Cookies brukes til måling, annonsering og optimalisering. Ved å fortsette å bruke vår hjemmeside aksepterer du samtidig vår bruk av cookies.

 • Service og support

  warrenty-3
  Garantibetingelser

  Vi ønsker at du skal ha stor glede av din nye Mitsubishi, og vi har brukt mange års erfaring og moderne teknologi på å forsikre at ingenting skal ødelegge gleden.

  Vi håper at du ikke får behov for vår garanti, men for å gi deg ro i sjelen, har vi laget et garantisystem som er like pålitelig som våre bilmodeller.

  Din Mitsubishi er laget av de beste og sterkeste materialer og sammensatt med presisjon og dyktighet. Vi tester våre modeller i de tøffeste klimaer i verden før de blir satt i produksjon. Deretter blir hver eneste bil testet i de mest moderne sikkerhetskontroller på fabrikken for å sikre deg et bekymringsløst bilhold år etter år.

  Nybilgarantien dekker inntil 7 år/140.000 km

  Garantiperiode: En helt ny Mitsubishi er dekket av garantien i 5 år eller 100.000 km (Outlander PHEV 18 modell er fra 1. januar 2018 er dekket 7 år/140.000 km), det som inntreffer først. Garantien gjelder fra stemplingsdato i servicehefte og forutsetter at bilen har gjennomført service på et autorisert servicepunkt i henhold til den aktuelle modellens serviceprogram.

  Deler og utstyr: Originale deler og tilbehør fra Mitsubishi Motors har 5 år eller 100.000 km kjørelengde for fabrikkfeil. Garantien gjelder fra datoen produktet ble montert. Alt du trenger å gjøre er å vise frem fakturaen fra da produktet ble kjøpt og/eller montert og forhandleren vil ta seg av resten. Dersom andre deler er blitt skadet pga fabrikkfeil på et produkt vil garantien også dekke dette. Ta kontakt med din forhandler for ytterligere detaljer.

  Batterigaranti

  Garanti mot fabrikasjonsfeil:

  i-MiEV 2011-2016:                    5 år/ 100 000 km på fremdriftsbatteriet (det som først inntreffer)
  i-MiEV 2017-                            8 år/ 160 000 km på fremdriftsbatteriet (det som først inntreffer)

  Outlander PHEV 2014-2015:     5 år/ 100 000 km på fremdriftsbatteriet (det som først inntreffer)
  Outlander PHEV 2016-             8 år/ 160 000 km på fremdriftsbatteriet (det som først inntreffer)

  I tillegg garanterer Mitsubishi Motors at kapasiteten på fremdriftsbatteriet på EV-biler er 70% eller mer i perioden, på alle våre i-MiEV og PHEV uansett årsmodell inntil 8 år/160 000 km (det som først inntreffer).

  Gjennomrusting

  Inntil 12 års garanti mot gjennomrusting. Under følgende vilkår og betingelser garanterer Mitsubishi Motors Europa (MME) at hvis karosserideler/-plater i din nye Mitsubishi med korrekt utført vedlikehold allikevel gjennomrustes fra innsiden av metallplaten, innen 12 år fra garantiens startdato, uansett kjørelengde, vil ethvert autorisert Mitsubishi-verksted reparere den gjennomrustede karosseridelen uten omkostninger.

  Merk: Rust/korrosjon som ikke har ført til perforering (gjennom-rustning) av karosseriplater samt lakkdefekter behandles i henhold til lakk-garanti-bestemmelsene.

  Garanti mot lakk-feil: 5 år eller 100.000 km, det som inntreffer først.

  Kjøre utenlands?

  Du er fortsatt dekket av vår garanti. Dersom uhellet skulle være ute har du fortsatt krav på å få utført garantireparasjoner på alle autoriserte Mitsubishi-verksteder i hele Europa. Påse at du har MAP-kort og nødvendig dokumentasjon i bilen til enhver tid. Dette må forevises før nødvendige utbedringer kan påbegynnes.

 • Vedlikehold og service - Mitsubushi

  Serviceinformasjon

  Trenger du mer informasjon vedrørende service? Din forhandler kan fortelle deg mer.

Kontakt en forhandler for service