet.

MITSUBISHI ASX PHEV

Hva vil du gjøre videre?