Interiør

Vi ville at ASX skulle være en praktisk og allsidig bil. Den har plass til fem voksne, rikelig med bagasjeplass, og den leveres med en rekke moderne funksjoner som standard.  

Bagasjeplass

Plass til det meste

ASX har et av de største bagasjerommene i sin klasse. Med 406 liters bagasjerom og plass til fem passasjerer er ASX den perfekte turkamerat. Har du behov for mer plass får du hele 1219 liter vareromskapasitet med baksetene foldet helt frem. Bagasjerommet er bredt nok til å romme større gjenstander og et lavt bagasjeromsgulv gjør det dessuten enkelt å laste bagasje inn og ut. Under gulvet finner du et skjult rom som gjør det enkelt å stable i flere nivåer.

Smartphone Link Display Audio (SDA)

Utvid horisonten

SDA er en trykkfølsom skjerm som er kompatibel med smarttelefonen din. SDA gjør at du kan bruke Android Auto eller Apple CarPlay til å integrere mobilen i bilens system. Da kan du bruke Spotify, Google Maps og andre apper. Du kan også selvsagt ringe, ta imot anrop og sjekke svareren hands free, så du kan ha fullt fokus på veien.

Panorama soltak

Sol ute, sol inne

Panorama soltaket skaper en helt egen atmosfære, fin utsikt, og gjør at bilen føles både lysere og romsligere. Du har til og med en innebygget elektrisk persienne, hvis solen skulle bli litt for pågående.

Setedesign

Sitt godt

Setene er formet etter kroppen, gir meget god støtte til ryggen, og har bra plass i høyden og til beina. ASX er tilgjengelig med elektrisk justerbart førersete, og oppvarmede forseter er standard.

Multifunksjonsratt

Finger’n på pulsen

Smarttelefonen og andre favorittenheter kan enkelt kobles og styres fra rattet, så blir det lettere å holde øynene på veien.

Multi-information Display

Informasjonen du trenger, når du trenger den

Få all informasjonen du trenger: Drivstofføkonomi, kjørelengde, varsler og mye mer. All informasjonen er kun et tastetrykk unna.

Oppbevaring

Plass til ting og tang

Sidelommene i frontdørene og gulvkonsollen har flaske- og koppholdere. I tillegg har du USB-inngang og 12V strømuttak i midtkonsollen.

asx

Gå videre og les mer om ASX sine sikkerhetsfunksjoner