Elbil fra Mitsubishi

Elbiler har blitt svært populære for leasing og kjøp de siste årene. I takt med økt miljøbevissthet og ikke minst alle de økonomiske fordelene i form av avgifter og bompenger, har elbilen blitt en favoritt for flere og flere. Uten utslipp, uten drivstoff og med avgiftsfritak kommer elbilen ofte best ut økonomisk.

I Mitsubishi har vi i dag én ren elbil, i-MiEV. i-MiEV var den første masseprodusere elbilen som ble solgt i Norge. i-MiEV er fortsatt et godt valg, har kort leveringstid og meget lav pris.

Les også: elbil eller ladbar hybrid- hva skal du velge?

Ulike typer elektrifiserte biler

EV
Electric Vehicle. En bil som drives av én eller flere elmotorer som får strøm fra en batteripakke.

HV
Hybrid Vehicle. En bil som drives av en kombinasjon av en eller flere elmotorer fra en batteripakke, og en bensin- eller dieselmotor. HV-biler kan ikke lades fra en ekstern strømkilde.

PHV
Plug-in Hybrid Veichle. Hybridbil som drives av en kombinasjon av en elektrisk motor og en bensin- eller dieselmotor. PHV-biler kan ikke lades gjennom bensin- eller dieselmotoren.

PHEV
Plug-in Hybrid Electric Vehicle. PHEV er en ladbar hybridbil som kan kjøres med elmotor(er) og en bensin- eller dieselmotor. Fremdriftsbatteriet lades opp med motoren som et aggregat, eller ved en ladestasjon (et 220V/ 10A strømuttak eller hurtigladestasjon som en elbil). 

Les mer om hybrid og forskjellene på hybrid og ladbar hybrid

i-MiEV

i-MiEV er den perfekte bybil, eller som bil nummer to. Liten i størrelse, billig i drift og innkjøp - i-MiEV passer aller best for hverdagskjøring som å handle dagligvarer, hente/levere unger på skole/barnehage og å kjøre til og fra jobb. Med 105 km elektrisk rekkevidde (WLTP) kommer elbilen i-MiEV godt med i hverdagen.

Eclipse Cross ladbar hybrid

Den nye ladbare hybriden Eclipse Cross kommer for salg hos norske autoriserte Mitsubishi-forhandlere tidlig i 2021.

Les mer om Eclipse Cross PHEV

Outlander PHEV

Outlander PHEV er en ladbar hybrid med to elektriske motorer og en bensinmotor. Ladbare hybrider har de siste årene blitt veldig populære i Norge, da de kan kjøres på langtur med bensinmotoren, og kjøre på ren elektrisitet i hverdagen. Outlander PHEV er bygget som en elbil fra bunnen, i motsetning til de fleste andre ladbare hybrider. Outlander PHEV har mulighet for hengerfeste og kan trekke henger på hele 1.500 kg.

Les mer om Outlander PHEV