Interiør

Space Star er utstyrt med et 60:40 nedfellbart baksete som gir fleksible løsninger som kan tilpasses passasjerer, bagasje og til og med flatpakkede møbler. 

Fleksible seteløsninger

Plass til hele gjengen

Setene er laget med tanke på at du skal sitte komfortabelt og ha god sikt. De gir god støtte til ryggen, og du har bra med plass i høyden og til beina. Baksetet er nedfellbart for de gangene du trenger ekstra plass.

Funksjonelt design

Designet for deg

Vi bruker mye tid på å tilpasse alle detaljer for deg og måten du bruker bilen på. Vi har plassert koppholdere både foran og bak til morgenkaffen din, du har store dørlommer med flaskeholdere foran, og til og med en praktisk krok til posene dine.

Multifunksjonsratt

Hendene på rattet, øynene på veien

Kontroller for lydanlegget og Bluetooth® hands-free mobiltelefonsystem er beleilig plassert på rattet slik at du kan holde fokus på veien.

Lydanlegg

Din musikk, på din måte

Vi vet at musikk er viktig for deg, så enten du hører på radio eller dine egne spillelister, gir Space Star deg mange muligheter. Radio, CD-spiller og USB-uttak er lett tilgjengelig i senterpanelet. Anlegget har en innebygd equalizer, som er innstilt spesifikt for Space Star slik at du kan nyte bedre og mer behagelig akustikk.

Lys i mørket

Semi-høykontrast instrumentpanel

Vi har gjort speedometeret større og enklere å lese, og instrumentpanelet er alltid opplyst. Du kan selv justere lysstyrken, så du kan tilpasse etter lysforhold og egne preferanser.

Space Star

Gå videre for å lese mer om sikkerhetsfunksjonene i Space Star.