Sikkerhet

Uansett om du kjører ti eller tusen kilometer i uken; sikkerhet har førsteprioritet og Space Star leverer på høyeste nivå.

Lettvekstkarosseri

Lav vekt, høy kollisjonssikkerhet

Karosseriet på Space Star er ekstremt robust og lett, takket være bruk av høyfaste stålplater som også bidrar til økt kollisjonssikkerhet.

7 kollisjonsputer

Alle sitter trygt

For å gi deg og passasjerene dine mest mulig trygghet hvis en kollisjon skulle inntreffe, er Space Star utstyrt med syv kollisjonsputer. Dette inkluderer frontkollisjonsputer, sidekollisjonsputer foran, knekollisjonspute for fører og gardintype kollisjonsputer.

Forstrammere

Stramme tøyler

Forstrammerne på setebeltene i forsetene vil automatisk stramme beltene ved en frontkollisjon. Dette bidrar til å holde tilbake fører og passasjer for å redusere kraften når airbagene løses ut. 

Aktiv stabilitetskontroll (ASC)

Hjulene godt plantet på bakken

Hvis hjulene mister festet bruker ASC sensorer for å automatisk regulere bremse- og motorkraft til hvert enkelt hjul slik at bilen opprettholder god stabilitet og optimalt veigrep. Ved en brå unnamanøver, minimerer ASC ustabile bevegelser som over- og understyring. Under glatte forhold kobles TCL-systemet (Traction Control) inn og bremser hjulspinn.

ABS med bremseassistent (EBD)

Bremsesystem med bremseassistent

Under hard nedbremsing vil ABS-systemet forhindre at ett eller flere hjul låses, slik at fører beholder kontroll og mulighet for styring. Space Star har også bremseassistenten EBD som fordeler bremsekraften til hvert enkelt hjul etter hva som er mest hensiktsmessig for å sikre den mest effektive bremsingen.

Bakkestartsassistent (HSA)

Det er i motbakke det går oppover

Med bakkestartassistent er det enkelt å starte i motbakke. Når systemet oppdager en helning, vil systemet automatisk holde på bremsen til du slipper clutchen, eller går fra brems til gasspedal på automat.

Dekktrykksensor (TPMS)

Perfekt trykk

TMPS benytter seg av sensorer i hjulene for å overvåke lufttrykket i dekkene. En varsellampe på instrumentpanelet lyser dersom lufttrykket synker i ett eller flere av dekkene.