Kjøreopplevelsen

Vi designet ASX som en hverdagsbil. Den er lett å kjøre, har lave driftskostnader og gode kjøreegenskaper.

Høy kjørestilling

Hovmesterblikk på veien

Fordi ASX er en kompakt SUV, sitter du høyere når du kjører. Det gir deg godt overblikk, du ser mer av veien, og det gjør deg til en tryggere sjåfør.

SUV egenskaper

Fartsdumper på strak arm

Den høye bakkeklaringen gjør at overvann, fartsdumper og hull i veibanen ikke er noe å bekymre seg for. Men bilen er ikke for høy, det er fortsatt lett å komme seg inn og ut.

Intelligent Motion

Oppdag Intelligent Motion

Våre motorer er et resultat av 100 års utvikling og innovasjon. Alle motorene leverer god ytelse, lave utslipp og har 5 års garanti.

Auto Stop & Go (AS&G)

Smartere kjøring, mindre sløsing

AS&G stanser motoren når trafikken stopper. Det betyr mindre sløsing av drivstoff og lavere CO2-utslipp uten å slå av de elektroniske systemene i bilen. Når du vil kjøre igjen starter motoren umiddelbart.

Nøkkelløst operativsystem

Nøkkelløs hverdag

Slipp å styre med nøkler, behold dem i lommen eller vesken. Lås opp og start bilen ved å ha nøklene i nærheten. Alt du trenger å gjøre er å trykke på en knapp på frontdørene eller bakluken. Start og stopp av motoren er også nøkkelløs, bare trykk på startknappen så er du klar til å kjøre.

Cruise Control

Enklere langdistansekjøring

Muligheten til å stille inn bilens fart på lengre motorveistrekninger kan være nyttig, komfortabelt og mindre slitsomt for beina.

Ryggekamera

Øyne i nakken

Sett bilen i revers, så viser ryggekameraet deg hvor mye du har å gå på.

asx

Gå videre, og les mer om eksteriør